GIGABYTE Placa de baza B760 AORUS ELITE AX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
981,50 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

B760 AORUS ELITEAX

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza B760 AORUS ELITE AX de la GIGABYTE

PERFORMANTE DE NEEGALAT

Odata cu schimbarile tehnologice in miscare rapida, GIGABYTE urmeaza intotdeauna cele mai recente tendinte si ofera clientilor caracteristici avansate si cele mai noi tehnologii. Placile de baza GIGABYTE sunt echipate cu solutii de alimentare imbunatatite, cele mai recente standarde de stocare si conectivitate remarcabila pentru a permite performante optimizate pentru jocuri.

   

Twin Digital VRM Design

Pentru a asigura performante maxime de Turbo Boost si overclocking pentru noua generatie de procesoare AMD, seria de placi de baza GIGABYTE AORUS echipeaza cel mai bun design VRM construit vreodata cu componente de cea mai buna calitate.

   

Conector M.2 PCIe 5.0 x4 Ultra Durable™ SMD PCIe

Primul slot PCIe 5.0 x4 M.2 suporta cel mai recent factor de forma M.2 25110. Conectori PCIe 5.0 M.2 intariti cu ecranare metalica pentru a oferi o rezistenta mai mare.

   

Overclocking DDR5 EXPO & XMP pana la 6666 si mai mult

AORUS ofera o platforma testata si dovedita, care permite capacitatea de overclocking a memoriei pana la 6666 si chiar mai mult. Tot ce trebuie sa faca utilizatorii pentru a obtine aceasta crestere extrema a performantelor de memorie este sa se asigure ca modulele lor de memorie DDR5 sunt capabile de AMD EXPO™/ Intel® XMP, functia EXPO/XMP este activata si activata pe placa de baza AORUS.

   

DDR5 Auto Booster

Cresteti automat frecventa DDR5 nativa la 5000 MHz in timp ce sistemul este supus unei incarcari intense, printr-un singur clic.

   

Profilul utilizatorului AMD EXPO™ si Intel® XMP 3.0

Definiti si creati propriul profil SPD in modulele de memorie Native, AMD EXPO™ si Intel® XMP 3.0. Un profil definit de utilizator poate fi salvat, incarcat fie local, fie de pe/pe un dispozitiv de stocare extern.

  • Un profil SPD gol poate fi definit de catre utilizatori si poate fi transportat la urmatorul computer.
  • Simulare rapida a performantei memoriei pe baza parametrilor de ceas si de sincronizare introdusi de utilizator
  • Functie de salvare si incarcare a profilului pentru a partaja online parametrii de memorie
   

DESIGN TERMIC REMARCABIL

Performanta de neegalat a placilor de baza GIGABYTE este garantata de un design termic inovator si optimizat pentru a asigura cea mai buna stabilitate a CPU, Chipset-ului, SSD-ului si temperaturi scazute in conditii de incarcare completa a aplicatiilor si de performanta in jocuri.

   

3X Suprafata mare

Suprafata crescuta de pana la 3X mai mare in comparatie cu radiatoarele traditionale. Imbunatateste disiparea caldurii de la MOSFET-uri.

  • Constructie reala dintr-o singura bucata

TMOS este un radiator ADEVARAT dintr-o singura bucata. Designul sau dintr-o singura piesa si suprafata mai mare imbunatatesc drastic performanta de racire fata de designul din mai multe piese al concurentilor.

  • Design cu mai multe taieturi

TMOS dispune de mai multe canale si intrari pe radiator. Acest design permite trecerea fluxului de aer, ceea ce duce la o mare imbunatatire a performantelor de transfer termic.

   

AORUS M.2 Thermal Guard

Avand in vedere durabilitatea, GIGABYTE ofera o solutie termica pentru dispozitivele SSD M.2. M.2 Thermal Guard previne strangularea si blocajele de la SSD-urile M.2 de mare viteza, deoarece ajuta la disiparea caldurii inainte ca aceasta sa devina o problema.

   

SMART FAN 6

Smart Fan 6 contine mai multe caracteristici unice de racire care asigura mentinerea performantelor PC-ului de jocuri, ramanand in acelasi timp racoros si silentios. Multiplele headers pentru ventilatoare pot sustine ventilatorul si pompa PWM/DC, iar utilizatorii pot defini cu usurinta fiecare curba a ventilatorului pe baza diferitilor senzori de temperatura de pe bord prin intermediul interfetei intuitive de utilizator.

   

CONECTIVITATE

Placile de baza GIGABYTE permit o experienta de conectare de ultima generatie, cu viteze de transfer de date incredibile prin intermediul conectivitatii de retea, stocare si WIFI de ultima generatie.

   

802.11ax Wi-Fi 6E

Cea mai recenta solutie wireless 802.11ax Wi-Fi 6E cu noua banda dedicata de 6GHz, permite performante wireless gigabit, ofera streaming video fluid, o experienta de joc mai buna, putine conexiuni pierdute si viteze de pana la 2,4 Gbps. In plus, Bluetooth 5 ofera o raza de actiune de 4X fata de BT 4.2 si cu o transmisie mai rapida.

