ASUS Placa de baza PRIME B550M-A WIFI II ,Socket AM4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
755,49 lei
Pret 36 Rate Optimo: 27.69 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PRIME B550M-A WI 2

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza PRIME B550M-A WIFI II ,Socket AM4 de la ASUS

 

  • SocketAMD AM4: Pregatit pentru procesoarele desktop Ryzen™ Seria 5000/ Seria 5000 G/Seria 5000 G/Seria 4000 G/Seria 3000
  • Racire cuprinzatoare: Radiator VRM, radiator PCH, capse pentru ventilatoare hibride si utilitar Fan Xpert 2+.
  • Conectivitate ultrarapida: Suport dual M.2, PCIe 4.0, Wi-Fi 6, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A
  • Iluminare Aura Sync RGB: Antet Gen 2 adresabil la bord si antet RGB pentru benzi LED RGB, usor de sincronizat cu hardware-ul compatibil Aura Sync

 

 

Seria ASUS Prime este proiectata in mod expert pentru a elibera intregul potential al platformei AMD Ryzen din seria 5000/ 5000 G-Series/ 4000 G-Series/ 3000 Series. Dispunand de un design robust din punct de vedere energetic, solutii de racire cuprinzatoare si optiuni de reglaj inteligent, placile de baza din seria Prime B550 ofera utilizatorilor zilnici si constructorilor de PC-uri DIY o gama de optiuni de reglaj al performantei prin intermediul unor functii software si firmware intuitive.

 

 

 

Tune It Your Way

Comenzile cuprinzatoare constituie baza seriei ASUS Prime. Placa de baza Prime B550 include instrumente flexibile pentru a regla fiecare aspect al sistemului tau, permitandu-ti sa ajustezi setarile de performanta pentru a se potrivi perfect cu modul in care lucrezi - maximizandu-ti productivitatea.

 

Eficienta energetica completa

Cu unitatea de procesare a energiei (EPU), va veti bucura de economii de energie la nivelul intregului sistem. EPU optimizeaza automat consumul de energie si maximizeaza economiile cu ajutorul modului Away.

   

Controale de racire flexibile

Software-ul Fan Xpert 2+ ofera un control complet asupra ventilatoare de sistem. Modul Auto-Tuning configureaza in mod inteligent toti parametrii cu un singur clic. Exista, de asemenea, o functie Extreme Quiet care reduce vitezele ventilatoarelor sasiului sub valoarea implicita. minim pentru a mentine sistemul dvs. foarte silentios atunci cand efectuati sarcini usoare. Ventilatoarele pot fi, de asemenea, controlate prin intermediul BIOS-ului UEFI.

   

Control digital precis al puterii

Modulul de reglare a votului Digit+ (VRIM) ofera un reglaj de putere in timp real control asupra caderii de tensiune, comutand automat frecventa si setarile de eficienta a puterii. De asemenea, va permite sa reglati cu precizie procesorul pentru o stabilitate si performante maxime.

 


UEFI BIOS

Renumitul ASUS UEFI BIOS va ofera tot ce aveti nevoie pentru a configura, ajusta si regla sistemul dumneavoastra. Acesta ofera optiuni simplificate in mod inteligent pentru incepatorii in materie de bricolaj pe PC, precum si functii cuprinzatoare pentru veteranii experimentati.

 

Tuning avansat pentru cei care se ocupa serios de tweakeri

Un mod avansat intuitiv oferit prin intermediul UEFI va permite sa preluati controlul complet. O functie de cautare incorporata faciliteaza gasirea optiunilor, iar diversele functii avansate va permit sa efectuati in mod inteligent ajustari nuantate, astfel incat sa puteti configura performanta exact asa cum doriti.

Functia de cautare

Gasiti rapid si usor optiunea sau setarea de care aveti nevoie.

Profil de utilizator ASUS

Portati setarile de configurare intre diferite versiuni de BIOS sau partajati-le cu prietenii.

