ASUS Placa de baza PRIME X670E-PRO WIFI AM5

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.847,82 lei
Pret 36 Rate Optimo: 67.73 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PRIME X670E-PRO WI

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza PRIME X670E-PRO WIFI AM5 de la ASUS

 

Placile de baza ASUS din seria Prime sunt proiectate cu maiestrie pentru a dezlantui intregul potential al celor mai recente procesoare AMD Ryzen din seria 7000. Dispunand de un design robust din punct de vedere energetic, solutii complete de racire si optiuni inteligente de reglaj, PRIME X670E-PRO WIFI ofera utilizatorilor si constructorilor de PC-uri DIY o serie de optimizari de performanta prin intermediul unor functii software si firmware intuitive.

ASUS PRIME X670E-PRO WIFI ofera toate acestea intr-un pachet elegant, cu aspect futurist, centrat pe o estetica de design de nava spatiala, cu o placa de identificare si un capac de chipset in nuanta argintie.

 

FLEXIBILITATE

Comenzile cuprinzatoare constituie fundamentul seriei ASUS PRIME. Placa de baza PRIME X670E-PRO WIFI include instrumente flexibile pentru a regla fiecare aspect al sistemului dumneavoastra, permitand ajustarea performantelor pentru a se potrivi perfect cu modul in care lucrati si pentru a maximiza productivitatea.

Opritmizare cu 5 cai

ASUS 5-Way Optimization face ca PC-ul tau sa fie inteligent. Pe langa faptul ca se ocupa de reglajele complexe si optimizeaza dinamic aspectele esentiale ale sistemului tau, ofera optiuni simplificate inteligent pentru incepatorii in domeniul bricolajului pe PC, precum si functii mai cuprinzatoare pentru veteranii experimentati.

 

Imbunatatirea performantei CPU

Unitatea de procesare TurboV (TPU) este un utilitar inteligent de reglare a sistemului care ajusteaza automat voltajele, monitorizeaza statisticile sistemului si regleaza parametrii de overclocking pentru o performanta optima.

   

Eficienta energetica completa

Functia de economisire a energiei contine mai multe setari care pot optimiza cu usurinta consumul de energie si maximiza economiile de energie. Puteti activa o limita de putere a procesorului, puteti sa intunecati iluminarea Aura si sa setati profilul ventilatorului pe un mod de economisire a energiei. De asemenea, puteti comuta planul de economisire a energiei care este integrat in Microsoft Windows.

   

Comenzi flexibile de racire cu aer si lichid

Software-ul ASUS Fan Xpert 4 ofera un control cuprinzator asupra ventilatoarelor, pompelor de apa si racitoarelor all-in-one (AIO). Indiferent daca racirea se face cu aer sau cu apa, un mod Auto-Tuning configureaza in mod inteligent toti parametrii cu un singur clic. Exista, de asemenea, un mod Extreme Quiet care reduce toate vitezele ventilatoarelor sub minimul implicit pentru a mentine sistemul dvs. extrem de silentios atunci cand efectuati sarcini usoare. Ventilatoarele, pompele de apa si racitoarele AIO pot fi, de asemenea, controlate prin intermediul BIOS-ului UEFI.

   

Control digital precis al puterii

Modulul de reglare a tensiunii (VRM) Digi+ ofera un control in timp real asupra tensiunii de scadere, comutand automat frecventa si setarile de eficienta energetica. De asemenea, va permite sa reglati cu precizie unitatea centrala de procesare pentru o stabilitate si o performanta maxime.

   

Optimizarea specifica aplicatiei

Turbo App va permite sa definiti overclocking-ul CPU, sa aplicati profiluri de ventilatoare, sa prioritizati datele de retea si sa optimizati setarile audio la nivel de aplicatie, astfel incat sistemul dvs. sa fie configurat exact asa cum este necesar.

 

Tehnologii de overclocking

Fie ca doriti sa depasiti testele de referinta sau sa va reglati sistemul pentru utilizarea zilnica, PRIME ofera instrumente unice care va permit sa exploatati complexitatea celei mai recente arhitecturi Ryzen.

