Placa de par BaByliss ST298E Smooth Control, placi XL 120x25 mm Quartz-Ceramice, 13 setari temperatura, 235 grade, sistemul de incalzire Advanced Ceramics, Negru-Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de par BaByliss ST298E Smooth Control, placi XL 120x25 mm Quartz-Ceramice, 13 setari temperatura, 235 grade, sistemul de incalzire Advanced Ceramics, Negru-Roz de la BaByliss

SPECIFICAȚII TEHNICE COMPLETE


Tehnologie Incalzire Advanced Ceramics™ ultra rapida
Lungime cablu 3 m
Temperatura maxima 235°C
Invelis Quartz-ceramic
Trepte de temperatura 13 trepte de temperatura ( 170°C - 235°C)
Placi Extra lungi
Oprire automata Auto off

ASPECT GENERAL

Încearcă placa de păr super performantă Smooth Control 235° ST298E cu 13 setări de temperatură și sistem de încălzire ultra performant, Advanced Ceramics.

Sistemul Advanced Ceramics menține temperatura constantă, indiferent de treapta de temperatură aleasă dintre cele 13 la dispoziție și asigură îndreptarea uniformă a fiecărei suvițe de păr.

Ai foarte puțin timp la dispoziție și vrei să îți îndrepți perfect părul, cât mai rapid? Cu Smooth Control, ai plăci foarte lungi de 120 mm x 25 mm, ideale pentru a cuprinde cât mai mult păr dintr-o singură mișcare.

În plus, acestea sunt prevăzute cu înveliș Quartz-Ceramic, special conceput pentru a netezi cu ușurință fiecare fir de păr și adăuga un plus de strălucire pentru un finish perfect, ca la salon!

Placa de păr este prevăzută cu un cablu rotativ cu o lungime de 3 metri, ideal pentru salon.

Dotată cu sistemul de oprire Auto Shut Off,  după 72 de minute de inactivitate, placa de Smooth Control 235° ST298E se oprește singură, în mod automat. 

13 setări de temperatură

13 setări de temperatură

Cu cele 13 setări de temperatură, de la 170°C la 235°C, vei putea să îndrepți perfect orice tip de păr, des, fin, creț, vopsit sau natural! În plus, cu sistemul de încălzire Advanced Ceramics, temperatura selectată va fi menținută uniform pe toată lungimea plăcilor. 

Înveliș Quartz-Ceramic

Înveliș Quartz-Ceramic

Învelișul Quartz-Ceramic îți protejează firul de păr și adaugă un plus de strălucire, eliminând în același timp, electricitatea statică. Astfel, te bucuri de un păr mătăsos și perfect îndreptat! În plus, datorită suprafeței curbate poți înfășura șuvițele de păr de jur împrejur și obține bucle definite cu minimum de efort.

Husă termorezistentă

Husă termorezistentă

Folosește husa termorezistentă pentru a proteja suprafețele pe care așezi placa ta de păr în timpul utilizării sau la finalul acesteia. 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.