ASUS Placa de baza TUF GAMING B650-PLUS, socket AM5

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
971,61 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.62 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TUF B650-PLUS

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza TUF GAMING B650-PLUS, socket AM5 de la ASUS

ASUS TUF GAMING B650-PLUS preia toate elementele esentiale ale celor mai recente procesoare AMD Ryzen din seria 7000 si le combina cu caracteristici pregatite pentru jocuri si durabilitate dovedita. Proiectata cu componente de calitate militara, o solutie de alimentare imbunatatita si un sistem de racire cuprinzator, aceasta placa de baza depaseste asteptarile cu performante solide si stabile pentru jocuri maraton. Placile de baza TUF GAMING sunt supuse, de asemenea, unor teste riguroase de anduranta pentru a se asigura ca pot face fata unor conditii in care altele ar putea esua. Din punct de vedere estetic, acest model incorporeaza elemente de design robust de culoare neagra inchisa si geometrice pentru a reflecta fiabilitatea si stabilitatea care definesc seria TUF GAMING.

 

 

CONTROL INTELIGENT

Controalele cuprinzatoare constituie fundamentul seriei ASUS TUF GAMING. Placa de baza TUF GAMING B650 include instrumente flexibile pentru a regla fiecare aspect al sistemului tau, permitand ajustarea performantelor pentru a se potrivi perfect cu modul in care lucrezi si pentru a maximiza productivitatea.

 

Imbunatatirea performantei CPU

AMD Precision Boost Overdrive(PBO) forteaza bugetul de curent si tensiune al procesorului pentru a creste oportunist performanta. Prin reglarea agresiva a parametrilor PBO, algoritmul AMD poate profita de solutia de alimentare robusta a placii de baza pentru a creste si mai mult performanta.

 

 

Eficienta energetica completa

Functia de economisire a energiei contine mai multe setari care pot optimiza cu usurinta consumul de energie si maximiza economiile de energie. Puteti activa o limita de putere a procesorului, puteti sa intunecati iluminarea Aura si sa setati profilul ventilatorului pe un mod de economisire a energiei. De asemenea, puteti comuta planul de economisire a energiei care este integrat in Microsoft Windows.

 

Armoury Crate

Exclusivitatea ASUS Armoury Crate centralizeaza controlul facil al produselor de gaming suportate. O singura interfata intuitiva iti permite sa personalizezi iluminarea RGB pentru toate dispozitivele compatibile si sa le conectezi la Aura Sync pentru o iluminare unificata. De asemenea, ofera informatii si control pentru un ecosistem hardware select si in crestere, cu setari pentru dispozitivele de intrare, Fan Xpert 4 si anularea zgomotului AI bidirectional. Armoury Crate ofera chiar si inregistrarea produselor si o sectiune de stiri pentru a ramane in contact cu comunitatea de jocuri.

 

 

PERFORMANTA SOLIDA CA PIATRA

Cu un sistem de alimentare imbunatatit si optiuni de racire complete pentru a alimenta cele mai recente procesoare AMD, plus suport pentru memorii si stocare mai rapide, placile de baza TUF GAMING B650 sunt fundatia perfecta pentru urmatoarea ta platforma de lupta AMD cu numar mare de nuclee.

 

POWER DESIGN

Teamed Power Stages

12+2 power stages au fiecare o capacitate nominala de 60 de amperi, combinand MOSFETS si driverele de tip high-side si low-side intr-un singur pachet pentru a oferi putere, eficienta si performanta stabila pentru toate procesoarele AMD compatibile.

   

8+4 conectori de alimentare ProCool

Comparativ cu intrarile de alimentare traditionale, conectorii ASUS ProCool sunt construiti conform unor specificatii stricte pentru a asigura contactul complet cu cablurile de alimentare ale PSU. Impedanta mai mica rezultata ajuta la prevenirea punctelor fierbinti si a defectiunilor conectorilor.

 

 

   

Digi+ VRM

Modulul de reglare a tensiunii (VRM) integrat Digi+ este unul dintre cele mai bune din industrie, optimizat pentru o alimentare ultra-usoara si ultra-curatata a procesorului in orice moment.

