Philips Placa de indreptat parul ProCare Sonic HP8349/00, tehnologie cu ioni, placi ceramice, 199 grade, negru/violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de indreptat parul ProCare Sonic HP8349/00, tehnologie cu ioni, placi ceramice, 199 grade, negru/violet de la Philips

Protectie maxima, stralucire absoluta - Indreptati fara supraincalzire!

Ingrijire desavarsita a parului. Aparatul de indreptat parul Philips ProCare Sonic protejeaza parul impotriva supraincalzirii, gratie placilor Triple-Care nou dezvoltate, cu temperatura constanta,EHD technology si tehnologie Sonic.

 

Placi ceramice pentru alunecare usoara si par stralucitor

Ceramica este neteda la nivel microscopic si durabila prin natura sa si este unul dintre cele mai adecvate materiale pentru placile pentru indreptare. Placile aluneca fara efort, oferindu-va un par perfect stralucitor.

 

 Rezultate excelente in timp mai scurt, cu vibratiile delicate Sonic

 

 Mai multa ingrijire cu tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept

Oferiti parului dvs. un plus de ingrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimina electricitatea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia. Rezultatul este un par minunat de lucios, neted si drept.

 

 Par sanatos, fara regiuni fierbinti prin distribuirea uniforma a caldurii

Tehnologia avansata Philips EHD+ inseamna ca aparatul de coafat va distribui caldura intotdeauna foarte uniform, chiar si la temperaturi ridicate, prevenind aparitia punctelor fierbinti nocive. Acest lucru asigura astfel protectie suplimentara si va ajuta sa va pastrati parul sanatos si stralucitor.

 

 Indreptare atenta si eficienta a parului, cu o temperatura constanta

Acest aparat de indreptat parul mentine temperatura la un nivel mai constant. Multumita incalzitorului sau de inalta performanta, acesta permite indreptarea parului la o temperatura care va protejeaza mai bine parul, obtinand exact acelasi stil pe care il doriti!

 

Oprire automata dupa 60 de minute

Unele aparate de indreptat parul si ondulatoare au fost echipate cu o functie de oprire automata. Aceasta functie a fost conceputa pentru a va asigura linistea. Daca este lasat pornit, aparatul se va opri automat dupa 60 de minute.

 

Clema de inchidere pentru maner, care faciliteaza stocarea in siguranta

Aparatul de indreptat parul dispune de un mecanism de blocare pentru inchidere. Situat la baza aparatului de indreptat parul, acest mecanism de blocare blocheaza placile, accelereaza si simplifica depozitarea si va ajuta la protejarea aparatului impotriva deteriorarii accidentale.

 

Clema de inchidere pentru maner, care faciliteaza stocarea in siguranta

Aparatul de indreptat parul dispune de un mecanism de blocare pentru inchidere. Situat la baza aparatului de indreptat parul, acest mecanism de blocare blocheaza placile, accelereaza si simplifica depozitarea si va ajuta la protejarea aparatului impotriva deteriorarii accidentale.

 

 Cu functia blocare auto butoane, nu mai exista schimbare accidentala setari

Mentineti intotdeauna controlul. Multumita functiei de blocare a butoanelor, s-a terminat cu pornirea sau oprirea accidentala a aparatului de coafat sau cu schimbarea temperaturii. Pentru deblocare, apasati butonul timp de 3 secunde.

 

 Tensiune universala - pentru a obtine companionul de calatorie perfect.

Specificatii tehnice


Tensiune 110-240 V
Timp de incalzire 15 s
Lungime cablu 2 m
Culoare/finisaj Negru violet
Tip element de incalzire Performante inalte
Temperatura maxima 199 °C


Caracteristici


Indicator "Gata de utilizare" Da
Cablu de alimentare cu articulatie Da
Invelis ceramic Da
Tratament cu ioni Da


Tipul parului


Rezultat final Drept
Lungimea parului Lung,Mediu,Scurt
Grosimea firului de par Mediu,Gros,Subtire

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.