 

Overclocking AI

Reglarea este acum mai rapida si mai inteligenta ca niciodata. ASUS AI Overclocking profileaza CPU si sistemul de racire pentru a prezice configuratia optima si pentru a impinge sistemul la limitele sale. Valorile prezise pot fi angajate automat sau pot fi folosite ca baza de lansare pentru experimente ulterioare.

   

Comutator OC dinamic

Dynamic OC Switcher maximizeaza performanta procesorului, permitandu-va sa setati praguri de curent si de temperatura pentru a comuta automat intre un overlock manual pentru sarcini de lucru grele cu mai multe fire de executie si AMD Precision Boost Overdrive (PBO) pentru sarcini cu un singur fir de executie.

   

Core Flex

Core Flex va permite sa depasiti limitele mai mult ca niciodata, permitandu-va sa controlati puterea si termicitatea in moduri noi si creative. In forma sa cea mai simpla, puteti seta puncte de intrerupere pentru a reduce treptat frecventa nucleului CPU pe masura ce temperatura sau curentul creste. Dar sistemul este extrem de adaptabil, suportand mai multe functii controlate de utilizator care pot manipula limitele de putere, curent si temperatura in mod independent, astfel incat sa puteti supune performanta CPU la vointa dumneavoastra.

 

AI Cooling ll

AI Cooling II echilibreaza termic si acustic orice constructie cu un singur clic. Un algoritm proprietar ASUS reduce zgomotul inutil in timp ce ruleaza un test rapid de stres, iar apoi monitorizeaza temperaturile procesorului pentru a ajusta dinamic ventilatoarele la viteze optime.

 

UEFI BIOS

Renumitul ASUS UEFI BIOS va ofera tot ce aveti nevoie pentru a configura, ajusta si regla sistemul dumneavoastra. Acesta ofera optiuni simplificate in mod inteligent pentru incepatorii in materie de bricolaj pe PC, precum si functii cuprinzatoare pentru veteranii experimentati.

 

Tuning avansat pentru cei care se ocupa serios de tweakeri

Un mod avansat intuitiv oferit prin intermediul UEFI va permite sa preluati controlul complet. O functie de cautare incorporata faciliteaza gasirea optiunilor, iar diversele functii avansate va permit sa efectuati in mod inteligent ajustari nuantate, astfel incat sa puteti configura performanta exact asa cum doriti.

   

Configurare rapida si simpla

Modul EZ afiseaza setarile si statisticile vitale si ofera, de asemenea, asistenti ghidati, functionalitate drag-and-drop si aplicarea cu un singur clic a setarilor importante - toate acestea pentru a va ajuta sa va instalati si sa va puneti in functiune echipamentul in cel mai scurt timp.

 

RACIRE

Placa de baza PRIME X670E-PRO WIFI este proiectata cu mai multe radiatoare de bord si o serie de conectori hibrizi pentru ventilatoare pentru a va asigura ca platforma dvs. ramane rece si stabila in conditii de sarcini de lucru intense.

M.2 Heatsink

Trei radiatoare M.2 acopera cele patru sloturi M.2, evitand astfel efectul de limitare care poate aparea cu stocarea M.2 in timpul transferurilor sustinute.

   

Radiator VRM si placute termice

Cele doua radiatoare VRM de pe PRIME X670E-PRO WIFI sunt semnificativ mai mari decat cele intalnite pe placile de baza X570 anterioare. Impreuna cu placutele termice, acestea imbunatatesc transferul de caldura de la MOSFET-uri si choke-uri pentru o mai buna performanta de racire.

 

Cooler by Design

PRIME X670E-PRO WIFI dispune de controale complete de racire care pot fi configurate prin intermediul software-ului Fan Xpert 4 sau prin intermediul BIOS-ului UEFI.

Surse multiple de temperatura

Fiecare header poate referi in mod dinamic trei senzori termici. Fan Xpert 4 va permite sa cartografiati temperatura placilor grafice ASUS suportate pentru a optimiza racirea pentru sarcinile intensive pentru GPU si CPU.

   

Capace cu doua pompe

Un header dedicat furnizeaza peste 3 amperi* pentru pompele de apa de inalta performanta PWM sau DC, plus un al doilea header dedicat pentru AIO.