   

Performanță de overclocking DRAM DDR5 OC 6400

 

Opțiunile cuprinzătoare de reglare a memoriei reprezintă piatra de temelie a plăcilor de bază TUF GAMING. Cu plăcile de bază TUF GAMING B650, puteți extrage tot potențialul din modulele DDR5, fie că provin dintr-un kit de viteză extremă sau dintr-un set entry-level care altfel ar fi blocat.

 

Suport PCIe 5.0

Plăcile de bază TUF GAMING B650 dispun, de asemenea, de un slot PCIe 5.0 M.2 pentru a vă bucura de cele mai rapide transferuri de date de până la 128 Gbps*, iar toate sloturile M.2 suportă configurații RAID NVMe pentru a profita de cele mai recente viteze disponibile.

 

 

Conectivitate

Plăcile de bază TUF-GAMING B650 ating noi culmi ale potențialului de performanță cu cea mai recentă versiune de PCI Express, în timp ce un arsenal de porturi USB include trei conexiuni Type-C®, iar Thunderbolt™ (USB4®) extinde și mai mult compatibilitatea și lățimea de bandă.

 

 

EASY PC DIY

Linia TUF GAMING ofera o configurare usoara pentru toti constructorii. Ecosistemul TUF GAMING Alliance acorda compatibilitate, in timp ce Armoury Crate dispune de Fan Xpert 4, informatii hardware, Two-Way AI Noise Cancelation, optiuni RGB si setari periferice. Aceasta platforma dispune de instrumente intuitive pentru a construi si optimiza platforme de vis.

 

Construiti cu incredere

TUF GAMING Alliance este o colaborare intre ASUS si marci de incredere de componente PC pentru a asigura compatibilitatea unei game largi de componente, cum ar fi carcasele pentru PC, sursele de alimentare, racitoarele CPU, kiturile de memorie si multe altele. Cu noi parteneriate si componente adaugate in mod regulat, TUF GAMING Alliance va continua sa creasca si mai puternic.

 

 

 

Protectie TUF

Safeslot Core+ si SafeDIMM

SafeSlot Core+ este un invelis metalic intarit adaugat la un slot PCIe pentru a mentine o cartela ferm instalata. Intre timp, invelisurile puternice ASUS SafeDIMM sustin si protejeaza modulele de memorie de pe anumite placi de baza ASUS, permitandu-va sa introduceti modulele cu viteza, precizie si incredere.

   

Protectii ESD

Garzile ESD prelungesc durata de viata a componentelor, prevenind in acelasi timp deteriorarea din cauza descarcarilor electrostatice, oferind protectie pentru descarcari in aer de pana la +/- 10 kV si descarcari de contact de +/- 6 kV - depasind cu mult standardele industriale respective de +/- 6 kV si +/- 4 kV. Diodele TVS montate la suprafata intr-un pachet dublu in linie ajuta la protejarea PC-ului dumneavoastra impotriva varfurilor de tensiune.

   

TUF LANGuard

TUF LANGuard este o inovatie de nivel militar care integreaza o tehnologie avansata de cuplare a semnalelor si condensatori premium montati pe suprafata pentru a imbunatati randamentul, protejand placa de baza de descarcarile electrice si de electricitatea statica.

   

Panoul din otel inoxidabil I/O

Placile de baza TUF GAMING au un panou I/O spate din otel inoxidabil rezistent la coroziune, lipit cu oxid de crom pentru a oferi o durata de viata de trei ori mai mare decat panourile traditionale. Cu aceasta caracteristica de protectie, placile de baza TUF GAMING au trecut testul de ceata sarata de 72 de ore, in timp ce alte marci au trecut doar testul de 24 de ore.

   

M.2 Q-Latch

Inovatorul Q-Latch faciliteaza instalarea sau scoaterea unui SSD M.2 fara a fi nevoie de unelte specifice. Designul utilizeaza un mecanism de blocare simplu pentru a fixa SSD-ul M.2, eliminand in mod clar necesitatea suruburilor.

   

Suruburi detasabile

Suruburile specializate pentru sloturi M.2 reduc riscul de a scapa sau de a pierde un surub undeva in carcasa in timpul indepartarii radiatorului M.2.

