ASUS Placa de baza TUF GAMING A520M-PLUS WIFI, socket AM4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
539,43 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TUF A520M-PLUS WIF

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza TUF GAMING A520M-PLUS WIFI, socket AM4 de la ASUS

Placa de baza Asus TUF GAMING A520M-PLUS WIFI AM4 AMD A520 (Ryzen AM4) micro ATX gaming motherboard with M.2 support, 802.11ac Wi-Fi, DisplayPort, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 ports, SATA 6 Gbps, and AURA Addressable Gen 2 headers AMD AM4 socket: Ready for Ryzen™ 5000 Series/ 4000 G-Series/ 3000 Series Desktop Processors Comprehensive cooling: Large VRM heatsink, PCH heatsink, Fan Xpert 2+ Made for online gaming: 802.11ac Wi-Fi, TUF LANGuard and TurboLAN technology Aura Sync RGB: Onboard RGB headers and addressable Gen 2 headers for RGB LED strips, easily synced with Aura Sync-capable hardware

Durabil. Stabil. De incredere.

TUF Gaming A520M-Plus WIFI distileaza elementele esentiale ale celei mai recente platforme AMD si le combina cu caracteristici pregatite pentru jocuri si durabilitate dovedita. Proiectata cu componente de calitate militara, o solutie de alimentare imbunatatita si un set cuprinzator de optiuni de racire, aceasta placa de baza ofera performante solide ca piatra, cu o stabilitate de nezdruncinat in jocuri.

Performanta solida

Cu un sistem de alimentare imbunatatit si optiuni de racire complete pentru a alimenta cele mai recente procesoare AMD Ryzen, plus suport pentru memorii mai rapide, TUF Gaming A520M-Plus WIFI este fundatia perfecta pentru urmatoarea ta platforma de lupta cu numar mare de nuclee.

Stack Cool 3+

Straturile de cupru de 2 uncii indeparteaza caldura de la componentele critice pentru a le mentine la temperaturi optime de functionare si ofera mai mult spatiu pentru a impinge procesoarele dincolo de vitezele standard.

 

 

   

TUF Chokes

Choke-urile TUF de calitate militara certificata ofera putere stabila la CPU, imbunatatind stabilitatea sistemului.

Condensatoare TUF

Condensatorii brevetati ofera o toleranta la temperatura cu pana la 20% mai mare si o durata de viata de 5 ori mai lunga.

 

   

Digi+ VRM

Modulul de reglare a tensiunii (VRM) integrat Digi+ VRM este unul dintre cele mai bune din industrie, asigurand in permanenta o alimentare ultra-usoara si ultra-curatata a procesorului.

 

   

Cooler by design

1. RACITOR DE CALDURA VRM

Un radiator mare, de masa mare, cu o suprafata extinsa care acopera zonele VRM si ale starterului imbunatateste disiparea caldurii.

 

   

Controale cuprinzatoare ale ventilatorului

TUF Gaming A520M-Plus WIFI dispune de un sistem complet de control al ventilatoarelor, care poate fi configurat prin intermediul utilitarului Fan Xpert 2+ sau prin intermediul premiatului ASUS UEFI BIOS.

   

Suport M.2 de 32Gbps

Slotul M.2 suporta pana la 2280 si viteze de transfer de date de pana la 32 Gbps prin intermediul latimii de banda x4 PCI Express 3.0, permitand o pornire mai rapida si timpi de incarcare a aplicatiilor cu unitati de sistem de operare sau aplicatii.

   

USB 3.2 GEN 1 TIP A

Numeroasele porturi USB sprijina platformele de jocuri incarcate cu periferice, inclusiv conectori USB Type-A cu conectivitate rapida USB 3.2 Gen 1 pentru carcasele compatibile.

EASY PC DIY

Placile de baza TUF GAMING sunt concepute pentru a fi usor de instalat si configurat exact asa cum doriti, chiar si pentru cei care se afla la prima experienta in domeniul calculatoarelor. Ecosistemul TUF GAMING Alliance faciliteaza selectarea pieselor compatibile, in timp ce software-ul Armoury Crate ofera control complet asupra setarilor sistemului printr-un singur tablou de bord. Placile de baza TUF GAMING va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va construi platforma de gaming de vis, fara a adauga complexitate.

Construiti cu incredere

TUF GAMING Alliance este o colaborare intre ASUS si marci de incredere de componente PC pentru a asigura compatibilitatea cu o gama larga de piese, cum ar fi carcase PC, surse de alimentare, racitoare CPU, kituri de memorie si multe altele. Cu mai multe parteneriate si componente adaugate in mod regulat, TUF Gaming Alliance va continua sa creasca si mai puternic.

   

SafeSlot Core+

SafeSlot Core+ este slotul PCIe exclusiv ASUS, fortificat cu un suport din otel inoxidabil dintr-o singura bucata, care protejeaza slotul pentru a-l feri de deteriorari. Capacul metalic este bine fixat de slot cu ajutorul unor carlige, iar intregul ansamblu este ferm ancorat de PCB cu puncte de lipire intarite pentru a oferi o baza sigura pentru placile grafice de mare greutate.

