Philips Placa de par profesionala Protitan HPS930/00, 230 grade, functie ionica, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de par profesionala Protitan HPS930/00, 230 grade, functie ionica, negru de la Philips

Placi profesionale din titan, indreptare mai rapida

Aparatul de indreptat parul Philips Pro ofera cele mai bune functii: placi flexibile din titan care ofera conductie termica exceptionala pentru indreptare rapida la presiune optima. O durata de incalzire de 10 secunde pentru indreptare imediata si control digital al temperaturii.

 

ThermoGuard previne expunerea neintentionata la temperaturi de peste 200°C

Preveniti expunerea neintentionata la caldura cu ThermoGuard prin cresterea temperaturii in etape de doar 5°C, peste 200°C.

 

Mai multa ingrijire prin tratamentul cu ioni, pentru par stralucitor si drept

Oferiti parului dumneavoastra un plus de ingrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimina electricitatea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia. Rezultatul este un par minunat de lucios, neted si drept.

 

Element de incalzire de inalta performanta mai rapid, totusi mai delicat

Acest aparat de indreptat parul mentine temperatura la un nivel constant. Multumita incalzitorului sau de inalta performanta, acesta permite indreptarea parului la o temperatura care va protejeaza mai bine parul, obtinand exact acelasi stil pe care il doriti! Va veti coafa mai rapid deoarece aveti nevoie de mai putine miscari.

 

Preveniti caderea parului cu placile flexibile

Placile flexibile se misca atunci cand este aplicata prea multa presiune in timpul indreptarii. Acest lucru protejeaza impotriva deteriorarii firului de par, asadar evita ruperea parului.

 

Par sanatos, fara regiuni fierbinti prin distribuirea uniforma a caldurii

Tehnologia avansata Philips EHD inseamna ca aparatul de indreptat parul va distribui caldura intotdeauna foarte uniform, chiar si la temperaturi ridicate, prevenind aparitia punctelor fierbinti nocive. Acest lucru asigura protectie suplimentara si va ajuta astfel sa va pastrati parul sanatos si stralucitor.

 

Invelis profesional din titan pentru cea mai buna conductie termica

Placile acoperite cu titan, utilizate de profesionisti, sunt apreciate datorita rezistentei si transferului rapid de caldura, ceea ce permite indreptarea mai rapida. In acelasi timp, titanul este mai neted la nivel microscopic decat ceramica, determinand reducerea frecarii si limitand astfel deteriorarea parului.

 

Placi lungi (110 mm) pentru indreptare rapida si usoara

Placile pentru indreptarea parului au o lungime profesionala de 110 mm, determinand o indreptare mai rapida si mai usoara.

 

Timp de incalzire instantanee de 10 secunde

Elementul de incalzire de inalta performanta utilizat impreuna cu placile de titan permite un timp de incalzire instantaneu de numai 10 secunde. Porniti aparatul de indreptat parul si sunteti gata sa incepeti indreptarea parului.

 

Lungime a cablului de 2,5 m aprobata de saloane

Lungimea de 2,5 m a cablului, aprobata de saloane, determina o mai buna flexibilitate si usurinta de manevrare, astfel incat il puteti utiliza oriunde doriti.

 

Setari de temperatura digitale pentru control absolut

Reostatul de reglare a temperaturii, utilizat in mediul profesionist, va permite sa setati precis temperatura cea mai adecvata pentru fiecare tip de par. Acesta este o combinatie unica intre rotita de setare a temperaturii profesionale, un afisaj digital si un control precis al temperaturii.

 

Depozitare sigura a produsului cu capacul de protectie impotriva caldurii

Capacul special de protectie impotriva caldurii are beneficii multiple, cel mai importat fiind faptul ca este confectionat dintr-un material rezistent la caldura. Dupa utilizare, glisati capacul de pe aparatul de indreptat parul pentru a permite depozitarea imediata. Acesta va proteja de asemenea placile pentru indreptat parul impotriva zgarieturilor si va bloca aparatul in timpul depozitarii.

Caracteristici

Placa de par profesionala Nu
Temperatura maxima (grade C) 230
Timp de incalzire 10 s
Tip invelis Titan
Oprire automata Da
Altele Placi flexibile
Dispozitiv de agatare

Functii

Ionizare Da
Alte functii Tehnologie EHD+

Accesorii

Husa Nu

Specificatii tehnice

Lungime cablu 2.5 m
Alimentare (V/Hz) 110 - 240
Altele Dimensiune placi: 110 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.