MSI Placa de baza PRO Z790-A, LGA 1700, WIFI

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza PRO Z790-A, LGA 1700, WIFI de la MSI

 

PRO Z790-A WIFI

PRO Z790-A WIFI este proiectat cu o multime de instrumente flexibile si o solutie Wi-Fi convenabila cu versiunea de memorie DDR5.

 

Seria PRO este adaptata profesionistilor din toate domeniile de activitate. Linia dispune de performante impresionante si de o calitate ridicata, urmarind in acelasi timp sa ofere utilizatorilor o experienta incredibila. Utilizatorii carora le pasa de productivitate si eficienta se pot baza cu siguranta pe seria MSI PRO pentru a va ajuta in multitasking si cresterea eficientei.

 

 

 

 

 

 

Radiator extins

Radiatorul extins mareste suprafata de disipare a caldurii si mentine performanta la sarcini mari.

M.2 Shield Frozr

Solutia termica M.2 intarita ajuta la mentinerea in siguranta a SSD-urilor M.2 si asigura performante incredibile.

Radiator VRM placat puternic

Radiatorul VRM acopera MOS-ul superior si ajuta la disiparea caldurii.

Placuta termica de 7W/mK si placa termica suplimentara

Placutele termice de inalta calitate de 7W/mK pentru MOSFET si placutele termice suplimentare pentru choke asigura o performanta stabila atunci cand toate nucleele ruleaza la viteza mare.

Radiator pentru chipset marit

Radiatorul marit este proiectat pentru a reduce praful si zgomotul si este capabil sa mentina o eficienta ridicata a disiparii caldurii

 

 

Placile de baza MSI va permit sa gestionati vitezele si temperaturile tuturor ventilatoarelor sistemului si ale procesorului in BIOS si in software cu ajutorul unei interfete grafice simplificate. De asemenea, puteti seta pana la 4 obiective de temperatura, care vor ajusta automat vitezele ventilatoarelor.

 

msi-fully-control-software.jpg (1426×771)

 

Detectarea temperaturilor din CPU si GPU si ajustarea automata a vitezei ventilatoarelor de sistem la o valoare adecvata prin adoptarea MSI AI ENGINE.

 

msi-fully-control-ai-cooling-feature.jpg (1096×668)

 

DESIGN DE PUTERE 16+1+1

Dezlantuiti si sustineti performanta maxima cu un design VRM construit cu un total de 16+1+1 design de putere. Combinand conectori de alimentare dubli si tehnologia exclusiva Core Boost, placile de baza MSI din seria PRO sunt pregatite sa sustina munca grea de zi cu zi.

 

 

SOLUTIE OPTIMIZATA PCB

Designul PCB a fost optimizat pentru o latime de banda mai mare si viteze de transfer mai rapide, ceea ce este, de asemenea, benefic pentru o transmisie fiabila a circuitelor.

 

 

Aveti probleme cu rotirea suruburilor? Clipul inovator MSI EZ M.2 va ajuta sa instalati un SSD M.2 rapid si fara efort.

msi-pro-z790-p-wifi-M2_img03-2.png (1280×568)

 

Odata conectat la internet, MSI Driver Utility Installer va detecta si va prezenta automat driverele si utilitarele potrivite, pe care le puteti descarca si instala cu doar cateva clicuri.

 

driver-installer-img.png (1280×821)

 

Ati intampinat probleme la actualizarea BIOS-ului sau l-ati corupt cumva? Nu va faceti griji, placile de baza MSI ofera mai multe optiuni pentru a va reporni cu succes sistemul.

 

msi-pro-z790-a-wifi-system-saver.jpg (1022×624)

 

 

Cu MSI beneficiati de o compatibilitate excelenta si de o experienta de utilizare fara griji atunci cand utilizati Microsoft Windows 11. Cu o dedicare reala pentru performanta, echipa noastra de cercetare si dezvoltare s-a asigurat ca totul functioneaza asa cum a fost prevazut atunci cand utilizati cea mai recenta versiune de Microsoft Windows pe orice produs MSI.
more-Diy-img01.jpg (1023×624)
   
Clipul PCI-E marit va ajuta sa schimbati sau sa scoateti mai usor dispozitivele. Pastreaza slotul PCI-E mai puternic si mai sigur.
more-Diy-img04.jpg (1023×624)
   
LED-urile integrate vor indica sursa problemei, astfel incat sa stiti exact unde trebuie sa cautati pentru a porni din nou.
more-Diy-img06.jpg (1023×624)
   
Circuitele placilor de baza MSI se asigura ca zonele de protectie a carcasei sunt pure si curate. In plus, vopseaua de protectie este imprimata in jurul fiecarei gauri de surub pentru a preveni zgarierea sau deteriorarea pieselor de pe placa de baza.
more-Diy-img08.jpg (1023×624)
   
