Placa de baza Asus PRIME B450M-A II V2, Socket AM4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
465,98 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.08 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PRIME B450M-A V2

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza Asus PRIME B450M-A II V2, Socket AM4 de la ASUS

Placa de baza Asus PRIME B450M-A II V2 AM4 CPU AMD AM4 Socket for 3rd/2nd/1st Gen AMD Ryzen™/2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors * * Refer to www.asus.com for CPU support list Chipset AMD B450 Memory 3rd/2nd/1st Gen AMD Ryzen™/ 2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors 4 x DIMM, Max. 128GB, DDR4 4400(O.C)/4000(O.C.)/3866(O.C.)/3733 (O.C.)/3600(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3300(O.C.)/3200(O.C.)/3000 (O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz Un-buffered Memory * Dual Channel Memory Architecture ECC Memory (ECC mode) support varies by CPU. * Refer to www.asus.com for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists). * The maximum memory frequency supported varies by processor. Graphic Integrated Graphics in the 2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors * 1 x D-Sub 1 x DVI-D 1 x HDMI 2.0b *Graphics specifications may vary between CPU types. Expansion Slots 3rd/2nd/1st Gen AMD Ryzen™ Processors 1 x PCIe 3.0 x16 (x16 mode) 2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics Processors 1 x PCIe 3.0 x16 (x8 mode) AMD Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors 1 x PCIe 3.0 x16 (x4 mode) AMD B450 chipset 2 x PCIe 2.0 x1 Storage Total supports 1 x M.2 slot(s) and 6 x SATA 6Gb/s ports 3rd/2nd/1st Gen AMD Ryzen™/ 2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics : *1 1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode) Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors : *1 1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA mode) 3rd/2nd/1st Gen AMD Ryzen™/ 2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors : 2 x SATA 6Gb/s port(s), Support Raid 0, 1, 10 AMD B450 chipset : 4 x SATA 6Gb/s port(s), Support Raid 0, 1, 10 LAN Realtek® RTL8111H ASUS LANGuard Audio Realtek 7.1-Channel High Definition Audio CODEC * - Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack- retasking, up to 24-Bit/192kHz playback Audio Feature : - LED-illuminated design - Audio Shielding - Dedicated audio PCB layers - Premium Japanese audio capacitors https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-B450M-A-II/specifications/

PRIME
Placile de baza ASUS Prime B450M II Series ofera fundatia solida necesara pentru prima dvs. constructie, plus flexibilitate pentru a creste cu ambitiile dvs. Am combinat toate lucrurile bune care sunt impachetate in procesoare AMD Ryzen ™ cu design si inginerie ASUS esentiale, astfel incat sa beneficiati de tehnologii de varf din industrie - inclusiv reglarea automata a sistemului, controale complete de racire si sunet imersiv la bord. Cand construiti cu o placa de baza ASUS Prime B450M II Series, construiti inteligent, usor si la preturi accesibile.


Reglati-l in felul dumneavoastra

Comenzile cuprinzatoare constituie baza seriei ASUS Prime. Placa de baza Prime seria 400 include instrumente flexibile pentru a regla fiecare aspect al sistemului tau, permitand ajustarea performantelor pentru a se potrivi perfect cu modul in care lucrezi, pentru a maximiza productivitatea.

Control inteligent

Eficienta a energiei totala

Cu unitatea de procesare a energiei (EPU), va veti bucura de economii de energie la nivelul intregului sistem. EPU optimizeaza automat consumul de energie si maximizeaza economiile cu modul Away.

   

Control racire flexibil

Placile de baza din seria Prime 400 ofera un control cuprinzator asupra ventilatoarelor de sistem, prin intermediul software-ului Fan Xpert inclus. Modul Auto-Tuning configureaza in mod inteligent toti parametrii cu un singur clic.

   

Control precis al puterii

Modulul de reglare a tensiunii (VRM) DIGI+ ofera un control in timp real asupra tensiunii, comutand automat frecventa si setarile de eficienta energetica. De asemenea, va permite sa reglati cu precizie procesorul pentru o stabilitate si performanta maxime.

   

UEFI BIOS

Renumitul ASUS UEFI BIOS va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va configura, ajusta si regla sistemul. Acesta ofera optiuni simplificate in mod inteligent pentru incepatorii in materie de PC, precum si functii cuprinzatoare pentru veteranii experimentati.

 

Cooler by Design

Prime B450M-A II este proiectat cu o serie de conectori de ventilatoare hibride si dispune de controale de racire cuprinzatoare care pot fi configurate prin intermediul software-ului Fan Xpert 2+ sau prin intermediul BIOS-ului UEFI, asigurandu-se ca platforma dvs. ramane rece si stabila in cazul unor sarcini de lucru intense.

   

Radiator VRM si placute termice

Un radiator VRM cu placute termice inferioare imbunatateste transferul de caldura de la MOSFET-uri pentru o mai buna performanta de racire.


 

Construiti pe o fundatie solida

Placa de baza Prime B450M II ofera toate elementele fundamentale pentru a stimula productivitatea zilnica, astfel incat sistemul dvs. va fi gata de actiune cu o putere stabila, racire intuitiva si optiuni flexibile de transfer.

