Placa de indreptat parul Remington S7710, 230 grade, Functie Ionica, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
154,35 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 155,54 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 5.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

s7710

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de indreptat parul Remington S7710, 230 grade, Functie Ionica, Albastru de la Remington

 

PRO-Ion Straight de la Remington te ajuta sa obtii un par drept, cu efect antistatic si anti-incretire, datoritaTehnologiei Triple Ionic care se asigura ca parul tau va fi acoperit, de la radacina la varfuri, cu ioni negativi.

 

Noua setari de temperatura variabila si o temperatura maxima de 230°C iti ofera posibilitatea de a ajusta temperatura potrivita pentru tipul tau de par, plus un ecranul digital care iti afiseaza setarile exacte, ca tu sa fi mereu in control. Odata ce ai gasit temperatura perfecta, functia inteligenta de memorare o va memora, asa ca tu vei fi pregatita sa te coafezi imediat ce ai pornit placa.

 

Aceasta placa de indreptat parul de noua generatie face parte din Colectia Pro de la Remington, o gama revolutionare de aparate de coafat care te ajuta sa obtii de fiecare data un par drept, plin de stralucire si vitalitate.

 

Invelis Ceramic Ultra Avansat cu Turmalina

Invelisul Ceramic Ultra Avansat Turmalina este acum cu 75% mai neted pentru o indreptare si o coafare mai buna. Turmalina este o sursa naturala de ioni, care sunt eliberati prin placile incalzite in timpul coafarii. Cu ajutorul acestei placi de indreptat parul, poti sa obtii rezultate rapide, fara efort.

 

Tehnologie Triple Ion
Un generator de Ioni special conceput, localizat in interiorul placii de indreptat parul elibereaza milioane de ioni cu fiecare miscare pe care o faci. Sistemul dublu ingenios de eliberare optimizeaza contactul ionilor cu parul; un canal pe ambele parti ale placii se asigura ca fiecare suvita este tratata cu ioni anti incretire. Acesti ioni negativi neutralizeaza ionii pozitivi pentru a reduce incretirea si efectul antistatic, asigurandu-se ca parul tau arata sanatos, revigorat si foarte drept.

 

 
Caracteristici generale

Temperatura maxima (grade C):

230

Reglaj temperatura:

Da

Display:

Digital

Timp de incalzire:

15 s

Tip invelis:

Ceramic cu turmalin

Oprire automata:

Da

Altele:

9 temperaturi variabile
Placi flexibile mai lungi: 110 mm
Cablu pivotant

 
Functii

Easy lock:

Da

Ionizare:

Da

Control temperatura:

150 - 230 grade C

Alte functii:

Tehnologie Triple Ionic
Functie de memorare a setarilor

 
Accesorii

Husa:

Da

 
Specificatii tehnice

Culoare:

Albastru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.