ASUS Placa de baza ROG STRIX B760-A DDR4 WIFI LGA1700

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.370,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 50.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-5 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RS B760-A WID4

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

 • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza ROG STRIX B760-A DDR4 WIFI LGA1700 de la ASUS

 

Placile de baza ASUS din seria Prime sunt proiectate cu maiestrie pentru a elibera intregul potential al procesoarelor Intel® Core™ din generatia a 13-a. Dispunand de un design robust din punct de vedere energetic, solutii de racire cuprinzatoare si optiuni inteligente de reglaj, PRIME B760M-A WIFI D4 ofera utilizatorilor si constructorilor de PC-uri DIY o gama de optimizari de performanta prin intermediul unor functii software si firmware intuitive.

 

 

FLEXIBILITATE

Comenzile cuprinzatoare constituie fundamentul seriei ASUS PRIME. Placa de baza PRIME B760 include instrumente flexibile pentru a regla fiecare aspect al sistemului dumneavoastra, permitand ajustarea performantelor pentru a se potrivi perfect cu modul in care lucrati si pentru a maximiza productivitatea.

 

Control inteligent

ASUS Intelligent Control face ca PC-ul tau sa fie inteligent. Pe langa faptul ca se ocupa de reglajele complexe si optimizeaza in mod dinamic aspectele esentiale ale sistemului tau, ofera optiuni simplificate in mod inteligent pentru noii veniti in domeniul bricolajului pe PC, precum si functii mai cuprinzatoare pentru veteranii experimentati.

 

Eficienta energetica completa

Functia de economisire a energiei contine mai multe setari care pot optimiza cu usurinta consumul de energie si maximiza economiile de energie. Puteti activa o limita de putere a procesorului, puteti sa intunecati iluminarea Aura si sa setati profilul ventilatorului pe un mod de economisire a energiei. De asemenea, puteti comuta planul de economisire a energiei care este integrat in Microsoft Windows.

 

Comenzi flexibile de racire cu aer si lichid

Software-ul ASUS Fan Xpert 2+ ofera un control cuprinzator asupra ventilatoarelor si a racitoarelor all-in-one (AiO). Indiferent daca racirea se face cu aer sau cu apa, un mod Auto-Tuning configureaza in mod inteligent toti parametrii cu un singur clic. Exista, de asemenea, un mod Extreme Quiet care reduce viteza ventilatoarelor sasiului sub minimul implicit pentru a mentine sistemul dvs. foarte silentios atunci cand efectuati sarcini usoare. Ventilatoarele, racitoarele AiO pot fi, de asemenea, controlate prin intermediul BIOS-ului UEFI.

 

 

Control digital precis al puterii

Modulul de reglare a tensiunii (VRM) Digi+ ofera un control in timp real asupra tensiunii de scadere, comutand automat frecventa si setarile de eficienta energetica. De asemenea, va permite sa reglati cu precizie unitatea centrala de procesare pentru o stabilitate si o performanta maxime.

 

UEFI BIOS

Renumitul ASUS UEFI BIOS va ofera tot ce aveti nevoie pentru a configura, ajusta si regla sistemul dumneavoastra. Acesta ofera optiuni simplificate in mod inteligent pentru incepatorii in materie de bricolaj pe PC, precum si functii cuprinzatoare pentru veteranii experimentati.


Tuning avansat pentru cei care se pricep la reglaje serioase

Un mod avansat intuitiv oferit prin intermediul UEFI va permite sa preluati controlul complet. O functie de cautare incorporata faciliteaza gasirea optiunilor, iar diversele functii avansate va permit sa efectuati in mod inteligent ajustari nuantate, astfel incat sa puteti configura performanta exact asa cum doriti.

 

 

Configurare rapida si simpla

Modul EZ afiseaza setarile si statisticile vitale si ofera, de asemenea, asistenti ghidati, functionalitate drag-and-drop si aplicarea cu un singur clic a setarilor importante - toate acestea pentru a va ajuta sa va instalati si sa va puneti in functiune echipamentul in cel mai scurt timp.

 

 

RACIRE

Seria PRIME B760 este proiectata cu mai multe radiatoare incorporate si o serie de conectori hibrizi pentru ventilatoare pentru a va asigura ca platforma dvs. ramane rece si stabila in cazul unor sarcini de lucru intense.

 

M.2 Heatsink

Dispersorul M.2 previne efectul de lag care poate aparea in cazul stocarii M.2 in timpul transferurilor sustinute. Radiatorul este tinut in pozitie de suruburi captive, iar aceste suruburi captive detasabile ajuta la reducerea riscului de cadere sau pierdere in timpul indepartarii radiatorului.