   

Configurare rapida si simpla

Modul EZ afiseaza setarile si statisticile vitale si ofera, de asemenea, asistenti ghidati, functionalitate drag-and-drop si aplicarea cu un singur clic a setarilor importante - toate acestea pentru a va ajuta sa va instalati si sa va puneti in functiune echipamentul in cel mai scurt timp.

Control grafic intuitiv al ventilatorului

Reglati cu precizie setarile individuale ale ventilatorului prin simpla tragere a unei curbe cu mouse-ul.

EZ XMP

Imbunatatiti performanta DRAM cu un singur clic.

Modul Aura On/Off (Stealth)

Activati sau dezactivati cu usurinta iluminarea Aura RGB sau fiecare LED de pe placa, pentru o nota estetica discreta.

 

Radiator VRM si placute termice

Un radiator VRM cu placute termice dedesubt imbunatateste transferul de caldura de la MOSFET-uri si bobine pentru o mai buna performanta de racire.

 

 

Cooler by Design

Seria Prime B550 dispune de controale de racire cuprinzatoare care pot fi configurate prin intermediul software-ului Fan Xpert 2+ sau prin intermediul BIOS-ului UEFI.

 

Fiecare antet poate referi in mod dinamic trei senzori termici. Fan Xpert 2+ va permite sa cartografiati temperatura placilor grafice ASUS suportate pentru a optimiza racirea pentru sarcinile intensive pentru GPU si CPU.
   
Un circuit integrat dedicat protejeaza fiecare cap de ventilator impotriva supraincalzirii si a supracurentului.
   
Fiecare antet de ventilator de la bordul sasiului suporta modul PWM si DC.

 

Construiti pe o fundatie solida

Placa de baza Prime B550 ofera toate elementele de baza pentru a stimula productivitatea zilnica, astfel incat sistemul dvs. va fi gata de actiune cu o putere stabila, racire intuitiva si optiuni flexibile de transfer.

 

PCIe 4.0 M.2 (pana la 64 Gbps)

Atingeti viteza cu M.2 incorporat

Slotul PCIe 4.0 M.2 suporta pana la 22110 si ofera suport NVMe SSD RAID pentru o crestere incredibila a performantei. Creati o configuratie RAID cu pana la un dispozitiv de stocare PCIe 4.0 pentru a va bucura de cele mai rapide viteze de transfer de date pe procesoarele AMD Ryzen™ seria 5000/ seria 3000.

   

Wi-Fi 6

Modulul Wi-Fi 6 este compatibil cu standardul 802.11ax si creste latimea de banda teoretica de varf pana la un incredibil 2,4 Gbps. Poate si mai important pentru utilizatorii puternici, este optimizat pentru o functionare mai eficienta in retelele aglomerate cu mult trafic concurent. Asociati placa de baza cu routerele ASUS WiFi 6 pentru a experimenta pe deplin potentialul de retea al WiFi 6.

   

USB 3.2 Gen 2 Tip A

Numeroasele porturi USB sprijina platformele high-end incarcate cu periferice, inclusiv doi conectori USB Type-A pe panoul din spate cu conectivitate rapida USB 3.2 Gen 2 pentru carcasele compatibile.

 

Lucrurile marunte fac o mare diferenta

Seria Prime B550 adauga detalii nuantate care imbunatatesc fiecare experienta, de la codecuri exclusive care ofera o calitate audio impecabila la controale intuitive de iluminare RGB care va permit sa va personalizati sistemul pentru a crea un aspect personal unic.

 

Audio remarcabil

Caracteristicile combinate de la bord ofera un sunet de calitate superioara

Designul inteligent si hardware-ul de calitate superioara creeaza o calitate audio diferita de tot ceea ce ati experimentat vreodata.

 

Ecranare audio

Separa domeniile de semnal analogic/digital, reducand semnificativ interferentele multilaterale.

Strat separat pentru pistele stanga si dreapta

Asigura o diafonie minima intre caile audio.

