Placa de baza Gigabyte, socket 1155 H61M-DS2

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza Gigabyte, socket 1155 H61M-DS2 de la GIGABYTE

Intel H61 (B3), dual channel DDR3 1333, 1x PCIe X16 + 3x PCIe X1, 4x SATA2, LAN 1000 Mbps, sunet 5.1 (ALCxxx), D-Sub, mATX 

 

GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Classic



Protectie la umiditate
Umiditatea poate fi fatala pentru circuitele unei placi de baza. Noul Glass Fabric PCB de la GIGABYTE protejeaza impotriva scurt-circuitelor cauzate de umiditate prin reducerea spatiului dintre filamentele PCB.

   
   
Protectie electrostatica
Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable 4 Classic folosesc microcipuri IC cu rezistenta mare ce ajuta la protejarea placii de baza impotriva descarcarilor electrostatice.

   
   
Protectie la caderile de tensiune
Defectiunile permanente cauzate de caderile de tensiune sau de probleme in timpul update-ului de BIOS, pot fi evitate cu GIGABYTE DualBIOS, ce activeaza automat un al 2-lea BIOS, de back up.
GIGABYTE foloseste de asemenea IC-uri speciale anti caderi de tensiune ce protejeaza placa de baza impotriva caderilor de tensiune.
   
   
Protectie la temperaturi inalte
GIGABYTE foloseste numai condensatori solizi si Low RDS(on) MOSFETs capabili sa functioneze la temperaturi mai mari, avand o durata de viata de pana la 50.000* de ore.

 
Support Intel 22nm processors


GIGABYTE motherboards support Intel 22nm processors.
 
Suport PCI Express Gen.3


Placa de baza GIGABYTE este configurata complet pentru a oferi gamerilor cea mai noua tehnologie Gen.3 PCI Express, permitand o latime maxima de banda de date pentru viitoarele placi video dedicate.
* PCIe Gen. 3 este dependent de compatibilitatea cu CPU si placile de expansiune.
 
GIGABYTE Touch BIOS™ (Patent Pending)
Un mod nou si inovator pentru modificarea setarilor de BIOS
Navigarea prin BIOS pentru a schimba setarile de sistem poate fi o operatiune complicata pentru utilizatorii ce nu sunt familiarizati cu controlul prin tastele functionale "F" si fara mouse. In timp ce unele BIOS-uri EFI incearca sa devina prietenoase prin folosirea mouse-ului, multe implementari nu au deocamdata o anumita usurinta necesara majoritatii utilizatorilor. Cu Touch BIOS™, inginerii de la GIGABYTE au re-imaginat complet modul in care utilizatorii interactioneaza cu BIOS-ul lor, oferind o experienta mult mai intuitiva.De fapt, cu ajutorul unui monitor cu touchscreen, GIGABYTE Touch BIOS™ devine la fel de usor de folosit ca majoritatea aplicatiilor de pe iPhone.
 
Specificatiile designului noului VRD 12 (Voltage Regulator Down)
Seria de placi de baza GIGABYTE 6 foloseste un design cu specificatiile celui mai nou Voltage Regulator Down (VRD 12) de la Intel prin controllerul Intersil PWM aprobat de Intel® ce ofera SerialVID (SVID) pentru a transfera informatiile legate de power management intre procesor si controllerul ce reguleaza tensiunea. Astfel se permite un control al semnalelor mai robust si mai eficient intre CPU si PWM controller, pentru a avea o platforma mai eficienta energetic.
 
Intel® HD Graphics Core 2000/3000 Enhanced Visual Features

Intel® Quick Sync Video
Intel® Quick Sync Video provides breakthrough media processing for incredibly fast editing and sharing.

Intel® InTru™ 3D
2nd Generation Intel® Core™ Processors offer an outstanding Blu-Ray Stereo 3D experience in full high definition resolution (1080p) with HDMI 1.4.

Intel® Advanced Vector Extensions (AVX)
Increases the performance of Accelerated Floating Point and Vector Computing Intensive Applications with minimal power gains. 

 
Suport On/Off Charge
Tehnologia GIGABYTE On/Off Charge permite incarcarea iPhone, iPad si iPod Touch fie ca PC-ul este pornit, in standby sau chiar oprit. Fiind derivata a tehnologiei apreciate GIGABYTE 3x USB Power, On/Off Charge permite echipamentelor sa primeasca mai mult curent din porturile USB ale placilor de baza GIGABYTE fata de cat permit porturile USB standard, astfel incat incarcarea din PC sa fie la fel de rapida ca cea cu incarcator dedicat...
*Din cauza anumitor limitari ale telefoanelor mobile, utilizatorii pot fi nevoiti sa conecteze telefonul mobil la PC inainte ca PC-ul sa intre in modul S4/S5 pentru a se permite incarcarea rapida de la un port USB fara ON/OFF Charge. Rezultatele incarcarii pot varia in functie de model. 
*Suportul pentru 3X USB power design poate varia in functie de model.
 