   

Q-LED

Luminile de depanare Q-LED de la bord ofera constructorilor de PC-uri un indicator rapid pentru a confirma ca componentele cheie - CPU, RAM, placa grafica, dispozitivele de stocare - functioneaza normal la pornire.

 

JOCURI IMERSIVE

Placile de baza TUF GAMING B650 ofera un pachet de jocuri de inalta performanta plin de functii, cu retele ultra-rapide pentru un joc online mai fluid, sunet impecabil cu indicii pozitionale pentru jocuri FPS si iluminare RGB incorporata care se sincronizeaza cu echipamentul atasat pentru a va personaliza atmosfera de joc.

 

2,5 Gb Ethernet

Ethernet-ul de 2,5 Gb integrat in placa de baza ridica conexiunea LAN la un nivel superior cu o imbunatatire a latimii de banda de pana la 2,5 ori. Utilizand cablul LAN existent, puteti profita de acest upgrade de retea pentru a experimenta jocuri mai fluide si fara intarzieri, pentru a transmite imediat videoclipuri de inalta rezolutie si pentru a va bucura de transferuri de fisiere mai rapide.

 

Anularea zgomotului AI in doua directii

Acest utilitar puternic, exclusiv ASUS, utilizeaza o baza de date masiva de invatare profunda pentru a reduce zgomotul de fond de la microfon* si de la sunetul de intrare, pastrand in acelasi timp vocile. Zgomotul deranjant al tastaturii, clicurile de mouse si alte zgomote ambientale sunt eliminate, astfel incat sa puteti auzi si sa fiti auzit cu o claritate perfecta in timpul jocurilor sau in timpul apelurilor.

*Este necesar un splitter audio (cablu Y pentru mufa audio de 3,5 mm) atunci cand se utilizeaza o casca de 3,5 mm.

 

 

 

Realtek 7.1 Surround Sound

Codecul audio unic conceput in stransa colaborare cu Realtek pentru placile de baza TUF GAMING B650 are un raport semnal-zgomot fara precedent de 108 dB pentru iesirea de linie stereo si un SNR de 103 dB pentru intrarea de linie, oferind o calitate audio impecabila.

   

Procesare audio DTS

Procesarea audio DTS® imbunatateste experientele audio ale castilor si difuzoarelor de jocuri prin reducerea distorsiunilor si prin furnizarea de bas mai profund, astfel incat jocurile, filmele si muzica sa sune mai bine. De asemenea, va permite sa personalizati setarile audio.

 

SCHIMBA TOTUL

Construieste-ti urmatoarea platforma cu un procesor AMD Ryzen™ seria 7000 si placi de baza ASUS TUF GAMING pentru a experimenta performante avansate. Cu pana la 16 nuclee "Zen 4" si 32 de fire de executie, frecvente de accelerare de pana la 5,7 GHz si 80 MB de memorie cache, seria AMD Ryzen™ 7000 va mentine in fruntea jocului.

De asemenea, cu AMD Socket AM5 veti avea acces la noi caracteristici pentru gameri, de la viteza memoriei DDR5 la latimea de banda crescuta a PCIe® 5.0. Procesoarele AMD Ryzen™ 7000 Series si placile de baza AMD socket AM5 sunt deblocate pentru overclocking pentru a va personaliza experienta. Castigati si mai multa performanta atunci cand faceti overclocking pentru memoria DDR5 cu tehnologia AMD EXPO™.

 

Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Soclu procesor
      AM5
    • Producator chipset
      AMD
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      AMD Ryzen™ 7000 Series
    • Placa audio integrata
      7.1 Audio with Realtek
    • Numar SATA-III
      4
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
  • Sloturi
    • PCI Express 4.0 x16
      2 x
    • PCI Express x1
      2 x
  • Conectori Back Panel
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
    • RJ-45 LAN
      1 x
    • USB 2.0
      4 x
    • USB 3.1 tip C
      1 x USB 3.2 Gen 2x2 port(s) (1 x USB Type-C®)
      3 x USB 3.2 Gen 2 (2 x Type-A+1 x USB Type-C®)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.