Perie de indreptat parul Remington CB7400, Invelis ceramic, 230 grade, 3 setari temperatura, Incalzire rapida, Husa, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
164,73 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 165,92 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 6.08 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CB7400

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Perie de indreptat parul Remington CB7400, Invelis ceramic, 230 grade, 3 setari temperatura, Incalzire rapida, Husa, Negru de la Remington

Remington a creat un produs revolutionar care te ajuta sa obtii un par drept si neted in doar cateva minute. Combinand o perie si o placa de indreptat parul intr-un singur produs inovativ, va prezentam Peria de indreptat parul de la Remington. Aceasta este conceputa special pentru a oferi un par drept, dar si pentru a pastra in acelasi timp volumul natural al parului tau, ajutandu-te sa obtii un par drept cu volum si aspect natural.

Invelisul ceramic cu efect antistatic al periei de indreptat parul te ajuta sa reduci efectul static al parului tau. In plus, acesta permite periei sa alunece cu usurinta prin par fara sa il agate. Aceasta este cu adevarat aparatul perfect pentru pentru a obtine un par drept stralucitor si cu aspect natural in doar cateva minute.

Economiseste timp
Indreapta cu usurinta sectiuni mari de par, de la radacina la varfuri, chiar daca ai un par gros si greu de coafat. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa te simti vinovata daca mai dormi putin dimineata.
Un par drept, mai simplu
Cele trei setari de temperatura iti permit sa alegi temperatura perfecta pentru tipul tau de par, ajutandu-te sa obtii un par drept, neted si descurcat mai repede ca oricand.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Perie termica
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Indreptare
Material invelis Ceramica
Functii Control temperatura
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Husa, 1 x Perie


CARACTERISTICI TEHNICE

Trepte temperatura 3
Temperatura maxima 230 C
Tip alimentare La retea

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.