   

Avantajul Wi-Fi 6E

Congestia spectrului este o problema uriasa in mediul Wi-Fi actual, deoarece prea multe dispozitive folosesc spectrul existent de 2,4 GHz si 5 GHz, ceea ce determina o conexiune nesigura si o viteza mai mica. Wi-Fi 6E este un standard extins fata de Wi-Fi 6 si utilizeaza o banda dedicata de 6GHz, care ofera nu numai o frecventa complet noua pentru transferul de date, ci si un spectru spatios pentru mai multe dispozitive viitoare. Cu Wi-Fi 6E, utilizatorii se pot bucura de o conexiune mai rapida si de un semnal mai puternic decat inainte.

   

De 2 ori mai rapida decat oricand

Adoptarea LAN-ului 2.5G ofera o conectivitate de retea de pana la 2.5GbE, cu viteze de transfer de cel putin 2 ori mai rapide in comparatie cu reteaua generala de 1GbE, perfect conceputa pentru gameri cu o experienta de joc online de ultima generatie.

   

Conectarea viitorului - Partea frontala USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®

Dispune de designul USB 3.2 Gen 2x2, care este de doua ori mai performant decat generatia anterioara de USB 3.2 Gen 2. Functioneaza cu transfer de date ultra-rapid de pana la 20Gbps in timp ce se conecteaza la perifericele compatibile cu USB 3.2. Prin intermediul conectorului USB Type-C®, utilizatorii se pot bucura de flexibilitatea conexiunii reversibile pentru a accesa si stoca rapid cantitati masive de date.

   

Conectarea viitorului - Partea din spate USB 3.2 Gen 2 Type-C®.

USB 3.2 Gen 2 nativ de la AMD ofera porturi USB 3.2 Gen 2 cu viteze de pana la 10Gbps. Cu o latime de banda de doua ori mai mare comparativ cu generatia anterioara, precum si compatibilitate cu USB 2.0 si USB 3.2 Gen1, protocolul USB 3.2 Gen 2 mult imbunatatit este disponibil pe noul conector reversibil USB Type-C™ si pe conectorul traditional USB Type-A pentru o mai buna compatibilitate pe o gama mai larga de dispozitive.

   

Condensatoare audio High-End

Placile de baza AORUS utilizeaza condensatori audio de inalta calitate. Acesti condensatori de inalta calitate ajuta la furnizarea de inalta rezolutie si inalta fidelitate audio pentru a oferi cele mai realiste efecte sonore pentru gameri.

  • Protectie impotriva zgomotului audio

Placile de baza AORUS dispun de o protectie impotriva zgomotului audio care, in esenta, separa componentele audio analogice sensibile ale placii de o potentiala poluare fonica la nivelul PCB.

   

PERSONALIZARE

Placile de baza GIGABYTE includ mai multe software-uri utile si intuitive pentru a ajuta utilizatorii sa controleze fiecare aspect al placii de baza si pentru a oferi un efect de iluminare personalizabil cu o estetica remarcabila pentru a se potrivi personalitatii tale unice.

   

GIGABYTE CONTROL CENTER

GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) este un software unificat pentru toate produsele suportate de GIGABYTE. Acesta ofera o interfata de utilizator intuitiva nou conceputa pentru a controla toate functiile esentiale.

  • Platforma software unificata pentru toate produsele suportate de Gigabyte
  • Interfata intuitiva pentru utilizator pentru o experienta mai usoara
  • Componente de control modularizate doar pentru componentele hardware instalate
  • Functie de actualizare automata pentru a mentine sistemul la zi si pentru a sustine produsele viitoare
   

Multi-Key

Un buton de resetare multifunctional care poate fi reconfigurat pentru alte functii in BIOS pentru diferite scenarii de utilizare.

  • Comutator RGB

Dezactiveaza toate efectele de iluminare de pe placa de baza.

  • Direct-To-BIOS

Porniti direct in meniul BIOS fara a apasa niciun buton de la tastatura.

  • Mod sigur

Porniti in modul de siguranta BIOS pentru a modifica o anumita optiune fara a pierde celelalte setari BIOS.

   

ULTRA DURABIL

Designul GIGABYTE Ultra Durable™ asigura durabilitatea produsului si un proces de fabricatie de inalta calitate. Placile de baza GIGABYTE utilizeaza cele mai bune componente si intaresc fiecare slot pentru a face fiecare dintre ele solida si durabila.

   

Q-Flash Plus

Cu GIGABYTE Q-Flash Plus, nu este nevoie sa instalati CPU, memoria si placa grafica si nici sa intrati in meniul BIOS pentru a actualiza BIOS-ul. Trebuie doar sa descarcati si sa salvati un nou fisier BIOS (redenumiti-l in gigabyte.bin) pe unitatea flash USB, apoi apasati butonul dedicat Q-Flash Plus si sunteti gata de plecare!

Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Soclu procesor
    • Producator chipset
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      Intel 12th/13th Generation Core/Pentium Gold/Celeron
    • Interfata grafica
      PCI Express x16 4.0
    • RAID
      0, 1, 5, 10
    • Placa video integrata
      Necesita procesor cu tehnologia Intel HD Graphics
    • Placa audio integrata
      7.1 Audio
    • Chipset audio
      Realtek
    • Placa retea integrata
      10/100/1000/2500 Mbps
    • Chipset retea
      Realtek
    • Numar SATA-III
      4
    • NGFF (M.2)
      3
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Numar sloturi
      4
    • Tehnologie
  • Sloturi
    • PCI Express 4.0 x16
      1 x
    • PCI Express 3.0 x16
      2 x
  • Conectori Back Panel
    • Optical S/PDIF out
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
    • RJ-45 LAN
      1 x
    • USB 2.0
      4 x
    • Suport audio
      7.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.