   

Radiator VRM si placuta termica

Radiatorul VRM si placuta termica imbunatatesc transferul de caldura de la MOSFET-uri si de la blocuri pentru o mai buna performanta de racire.

 

Cooler by Design

Seria PRIME B760 dispune de controale de racire cuprinzatoare care pot fi configurate prin intermediul software-ului Fan Xpert 2+ sau prin intermediul BIOS-ului UEFI.

 

Surse multiple de temperatura

Fiecare header poate referi in mod dinamic trei senzori termici. Fan Xpert 2+ va permite sa cartografiati temperatura placilor grafice ASUS suportate pentru a optimiza racirea pentru sarcinile intensive pentru GPU si CPU.

   

Protectie inteligenta

Un circuit integrat dedicat protejeaza fiecare cap de ventilator impotriva supraincalzirii si a supracurentului.

   

Ventilator PWM/DC cu 4 pini

Fiecare antet de pe placa suporta detectarea automata a ventilatoarelor PWM sau DC.

 


PERFORMANTA

Seria PRIME B760 este construita pentru a face fata numarului mare de nuclee si cerintelor de latime de banda ale procesoarelor Intel® Core™ din a 13-a generatie. Placa de baza ASUS B760 ofera toate elementele de baza pentru a stimula productivitatea zilnica, astfel incat sistemul tau va fi gata de actiune cu o putere stabila, racire intuitiva si optiuni flexibile de transfer de date.

 

Proiectare robusta a puterii

Alimentarea stabila este esentiala pentru a extrage pana la ultimul strop de performanta din procesoarele Intel®. PRIME B760M-A WIFI D4 este conceput pentru a satisface cerintele acestor procesoare cu numar mare de nuclee.

 

Conector ProCool

Conectorii brevetati sporesc legatura dintre placa de baza si sursa de alimentare cu conectori cu 8 pini care transmit 12 volti de energie direct catre procesoare. Fiecare mufa are pini solizi care pot suporta mai mult curent decat conectorii cu pini goi.

   

Proiectare PCB cu sase straturi

Straturile multiple de PCB optimizeaza gestionarea caldurii pentru componentele critice, oferind mai mult spatiu pentru a impinge procesoarele dincolo de vitezele standard.

   

Stack Cool 3+

straturile de cupru de 2 uncii indeparteaza caldura de la componentele critice pentru a le mentine la temperaturi optime de functionare si ofera mai mult spatiu pentru a impinge procesoarele dincolo de vitezele standard.

   

Suport DDR4

Imbunatatirile aduse designului de rutare a traseelor ofera celor mai recente procesoare Intel® un acces imbunatatit la latimea de banda a memoriei. Tehnologia ASUS OptiMem II mapeaza cu atentie traseele semnalelor de memorie pe diferite straturi de PCB pentru a reduce distanta de traseu si adauga zone de ecranare care reduc semnificativ diafonia.

   

ASUS OptiMem II

Revizuirile aduse la rutarea traseelor de pe placa de baza ofera celor mai recente procesoare un acces nerestrictionat la latimea de banda a memoriei. Tehnologia ASUS OptiMem II traseaza cu atentie traseele semnalelor de memorie pe diferite straturi de PCB pentru a reduce numarul de vias si adauga zone de ecranare care reduc semnificativ diafonia.

 

Beneficiile tehnologiei ASUS OptiMem II:

 • Stabilitate si compatibilitate imbunatatita a memoriei
 • Permite latente de memorie mai mici la tensiuni echivalente
 • Marja de frecventa a memoriei imbunatatita
   

Doua sloturi M.2 (pana la 64 Gbps)

Placa de baza PRIME B760 ofera un total de doua sloturi M.2 care accepta viteze de transfer de date de pana la 64 Gbps prin PCIe 4.0, permitand o pornire mai rapida si timpi de incarcare a aplicatiilor cu unitati de sistem de operare sau aplicatii.

   

Slot PCIe 4.0

Placa de baza PRIME B760 este proiectata special pentru procesoarele Intel® de generatia a 13-a si a 12-a si ofera conectivitate PCIe 4.0 pentru cele mai noi GPU.

   

USB 3.2 Gen 1 Type-C®

Numeroasele porturi USB sustin platformele high-end incarcate cu periferice, inclusiv conectorii USB Type-C® frontali cu USB 3.2 Gen 1 rapid pentru viteze de transmisie de pana la 5 Gbps.

   

WiFi 6

Modulul WiFi 6 este compatibil cu standardul 802.11ax si creste latimea de banda teoretica de varf pana la un incredibil 2,4 Gbps. Poate si mai important pentru utilizatorii de putere, este optimizat pentru o functionare mai eficienta in retelele aglomerate cu mult trafic concurent. Asociati placa de baza cu routerele ASUS WiFi 6 pentru a experimenta pe deplin potentialul de retea al WiFi 6.

