Placa de indreptat parul Philips Prestige BHS830/00, senzor SenseIQ, placi ceramica, 230°C, ingrijire ioni, 3 moduri, 14 setari temperatura, husa, capac de protectie, Alb/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de indreptat parul Philips Prestige BHS830/00, senzor SenseIQ, placi ceramica, 230°C, ingrijire ioni, 3 moduri, 14 setari temperatura, husa, capac de protectie, Alb/Roz de la Philips

Indreptare personalizata a parului cu SenseIQ

Dovedit ca mentine pana la 93 % din rezistenta parului*

Iti prezentam placa Philips personalizata de indreptat parul cu tehnologia SenseIQ care are rolul de a pastra umiditatea naturala a parului. Rezultatul? Un par puternic si o stralucire sanatoasa ori de cate ori te coafezi.

Beneficii

Tehnologie SenseIQ 

• Indreptare personalizata; 

• Detecteaza temperatura parului; 

• Adapteaza performantele de indreptare pentru a preveni supraincalzirea.

Ingrijire pentru parul tau 

  • Mentinand rezistenta parului;
  • Sistem Tetra Ionic pentru par stralucitor;
  • Ingrijire unica pentru parul tau.

Usor de utilizat 

  • Coafare rapida;
  • Alunecare fara tragerea parului;
  • Indreptare usoara cu 3 moduri de coafare;
  • Coafare precisa cu varf rece;
  • Coafare comoda cu husa pliabila.

Personalizat

Tehnologie SenseIQ pentru o experienta personalizata de indreptare a parului. Detecteaza. Senzorul digital activ masoara temperatura parului de peste 20.000 de ori intr-o sesiune de coafare. Se adapteaza. Microprocesorul inteligent regleaza automat temperatura pentru a preveni supraincalzirea parului. Ingrijeste. Tehnologia noastra de detectare si adaptare protejeaza parul in timpul coafarii, conservand pana la 70 % din hidratarea sa naturala

   

Se adapteaza

Microprocesorul inteligent este creierul din spatele tehnologiei SenseIQ. Acesta analizeaza si regleaza continuu temperatura. Adaptand caldura la parul tau, placa de indreptat parul previne supraincalzirea, oferind de fiecare data performantele de coafare la care te astepti.

   

Rezistenta

Dovedita ca mentine pana la 93 % din rezistenta esentiala a parului*, placa de indreptat parul cu SenseIQ ofera o senzatie de sanatate la interior si un aspect elegant si lucios la exterior.

   

Ingrijire

Ofera-i parului ingrijirea exclusiva pe care o merita. Placa de indreptat parul cu tehnologie SenseIQ conserva pana la 70 %** din hidratarea naturala a parului pentru a asigura un par lucios, cu aspect sanatos si plin de stralucire.

   

 

Sistem Tetra Ionic

Ofera-i parului un tratament ionic hranitor cu sistemul Tetra Ionic. Designul patentat elibereaza milioane de ioni utilizand 4 jeturi speciale din ambele margini ale placii de indreptat parul. Moleculele hranitoare indeparteaza electricitatea statica, elimina aspectul cret si confera parului un luciu plin de stralucire.

   

Coafare rapida

Incalzindu-se in cateva secunde, placa de indreptat aluneca pe par cu mai putine miscari datorita placilor cu 20 % mai mari***. Alege intre 14 setari de temperatura pentru a obtine coafarea precisa de care ai nevoie.

   

Detectie

Parul unic necesita ingrijire unica. Asa ca, miscare dupa miscare, Philips Straightener Prestige se adapteaza parului tau. Senzorul digital activ masoara temperatura parului de peste 20.000 de ori la o sesiune de coafare pentru a-ti oferi o experienta personalizata de fiecare data.

   

Ingrijire fara tragere a parului

Placa aluneca lin pe suprafata parului fara a trage deloc firele multumita placilor foarte netede care au fost tratate special impotriva frecarii.

 

   

Indreptare usoara

La atingerea unui buton, selecteaza unul dintre cele trei moduri in functie de tipul de par: Modul rapid. Se incalzeste la 210 °C pentru parul greu de indreptat, inclusiv parul gros, aspru sau cret. Modul normal. Se incalzeste la 190 °C pentru utilizare pe par texturat sau usor ondulat. Modul delicat. Se incalzeste la 170 °C pentru utilizare pe par fin, deschis la culoare, blond sau vopsit. Pentru protectia parului, SenseIQ este activat automat in toate modurile.

   

Coafare precisa

Vrei sa obtii onduleuri? Nicio problema. Asaza o suvita de par intre placi si intoarce placa de indreptat parul spre interior sau spre exterior in timp ce aluneca. Prinde varful rece cu mana libera pentru control si precizie suplimentare.

   

Coafare convenabila

Husa pliabila elegante serveste si ca suport termorezistent, care te ajuta sa iti aranjezi parul oriunde. Asigura totodata depozitarea sigura a placii de indreptat parul, acasa sau in calatorii.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.