 

ASUS OptiMem

Revizuirile aduse la rutarea traseelor de pe placa de baza ofera celor mai recente procesoare Intel acces nelimitat la latimea de banda a memoriei. Tehnologia ASUS OptiMem traseaza cu atentie traseele semnalelor de memorie pe diferite straturi de PCB pentru a reduce numarul de vias si adauga zone de ecranare care reduc semnificativ diafonia.

 

   

PCIe 3.0 M.2 (pana la 32 Gbps)

Slotul M.2 suporta pana la 22110 si o viteza de transfer de date de pana la 32 Gbps prin intermediul latimii de banda x4 PCI Express® 3.0. Este alegerea perfecta pentru un sistem de operare sau o unitate de aplicatie, oferind acces rapid la date.

 

   

USB 3.2 Gen 2 Tip A

Numeroasele porturi USB sprijina platformele high-end incarcate cu periferice, inclusiv doi conectori USB Type-A pe panoul din spate cu conectivitate rapida USB 3.2 Gen 2 pentru carcasele compatibile.

 

 

Micile detalii fac o mare diferenta

Seria Prime B450M II adauga detaliile nuantate care imbunatatesc fiecare experienta, de la codecurile exclusive care ofera o calitate audio impecabila la comenzile intuitive de iluminare RGB care va permit sa va personalizati sistemul pentru a crea un aspect personal unic.

 

Audio remarcabil

Caracteristicile combinate de la bord ofera un sunet de calitate superioara.

Designul inteligent si hardware-ul de calitate superioara creeaza o calitate audio diferita de tot ceea ce ati experimentat vreodata.

Ecranare audio

Separa domeniile de semnal analogic/digital, reducand semnificativ interferentele multilaterale.

Strat separat pentru pistele stanga si dreapta

Asigura o diafonie minima intre caile audio.

Condensatori japonezi de calitate superioara

Piesele premium ofera o semnatura sonora imersiva, cu o fidelitate exceptionala.

 

Armoury Crate

Armoury Crate este un nou software conceput pentru a va oferi un control centralizat al produselor acceptate, dintr-o singura interfata intuitiva. Armoury Crate ofera controlul setarilor pentru produsele ASUS, inclusiv preferintele pentru tastatura si mouse. Acest software dispune chiar si de inregistrare dedicata a produselor si de evidentiere pentru a va ajuta sa ramaneti in contact cu comunitatea ASUS.

   

SafeSlot Core

SafeSlot Core este un slot PCIe® exclusiv ASUS. Cu un design fortificat, ancorat de placa de baza printr-un carlig special, Safeslot Core ofera o retentie de 1,6 ori mai puternica si o rezistenta la forfecare de 1,3 ori mai mare decat sloturile de expansiune standard.

   

Protectie la supratensiune

Proiectare de clasa mondiala a puterii de protectie a circuitului.

Un design de circuit exclusivist cu regulatoare de tensiune incorporate pentru a va proteja placa de baza impotriva deteriorarii cauzate de tensiuni neasteptate de nivel inalt de la surse de alimentare instabile sau inferioare.

   

Protectie la supracurent DRAM

Prevenirea deteriorarii prin scurtcircuit.

Sigurantele resetabile incorporate previn deteriorarea prin supracurent si scurtcircuit. Acest lucru se extinde dincolo de porturile de intrare/iesire pana la DRAM pentru a proteja durata de viata a sistemului si a dispozitivelor conectate.

   

Otel inoxidabil I/O

Rezistenta la coroziune de 3X pentru o durabilitate mai mare.

Panourile I/O spate din otel inoxidabil rezistent la coroziune, lipite cu oxid de crom, au o durata de viata de trei ori mai mare decat panourile obisnuite.

   

LANGuard

ASUS LANGuard este o functie de protectie a retelei la nivel hardware care integreaza o tehnologie avansata de cuplare a semnalelor si condensatori premium anti-EMI montati pe suprafata pentru a imbunatati debitul si a asigura o conexiune mai fiabila.

Vezi mai mult

  • General
    • Format
    • Soclu procesor
      AM4
    • Producator chipset
      AMD
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      Prima, a doua si a treia generatie AMD Ryzen / Ryzen cu Radeon Vega Graphics / a doua generatie AMD Ryzen cu Radeon Vega Graphics si Athlon cu Radeon Vega Graphics
    • Interfata grafica
      PCI Express 3.0
    • RAID
      0, 1, 10
    • Placa audio integrata
      Realtek ALC887/897 7.1
    • Placa retea integrata
      Realtek RTL8111H
    • Numar SATA-III
      6
    • NGFF (M.2)
      1
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      4400(O.C)/4000(O.C.)/3866(O.C.)/3733(O.C.)/3600(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3300(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133
    • Altele
      Suport ECC: Variaza in functie de CPU
  • Sloturi
    • PCI Express 1.0 x16
      Sloturi PCI-E x16: 1
    • PCI Express x1
      2
  • Conectori Back Panel
    • PS/2 Mouse-Tastatura
      1
    • DVI
      1 x DVI-D
    • HDMI
      1
    • RJ-45 LAN
      1
    • USB 3.1 tip A
      2 x USB 3.2 Gen 2 Tip A
      4 x USB 3.2 Gen 1 (albastru) Tip-A
    • Suport audio
      3 x Audio Jacks
    • Conectori speciali
      1 x D-Sub
      1 x BIOS FlashBack button

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.