*Buzele de cap pentru pompele AIO suporta 1 amperiu, iar cele pentru pompele de apa+ suporta 3 amperi.

   

Protectie inteligenta

Un circuit integrat dedicat protejeaza fiecare cap de ventilator impotriva supraincalzirii si a supracurentului.

   

Ventilator PWM/DC cu 4 pini

Fiecare antet de pe placa suporta detectarea automata a ventilatoarelor PWM sau DC.

 

PERFORMANTA

Placa de baza PRIME X670E-PRO WIFI este construita pentru a face fata numarului mare de nuclee si cerintelor de latime de banda ale procesoarelor AMD. Placa de baza ASUS X670E ofera toate elementele de baza pentru a stimula productivitatea zilnica, astfel incat sistemul tau va fi gata de actiune cu o putere stabila, racire intuitiva si optiuni flexibile de transfer de date.

 

Proiectare robusta a puterii

Puterea stabila este esentiala pentru a extrage pana la ultimul strop de performanta din procesoarele AMD. PRIME X670E-PRO WIFI este conceput pentru a raspunde cerintelor acestor procesoare cu numar mare de nuclee. 

Conectori ProCool

Conectorii brevetati sporesc legatura dintre placa de baza si sursa de alimentare cu conectori cu 8+8 pini care transmit 12 volti de energie direct catre procesoare. Fiecare mufa are pini solizi care pot suporta mai mult curent decat conectorii cu pini goi.

   

14+2 Etape de putere in echipa

Etajele de alimentare 14+2 combina MOSFETS si driverele de tip high-side si low-side in pachete cu o capacitate nominala de 70 de amperi fiecare, oferind putere, eficienta, stabilitate si performanta pentru cele mai recente procesoare AMD.

   

Imbunatatirea performantelor DDR5

Optiunile cuprinzatoare de reglare a memoriei reprezinta piatra de temelie a placilor de baza PRIME. Cu PRIME X670E-PRO WIFI, puteti extrage tot potentialul din modulele DDR5, indiferent daca acestea provin dintr-un kit de viteza extrema sau dintr-un set entry-level care altfel ar fi blocat.

Pentru modulele entry-level fara suport de memorie EXPO™, va acoperim noi. 

Pentru cei care doresc sa zboare dincolo de vitezele DDR5 stock, PRIME X670E-PRO WIFI este pregatit si pregatit pentru kituri de nivel entuziast, gratie suportului vast AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO™). Veteranii experimentati pot ajusta si mai mult performanta prin intermediul gamei extinse de setari din UEFI.

   

ASUS OptiMem II

Revizuirile aduse la rutarea traseului de urmarire a placii de baza ofera celor mai recente procesoare Intel un acces nerestrictionat la latimea de banda a memoriei. Tehnologia ASUS OptiMem II traseaza cu atentie traseele semnalelor de memorie pe diferite straturi de PCB pentru a reduce numarul de vias si adauga zone de ecranare care reduc semnificativ diafonia.

Beneficiile tehnologiei ASUS OptiMem II:

  • Stabilitate si compatibilitate imbunatatita a memoriei
  • Permite latente de memorie mai mici la tensiuni echivalente
  • Marja de frecventa a memoriei imbunatatita
   

Patru sloturi M.2 (cu PCIe® 5.0)

Patru sloturi M.2 accepta pana la dispozitivul 22110 si pot oferi, de asemenea, RAID NVMe SSD pentru un potential de performanta incredibil. In plus, un slot M.2 suporta PCIe 5.0 cu viteze de transfer de date de pana la 128 Gbps, permitand o pornire mai rapida a sistemului de operare si gestionarea mai rapida a fisierelor.

   

Slot PCIe® 5.0

PCIe 5.0 ofera o viteza de transfer de date de doua ori mai mare decat PCIe 4.0, ceea ce il face suficient de robust pentru a face fata noilor sarcini cu volum mare de date. PCIe 5.0 aduce si alte beneficii, cum ar fi modificari electrice pentru imbunatatirea integritatii semnalului, conectori CEM compatibili cu versiunile anterioare pentru carduri suplimentare si compatibilitate cu versiunile anterioare ale PCI Express.