 

Realtek 2.5 Gb Ethernet

Realtek 2.5 Gb Ethernet reduce costurile de utilizare a procesorului si ofera un debit TCP si UDP exceptional de ridicat pentru transferuri de date mai rapide si mai fluide.

 

LANGuard

ASUS LANGuard este o functie de protectie a retelei la nivel hardware care integreaza o tehnologie avansata de cuplare a semnalelor si condensatori premium anti-EMI montati pe suprafata pentru a imbunatati debitul si a asigura o conexiune mai fiabila.

 

 

Caracteristicile combinate  ofera o calitate audio ridicata

Designul inteligent si hardware-ul de calitate superioara creeaza o calitate audio diferita de tot ceea ce ati experimentat vreodata.

 

Ecranare audio

Ecranarea audio asigura o separare analogica/digitala precisa si o interferenta multilaterala mult redusa.

 

Straturi de PCB audio dedicate

Straturile separate pentru pistele stanga si dreapta asigura ca ambele canale ofera o calitate constanta si egala.

 

Condensatoare audio premium

Ofera un sunet cald, natural si captivant, cu o claritate si fidelitate exceptionale.

 

 

Aura Sync

Depaseste concurenta

Un sistem entuziast bine reglat merita o estetica pe masura. ASUS Aura ofera un control complet al iluminarii RGB, cu o varietate de presetari functionale pentru LED-urile RGB incorporate, precum si pentru benzile si dispozitivele conectate la headers RGB de pe placa - si toate acestea pot fi sincronizate cu un portofoliu tot mai mare de hardware compatibil Aura.

 

Armoury Crate

In cadrul unei singure interfete intuitive, Armoury Crate ofera setari Aura Sync RGB usor de personalizat pentru fiecare dispozitiv compatibil din arsenalul tau , plus controale pentru o familie tot mai mare de produse ASUS, inclusiv preferintele pentru tastatura si mouse. Armoury Crate integreaza, de asemenea, inregistrarea produselor si un flux de stiri, astfel incat sa nu ratati niciodata actualizarile de interes pentru comunitatea ASUS.

 

 

Headers adresabile Gen 2

Trei headers Addressable Gen 2 sunt capabile sa detecteze numarul de LED-uri de pe dispozitivele RGB adresabile de a doua generatie, permitand software-ului sa adapteze automat efectele de iluminare la anumite dispozitive. Noile headers ofera, de asemenea, compatibilitate retroactiva cu echipamentele Aura RGB existente.

 

Q-LED Core

Afisajul Q-LED Core produce modele de lumina prin LED-ul de alimentare in timpul autotestului de pornire (POST) care poate ajuta utilizatorii sa depisteze eventualele probleme.

 

 

 

SafeSlot Core+

SafeSlot Core+ este slotul PCIe exclusiv ASUS, fortificat cu un suport din otel inoxidabil dintr-o singura bucata, care protejeaza slotul pentru a-l feri de deteriorari. Capacul metalic este bine fixat de slot cu ajutorul unor carlige, iar intregul ansamblu este ferm ancorat de PCB cu puncte de lipire intarite pentru a oferi o baza sigura pentru placile grafice de mare greutate.

 

Protectie la supratensiune

Proiectare de clasa mondiala a puterii de protectie a circuitelor

Un design de circuit exclusivist cu regulatoare de tensiune incorporate pentru a va proteja placa de baza impotriva deteriorarii cauzate de tensiuni neasteptate de nivel inalt de la surse de alimentare instabile sau inferioare.

 

Rezistenta de 3X la coroziune pentru o durabilitate mai mare

Panourile I/O spate din otel inoxidabil rezistente la coroziune, lipite cu oxid de crom, au o durata de viata de trei ori mai mare decat panourile obisnuite.

 
Vezi mai mult

 • General
  • Format
  • Soclu procesor
  • Producator chipset
  • Model chipset
  • Procesoare suportate
   Intel 12th/13th Generation Core/Pentium Gold/Celeron
  • Interfata grafica
   PCI Express x16 4.0
  • RAID
   0, 1, 5, 10
  • Placa video integrata
   Necesita procesor cu tehnologia Intel HD Graphics
  • Placa audio integrata
   7.1 Audio
  • Chipset audio
   Realtek
  • Placa retea integrata
   10/100/1000/2500 Mbps
  • Chipset retea
   Realtek
  • Numar SATA-III
   4
  • NGFF (M.2)
   2
 • Memorii Suportate
 • Sloturi
  • PCI Express 4.0 x16
   3 x
 • Conectori Back Panel
  • HDMI
   1 x
  • Display Port
   1 x
  • RJ-45 LAN
   1 x
  • USB 2.0
   4 x

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.