Placa pentru creponat parul BaByliss 2165CE, 210 °C, Turmalina-Ceramica, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
140,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

2165CE

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa pentru creponat parul BaByliss 2165CE, 210 °C, Turmalina-Ceramica, Negru de la BaByliss

Placa de creponat parul BaByliss 2165CE iti ofera lookul pe care ti-l doresti: exotic, seducator, atragator si usor de realizat acasa!

Parul creponat este foarte la moda si este ravnit de majoritatea fetelor. Acest tip de coafura rezista chiar si o saptamana in functie de tipul de par, este usor de intretinut si atrage toate privirile!

Placa de creponat BaByliss iti protejeaza parul in timpul coafarii

Datorita tehnoligiei de ultima generatie si a materialelor de calitate, placa pentru creponat parul BaByliss reduce considerabil efectele negative pe care temperatura ridicata le are asupra firului de par.

Invelis Tourmaline-Ceramic: cu adevarat inovator, acest tip de invelis emite ioni negativi pentru a contracara ionii pozitivi prezenti in parul uscat si degradat. Astfel, parul ramane fin si stralucitor, iar efectul de par electrizat este indepartat

O placa de creponat ce se adapteaza tipului tau de par

Asa cum fiecare fata este diferita, si tipul de par difera. Asta inseamna ca beauty gadgetul pe care il folosesti trebuie sa se potriveasca cu parul tau pentru a putea oferi rezultatele dorite.

Placa de creponat BaByliss 2165CE dispune de 10 trepte de temperatura pentru ca indiferent de tipul de par, rezultatul sa fie de fiecare data excelent:
 

  • Min-2: 120°C-130°C;
  • 2-4: 130°C-150°C;
  • 4-6: 150°C-170°C;
  • 6-8: 170°C-190°C;
  • 8-Max: 190°C-210°C.


Recomandarile noastre

Este foarte important sa gasesti temperatura potrivita pentru tipul tau de par, motiv pentru care este nevoie de cateva incercari initiale. Creponeaza o suvita de par folosind temperatura minima. Daca ai firul de par gros, aceasta setare nu va oferi rezultatul dorit si va trebui sa maresti temperatura. Mareste temperatura treptat, pas cu pas, pe fiecare suvita in parte pentru a gasi treapta ce iti ofera rezultatul dorit. Creponeaza parul de la radacina spre varfuri si nu tine suvita prinsa intre placi mai mult de 5-8 secunde. Stilizeaza coafura la final, dupa ce suvitele de par s-au racit.

Placa de creponat BaByliss si sistemul Auto Shut Off

Nu doar rezultatele ca la salon sunt importante, ci si utilizarea in siguranta a beauty gadgetului. Din acest motiv, placa de creponat parul de la BaByliss dispune de un sistem special de auto-inchidere: placa se inchide singura dupa 72 de minute de utilizare. Asta inseamna ca daca o uiti conectata la priza, se va inchide singura si astfel orice pericol va fi eliminat. Daca doresti sa folosesti placa de creponat mai mult de 72 de minute, apasa pe butonul „I” de pornire si placa va functiona in continuare.

O placa de creponat usor si intuitiv de folosit

Prin simplitatea in utilizare, placa de par BaByliss te va cuceri pe loc. Cele doua butoane de pornire si oprire a placii sunt pozitionate astfel incat utilizarea lor sa fie usoara si mereu la indemana. In plus, indicatorul luminos va clipoci in timp ce placa se incinge si va ramane constanta cand temperatura aleasa a fost atinsa.

Utilizare intuitiva si rezultate de care te vei indragosti!

Obtii rapid parul creponat la care visezi!

Look exotic si atragator, indiferent de tipul de par!

Descopera si tu inovatia BaByliss si obtine un look ca la salon la tine acasa!

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Creponare
Material invelis Ceramica
Trepte temperatura 10
Continut pachet 1 x Placa de creponat
Culoare Roz Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura maxima 210 C
Timp maxim de incalzire 10 s
Lungime cablu 1.8 m

DIMENSIUNI

Latime placi 35 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.