   

USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® 2x2

Un lot de porturi USB sprijina platformele high-end incarcate cu periferice, inclusiv conectori USB Type-C frontali si spate cu USB 3.2 Gen 2x2 ultra-rapid pentru viteze de transmisie de pana la 20 Gbps.

   

Suport pentru USB4®.

Placa de baza PRIME X670E-PRO WIFI ofera suport USB4® prin intermediul unui header Thunderbolt™ (USB4®). Cu o placa aditionala ASUS*, placile de baza PRIME pot permite viteze bidirectionale de pana la 40 Gbps pe un singur cablu, furnizand in acelasi timp energie pentru incarcarea rapida a dispozitivului. In plus, aceasta placa are o functie daisy-chain pentru conectarea mai multor ecrane si suporta pana la doua ecrane cu rezolutie 4K.

   

WiFi 6E

Tehnologia WiFi 6E de la bord profita de noul spectru radio disponibil in banda de 6 GHz. Aceasta ofera o latime de banda de pana la trei ori mai mare decat cea din banda de 5 GHz si pana la sapte benzi de 160 MHz pentru a oferi viteze de retea wireless ultra-rapide si o capacitate imbunatatita, precum si performante mai bune in mediile wireless dense.

   

Realtek 2.5 Gb Ethernet

Realtek 2.5 Gb Ethernet reduce costurile de utilizare a procesorului si ofera un debit TCP si UDP exceptional de ridicat pentru transferuri de date mai rapide si mai fluide.

LANGuard

ASUS LANGuard este o functie de protectie a retelei la nivel hardware care integreaza o tehnologie avansata de cuplare a semnalelor si condensatori premium anti-EMI montati pe suprafata pentru a imbunatati debitul si a asigura o conexiune mai fiabila.

 

PERSONALIZARE

Placa de baza PRIME X670E-PRO WIFI adauga detaliile nuantate care imbunatatesc fiecare experienta, de la codecuri exclusive care ofera o calitate audio impecabila pana la controale intuitive de iluminare RGB care va permit sa va personalizati sistemul pentru a crea un aspect personal unic.

Anularea zgomotului AI in doua directii

Acest utilitar utilizeaza o baza de date masiva de invatare profunda pentru a reduce zgomotul de fond de la microfon si de la sunetul de intrare, pastrand in acelasi timp vocea. Astfel, se elimina zanganiturile distractive ale tastaturii, clicurile de mouse si alte zgomote ambientale, astfel incat sa puteti auzi si sa fiti auzit cu o claritate de cristal in timpul jocurilor sau in timpul apelurilor.

 

Codec Realtek si caracteristici unice de design pentru un sunet impecabil si puternic

Codecul audio unic S1220A, proiectat in stransa colaborare cu Realtek, ofera o calitate audio impecabila prin intermediul unui raport semnal-zgomot (SNR) fara precedent de 120 dB pentru iesirea de linie stereo si un SNR de 113 dB pentru intrarea de linie. Un circuit de detectare a impedantei regleaza, de asemenea, castigul pentru un volum optim al castilor.

DTS:X® Ultra adauga o functie audio spatiala pentru a amplifica castile si difuzoarele pentru jocuri imbunatatite, VR si experiente de realitate extinsa. DTS:X Ultra accepta sunetul bazat pe canale, scene si obiecte pentru a permite o imersiune sonora mai profunda in continutul activat. De asemenea, ofera imbunatatiri de post-procesare si reglaj la nivel de dispozitiv pentru codecurile DTS®.

 

Sunet impecabil care te cufunda in joc

Preregulator de putere - Reduce zgomotul de intrare a energiei pentru a asigura o performanta constanta.

Ecranare audio - Separa domeniile de semnal analogic/digital, reducand semnificativ interferentele multilaterale.

Straturi separate pentru pistele stanga si dreapta - Asigura o diafonie minima intre traseele audio.

Amplificator integrat - Capabil sa actioneze castile de inalta impedanta, fara a reduce frecventele inalte sau joase.