Suport DualBIOS™ 3TB+ HDD (tehnologie Hybrid EFI)
Tehnologia Hybrid EFI combina beneficiile platformelor BIOS mature de la GIGABYTE ce includ stabilitate si compatibilitate cu produse 3rd party, cu suportul pentru HDD-urile 3TB+ oferit de tehnologia EFI. Astfel, GIGABYTE ofera ce este mai bun din ambele cu ajutorul unui update rapid si usor de BIOS folosind utilitarul GIGABYTE @BIOS ce este disponibil gratuit pe site-ul GIGABYTE. 
GIGABYTE DualBIOS™ este o tehnologie patentata ce recupereaza automat datele din BIOS cand BIOS-ul principal s-a defectat. Prin folosirea a 2 cip-uri fizice BIOS ROM integrate onboard, GIGABYTE DualBIOS™ permite o recuperare rapida si usoara dupa coruperea sau defectarea BIOS-ului datorita virusilor sau unui update incorect de BIOS. In plus, GIGABYTE DualBIOS™ suporta acum boot de pe hard disk-uri de 3TB sau mai mari fara a fi nevoie de partitionare, si ofera astfel siguranta folosirii de unitati de stocare de mare volum cu un singur drive.
 
Smart 6- Un sistem inteligent al managementului PC
GIGABYTE Smart 6™ este construit in ideea de a fi prietenos si ofera o combinatie de 6 utilitare software pentru un management mai usor si mai inteligent al PC-ului. Smart 6TM permite cresterea performantelor sistemului, reduce timpul de boot, ofera o platforma mai sigura si reface setarile anterioare ale sistemului cu un singur click de mouse.


Smart QuickBoot
PC Boot up fara asteptare

Smart DualBIOS
Smart personal reminder
Smart QuickBoost
One-click Overclocking
Smart Recorder
Your PC's Watch Dog
Smart Recovery 2
Reverse time for you
Smart TimeLock
Time Controller pentru PC
* Suportul SMART QuickBoost depinde de modelul de placa de baza.
 
AutoGreen- PC verde prin telefonul mobil Bluetooth
Tehnologia AutoGreen poate economisi automat energie pentru voi prin telefonul mobil bluetooth cand sunteti plecat de la PC. 
Nota: placile de baza GIGABYTE nu include un receiver Bluetooth®; este necesara adaugarea unui receiver Bluetooth 3rd party.
 
Suport EuP Lot 6
EuP (cunoscut si ca Energy Using Products Directive) este parte a noilor reglementari pentru mediu ale Uniunii Europene. EuP se bazeaza pe ingrijorarea fata de problemele de mediu cu privire la echipamentele electonice care au castigat popularitate si despre cum sa se imbunatateasca eficienta energetica pentru o viata mai buna si mai verde. GIGABYTE prezinta placi de baza standard ce ajuta efectiv la imbunatatirea performantelor sistemului si la economisirea de energie.
 
* Materialele oferite aici sunt doar pentru referinta. GIGABYTE isi rezerva dreptul de a modifica sau revizui continutul oricand fara notificare prealabila.
* Perfomanta prezentata este bazata pe valorile teoretice maxime ale interfetei de la vendorii respectivi de Chipset-uri sau de la organizatiile ce au definit specificatiile interfetei. Perfomantele reale pot varia in functie de sistem.
* Toate marcile inregistrate si logo-urile sunt proprietatea detinatorilor respectivi.
* Datorita arhitecturii standard PC, o anumita cantitate de memorie este rezervata pentru sistem si de aceea marimea actuala a memoriei este mai mica decat cea indicata.
Vezi mai mult

  • General
    • Format
    • Soclu procesor
    • Producator chipset
    • Model chipset
      H61
    • Interfata grafica
      PCI Express x16 3.0
    • RAID
      Nu
    • Placa video integrata
      Necesita procesor cu tehnologia Intel HD Graphics
    • Placa audio integrata
      7.1 Audio with Realtek ALC887
    • Chipset audio
      Realtek ALC887
    • Placa retea integrata
      10/100/1000 Mbps
    • Chipset retea
      Atheros
    • NGFF (M.2)
      Nu
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      16 GB
    • Numar sloturi
      2
    • Tehnologie
    • Frecvente suportate
      1333/1066/800 MHz
  • Sloturi
    • PCI Express 3.0 x16
      1 (x16)
    • PCI Express x1
      2
  • Conectori Back Panel
    • PS/2 Mouse-Tastatura
      2
    • VGA
      1
    • RJ-45 LAN
      1
    • USB 2.0
      4
    • Suport audio
      7.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.