Condensatoare audio premium

Piesele premium ofera o semnatura sonora imersiva, cu o fidelitate exceptionala.

 

 

Aura Sync

Depaseste concurenta

Un sistem de entuziasm bine pus la punct merita o estetica pe masura. ASUS Aura ofera un control complet al iluminarii RGB, cu o varietate de presetari functionale pentru benzile LED RGB conectate la headers RGB de pe placa. Si totul poate fi sincronizat cu un portofoliu tot mai mare de hardware compatibil Aura.

   

Antet adresabil Gen 2

Antetul adresabil Gen 2 este acum capabil sa detecteze numarul de LED-uri de pe dispozitivele RGB adresabile de a doua generatie, permitand software-ului sa adapteze automat efectele de iluminare la anumite dispozitive. Noul header ofera, de asemenea, compatibilitate retroactiva cu echipamentele Aura RGB existente.

   

Armoury Crate

Armoury Crate este un nou utilitar software conceput pentru a va oferi un control centralizat al produselor acceptate. Dintr-o singura interfata intuitiva, Armoury Crate va permite sa personalizati cu usurinta iluminarea si efectele RGB pentru fiecare dispozitiv compatibil din arsenalul dumneavoastra. Software-ul ofera, de asemenea, controlul setarilor pentru produsele ASUS, inclusiv preferintele pentru tastatura si mouse. Armoury Crate dispune chiar si de inregistrare si evidentiere dedicata a produselor, pentru a va ajuta sa ramaneti in contact cu comunitatea ASUS.

 

SafeSlot Core

Slotul PCIe fortificat previne deteriorarea

SafeSlot Core este slotul PCIe exclusiv ASUS. Avand un design fortificat, ancorat de placa de baza printr-un carlig special, SafeSlot Core asigura o retentie de 1,6 ori mai puternica si o rezistenta la forfecare de 1,3 ori mai mare decat sloturile de expansiune standard.

 

 

Protectie la supratensiune

Proiectare de clasa mondiala a puterii de protectie a circuitului

Un design de circuit exclusivist cu regulatoare de tensiune incorporate pentru a va proteja placa de baza impotriva deteriorarii cauzate de tensiuni neasteptate de nivel inalt de la surse de alimentare instabile sau inferioare.

 

Protectie la supracurent DRAM

Prevenirea deteriorarii prin scurtcircuit

Sigurantele resetabile incorporate previn deteriorarea prin supracurent si scurtcircuit. Acest lucru se extinde dincolo de porturile I/O la DRAM pentru a proteja durata de viata a sistemului dvs. si a dispozitivelor conectate.

 

Partea din spate I/O din otel inoxidabil

Rezistenta de 3X la coroziune pentru o durabilitate mai mare

Panourile I/O spate din otel inoxidabil, rezistente la coroziune, legate cu oxid de crom, au o durata de viata de trei ori mai mare decat panourile obisnuite.

 

LANGuard

Productivitate sporita Toleranta la supratensiune de 2,5 ori mai mare

ASUS LANGuard este o functie de protectie a retelei la nivel hardware care integreaza o tehnologie avansata de cuplare a semnalelor si condensatori premium anti-EMI montati pe suprafata pentru a imbunatati debitul si a asigura o conexiune mai fiabila.

 

B550_AMD_banner.jpg (1646×600)
Vezi mai mult

  • General
    • Format
    • Producator chipset
      AMD
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      AMD Ryzen™ 5000 Series/ 5000 G-Series/ 4000 G-Series/ 3000 Series
    • Bluetooth
      5.2
    • Wireless
      802.11 a/b/g/n/ac/ax
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
  • Sloturi
    • PCI Express 4.0 x16
      1
    • PCI Express 3.0 x16
      1
  • Conectori Back Panel
    • DVI
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • RJ-45 LAN
      1 x
    • USB 3.1 tip C
      2 x USB 3.2 Gen 2
      4 x USB 3.2 gen 1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.