Braun Placa de intins parul Satin Hair ST310, 185 grade, invelis ceramic, placi oscilante, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de intins parul Satin Hair ST310, 185 grade, invelis ceramic, placi oscilante, negru de la Braun

Placa de indreptat parul Satin Hair 3 - Coafare eficienta cu protectia maxima a parului.
Doriti sa aveti par drept, frumos si lucios? Insa nu doriti sa petreceti ore intregi pentru a va coafa? Braun are solutia pentru dumneavoastra: Placa de indreptat parul Satin Hair 3 cu placi mai late. Permite o coafare eficienta cu protectia maxima a parului datorata reglarii temperaturii si placilor oscilante,100% din ceramica.

 

Placa lata de indreptat parul Satin Hair 3 este ideala pentru parul mediu si lung, foarte simplu de folosit si intotdeauna la indemana pentru rezultate optime in cateva minute. Va veti intreba cum ati trait fara ea pana acum.

 

 

Indreptare eficienta

Parul drept si lucios e intotdeauna la moda si plin de stil, fiind usor de obtinut.

 

Placa de indreptat parul Satin Hair 3 de la Braun va va oferi look-ul cel mai fin si lucios cu protectie avansata a parului. Trebuie doar sa fixati instrumentul si sa trageti pentru rezultate eficiente.

 

Placi Eloxal ceramice indestructibile
Fata de alte placi obisnuite, unde ceramica este doar aplicata la suprafata intr-un strat subtire, placile de la Braun sunt cu adevarat ceramice, indestructibile, din interiorul placii. Aceste placi 100% ceramice ofera alunecare fara frecare si sunt rezistente la reziduuri cauzate de produsele cosmetice pentru coafare.

 

Placi late
Placile extra late ale aparatului Braun Satin Hair 3 sunt special concepute pentru indreptarea eficienta a parului mediu sau lung, dintr-o singura miscare.

 

 

Placi oscilante patentate
Braun Satin Hair 3 are placi oscilante patentate care asigura o alunecare usoara cu mai putine momente de tensiune, oferind mai putina presiune si stres asupra parului, si fara a deteriora cuticula.

 

 

Reglarea temperaturii
Placa de par Braun Satin Hair 3 are un reglaj mecanic al temperaturii pentru a asigura o indreptare fara deteriorare. Poti adapta temperatura in 13 pasi de la 135 la 185°C in functie de preferintele tale.

 

 

Puteti adapta temperatura in 13 pasi, intre 135-185ºC in conformitate cu nevoile personale.

Caracteristici generale

Temperatura maxima (grade C): 185

Reglaj temperatura: Da

Tip invelis: Ceramic

Altele:

Placi late
Placi oscilante patentate

 
Functii

Control temperatura: 135 - 185 grade C

 
Specificatii tehnice

Culoare: Negru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.