Protectia dubla ESD dubleaza stratul de impamantare din jurul orificiilor de montare, impiedicand supratensiunile de descarcare statica sa deterioreze placa de baza.
msi-motherboard-double-esd-protection.jpg (1023×624)
   
Aveti probleme la aranjarea cablurilor? Designul atipic al PCB-ului MSI nu numai ca ofera o identitate eleganta, dar faciliteaza si rutarea cablurilor SATA si USB. Aranjeaza cablurile in mod ordonat chiar daca nu sunteti familiarizat cu constructia sistemului.
Z790-A-WIFI-ATYPICAL-PCB.jpg (1023×624)

 

 

 

LIGHTNING GEN 5 PCI-E

Dublata fata de generatia anterioara, latimea de banda a unei interfete x16 poate ajunge la 128 GB/s.

SLOT SMT PCIE 5.0

Slotul PCIE SMT (Surface Mount Technology) avansat diminueaza interferentele si zgomotul electric, suportand pe deplin semnalul PCI-E 5.0.

 

 

STOCARE RAPIDA SI PREGATITA PENTRU VIITOR

Placile de baza din seria MSI PRO suporta toate cele mai recente standarde de stocare, ceea ce le permite utilizatorilor sa conecteze orice dispozitiv de stocare ultra-rapid. Incepeti jocurile mai repede, incarcati nivelurile mai repede si aveti un avantaj real fata de inamicii dvs.

 

 

CEA MAI RECENTA MEMORIE DDR5 CU SLOT SMT

Un pas urias de imbunatatire a performantelor DDR cu cea mai recenta memorie DDR5. In combinatie cu procesul de sudare SMT dedicat si tehnologia MSI Memory Boost, placile de baza MSI din seria PRO sunt pregatite sa ofere performante de clasa mondiala ale memoriei.

Procesul avansat de sudare SMT(Surface Mount Technology) reduce rata de defecte a imbinarilor prin lipire cu slot, electromagnetismul si interferentele. Combinata cu tehnologia exclusiva Memory Boost permite placilor de baza MSI sa livreze semnalul DDR5 curat si pur de inalta frecventa.

 

 

OVERCLOCKING USOR CU PROFIL XMP

XMP (Extreme Memory Profiles) din MSI BIOS este testat si certificat de MSI OC LAB, iar utilizatorii pot obtine cu usurinta performante mai mari ale memoriei si o stabilitate excelenta.

 

XMP_6600MHz.png (1024×925)

 

Noul MSI Center unifica o suita de utilitare software MSI intr-o singura aplicatie centralizata. Preia controlul asupra functiilor avansate ale placilor de baza si elibereaza posibilitati infinite.

 

msi-center-msytic-light.png (1348×823)

 

msi-center-true-color.jpg (1348×824)

 

msi-center-user-scenario.jpg (1348×823)

 

msi-center-Hardware-Monitoring.jpg (1348×823)

 

msi-center-oc-setting.jpg (1348×823)

 

msi-center-total-fan-control.jpg (1348×823)

 

msi-center-System-Diagnosis.jpg (1342×815)

 

 

 

AUDIO BOOST 5

 

 

de-pop-2022.gif (500×500)

 

 

GLOW YOUR PC

Culori si efecte de iluminare RGB vibrante folosind MSI Mystic Light cu 16,8 milioane de culori si efecte LED fanteziste. MSI Mystic Light va ofera un control complet al iluminarii RGB a PC-ului dvs. intr-un singur software.

 

RETEA CU LATIME DE BANDA MARE SI LATENTA REDUSA

Solutia de retea premium de la MSI ofera o viteza incredibila de transfer de date pentru utilizatorii exigenti.

 

 

Vezi mai mult

  • General
    • Producator chipset
    • Procesoare suportate
      12th/13th Gen Intel® Core™ Processors, Pentium® Gold si Celeron®
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Frecvente suportate
      7200+(OC)/ 7000(OC)/ 6800(OC)/ 6600(OC)/ 6400(OC)/ 6200(OC)/ 6000(OC)/ 5800(OC)/ 5600(JEDEC)/ 5400(JEDEC)/ 5200(JEDEC)/ 5000(JEDEC)/ 4800(JEDEC)
  • Sloturi
    • PCI Express 3.0 x16
      3 x
    • PCI Express x1
      1 x
  • Conectori Back Panel
    • Optical S/PDIF out
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
    • USB 2.0
      2 x
    • USB 3.1 tip C
      3 x USB 3.2 Gen 2 10Gbps (Type-A)
      1 x USB 3.2 Gen 2x2 20Gbps (Type-C)
      2 x USB 3.2 Gen 1 5Gbps Type-A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.