Circuit De-Pop - Reduce zgomotul de popping la pornire la toate iesirile audio.

Condensatoare audio premium - Piesele premium ofera o semnatura sonora cu o fidelitate exceptionala.

 

Surclasati concurenta

Un sistem entuziast bine reglat merita o estetica pe masura. ASUS Aura ofera un control complet al iluminarii RGB, cu o varietate de presetari functionale pentru LED-urile RGB incorporate, precum si pentru benzile si dispozitivele conectate la headers RGB de pe placa - si toate acestea pot fi sincronizate cu un portofoliu tot mai mare de hardware compatibil Aura.

   

Cap de retea RGB Gen 2 adresabil

Doua antet RGB Gen 2 adresabile sunt capabile sa detecteze numarul de LED-uri de pe dispozitivele RGB adresabile de a doua generatie, permitand software-ului sa adapteze automat efectele de iluminare la anumite dispozitive. Noile headers ofera, de asemenea, compatibilitate retroactiva cu echipamentele Aura RGB existente.

   

Armoury Crate

In cadrul unei singure interfete intuitive, Armoury Crate ofera setari Aura Sync RGB usor de personalizat pentru fiecare dispozitiv compatibil din arsenalul tau , plus controale pentru o familie tot mai mare de produse ASUS, inclusiv preferintele pentru tastatura si mouse. Armoury Crate integreaza, de asemenea, inregistrarea produselor si un flux de stiri, astfel incat sa nu ratati niciodata actualizarile de interes pentru comunitatea ASUS.

 

DIY Friendly

 

Slotul PCIe® Q-Release

Un buton fizic amplasat pe radiatorul chipsetului deblocheaza zavorul de securitate al primului slot PCIe printr-o singura apasare, simplificand foarte mult procesul de detasare a unei placi PCIe de placa de baza atunci cand este timpul sa faceti upgrade la un nou GPU sau la un alt dispozitiv compatibil.

   

Q-Latch

Inovatorul Q-Latch faciliteaza instalarea sau indepartarea unui SSD M.2 fara a fi nevoie de unelte specifice. Designul utilizeaza un mecanism de blocare simplu pentru a fixa unitatea si a elimina in mod clar suruburile traditionale.

   

SafeSlot Core+ si SafeDIMM

PCIe 5.0 este de doua ori mai rapid decat PCIe 4.0, asa ca am adaptat procesul nostru de fabricatie SMT pentru SafeSlot Core+ , mai rapid, pentru a asigura cele mai mari viteze de date. SafeSlot Core+ este un invelis metalic intarit adaugat la un slot PCIe pentru a mentine o cartela ferm instalata. Intre timp, invelisurile puternice ASUS SafeDIMM sustin si protejeaza modulele de memorie de pe anumite placi de baza ASUS, permitandu-va sa introduceti modulele cu viteza, precizie si incredere.

   

FlexKey

Butonul de resetare a sasiului - Reasezat

FlexKey este un antet pentru panoul frontal care va permite sa personalizati butonul de resetare de pe panoul frontal al sasiului dvs. pentru a oferi acces rapid la comenzile de iluminare Aura, DirectKey sau la resetarea sistemului.

Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Soclu procesor
      AM5
    • Producator chipset
      AMD
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      AMD AM5 Socket Ryzen 7000 Series
    • Interfata grafica
      PCI Express x16 5.0
    • RAID
      0, 1, 10
    • Placa audio integrata
      7.1 Audio
    • Chipset audio
      Realtek S1220A
    • Placa retea integrata
      10/100/1000/2500 Mbps
    • Chipset retea
      Realtek
    • Numar SATA-III
      4
    • NGFF (M.2)
      4
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      6400+(OC)/ 6200(OC)/ 6000(OC)/ 5800(OC)/ 5600(OC)/ 5400(OC)/ 5200/ 5000/ 4800
  • Sloturi
    • PCI Express 4.0 x16
      1 x
    • Multi-GPU SLI
      1 x
    • Multi-GPU CrossfireX
      1 x
  • Conectori Back Panel
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
    • RJ-45 LAN
      1 x
    • Suport audio
      7.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.