   

Protectii ESD

Garzile ESD prelungesc durata de viata a componentelor, prevenind in acelasi timp deteriorarea din cauza descarcarilor electrostatice, oferind protectie pentru descarcari in aer de pana la +/- 10 kV si descarcari de contact de +/- 6 kV - depasind cu mult standardele industriale respective de +/- 6 kV si +/- 4 kV.

   

TUF LANGuard

TUF LANGuard este o inovatie de nivel militar care integreaza o tehnologie avansata de cuplare a semnalelor si condensatori premium montati la suprafata pentru a imbunatati randamentul, protejand placa de baza impotriva loviturilor de fulger si a electricitatii statice.

Protectie la supratensiune DRAM

Sigurantele resetabile de la bord previn deteriorarea prin supracurent si scurtcircuit. Aceasta se extinde dincolo de porturile de intrare/iesire pana la DRAM pentru a proteja durata de viata a sistemului si a dispozitivelor conectate.

   

Panoul din otel inoxidabil din spate I/O

Placile de baza TUF Gaming au un panou spate I/O din otel inoxidabil rezistent la coroziune, lipit cu oxid de crom pentru a oferi o durata de viata de 3 ori mai lunga decat panourile traditionale. Cu aceasta caracteristica de protectie, placile de baza TUF Gaming au trecut testul de ceata sarata timp de 72 de ore, in timp ce alte marci au trecut doar testul de 24 de ore.

Jocuri imersive

TUF Gaming A520M-Plus WIFI ofera un pachet de jocuri complet, de inalta performanta, cu o lista lunga de caracteristici pentru a va imbunatati experienta, inclusiv retea ultra-rapida pentru un joc online mai fluid si iluminare RGB incorporata care se sincronizeaza cu accesoriile atasate pentru a va ajuta sa creati o atmosfera de joc personalizata.

802.11ac Wi-Fi

TUF GAMING A520M-PLUS WIFI dispune de 802.11ac Wi-Fi cu antene 1x1 de 2,4/5GHz pentru viteze de transfer de pana la 433,3Mbps*, pentru a se asigura ca fiecare utilizator conectat experimenteaza cele mai bune viteze wireless si online!

   

Turbo LAN

SOFTWARE DE OPTIMIZARE A RETELEI PENTRU PRIORITIZAREA PERSONALIZABILA A PACHETELOR

Turbo LAN este un software de optimizare a retelei pentru prioritizarea personalizabila a pachetelor. Cu tehnologia de modelare a traficului cFosSpeed, va permite sa configurati prioritatea aplicatiilor printr-o interfata intuitiva si reduce intarzierile din retea.

   

Surclasati concurenta

Un sistem bine pus la punct merita o estetica pe masura. ASUS Aura ofera un control complet al iluminarii RGB, cu o varietate de presetari functionale pentru LED-urile RGB incorporate, precum si pentru benzile conectate la headerii RGB de pe placa. Si totul poate fi sincronizat cu un portofoliu in continua crestere de hardware compatibil Aura.

   

Header RGB Gen 2 adresabil

Capatul RGB adresabil Gen 2 este acum capabil sa detecteze numarul de LED-uri de pe dispozitivele RGB adresabile de a doua generatie, permitand software-ului sa adapteze automat efectele de iluminare la anumite dispozitive. Noul header ofera, de asemenea, compatibilitate retroactiva cu echipamentele Aura RGB existente.

Vezi mai mult

  • General
    • Format
    • Soclu procesor
      AM4
    • Producator chipset
      AMD
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      AMD Ryzen 5000 Series/ 5000 G-Series/ 4000 G-Series/ 3000 Series
    • Interfata grafica
      PCI Express 3.0 x16
    • RAID
      0, 1, 10
    • Placa retea integrata
      Realtek 1Gb Ethernet
    • Numar SATA-III
      Interfata Serial ATA: 4 x SATA
    • NGFF (M.2)
      1
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      4866(OC)/4800(OC)/4600(OC)/4466(OC)/4400(OC)/4266(OC)/4133(OC)/4000(OC)/3866(OC)/3733(OC)/3600(OC)/3466(OC)/3333(OC)/3200/3000/2800/2666/2400/2133
    • Altele
      Suport ECC: Variaza in functie de CPU
  • Sloturi
    • PCI Express 1.0 x16
      Sloturi PCI-E x16: 1
    • PCI Express x1
      2
  • Conectori Back Panel
    • PS/2 Mouse-Tastatura
      1
    • HDMI
      1
    • Display Port
      1
    • RJ-45 LAN
      1
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.1 tip A
      4 x USB 3.2 Gen 1
    • Suport audio
      3 x Audio Jacks
    • Conectori speciali
      1 x D-Sub
      1 x ASUS Wi-Fi Module
      1 x BIOS FlashBack button

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.