Placa de par Rowenta Easy Liss Copper SF1519F0, temperatura pana la 200C, invelis ceramic, placi mobile, dimensiuni placi 25 x 90 mm, incalzire rapida 60 sec, sistem blocare, inel agatare, Negru/Maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Placa de par Rowenta Easy Liss Copper SF1519F0, temperatura pana la 200C, invelis ceramic, placi mobile, dimensiuni placi 25 x 90 mm, incalzire rapida 60 sec, sistem blocare, inel agatare, Negru/Maro de la Rowenta

Indreptare perfecta si coafare usoara

Datorita temperaturii inalte, placa de indreptat parul Easyliss asigura rezultate rapide si eficienta dintr-o singura miscare. Cu temperatura de indreptare de 200°C, caldura ramane stabila si constanta de-a lungul intregii suvite de par. Invelisul ceramic lasa parul neted si lucios.
 
Placa de indreptate parul EasyLiss: pentru un par stralucitor, perfect indreptat

Oferind rezultate rapide si eficiente prin temperatura ridicata de pana la 200°C, placa de indreptat parul Easyliss este instrumentul perfect de styling pentru a-ti indrepta si coafa parul rapid si fara efort. Easyliss te ajuta sa obtii de fiecare data coafura dorita, de la par perfect indreptat, varfuri intoarse si chiar bucle stranse sau lejere. Parul isi pastreaza finetea si stralucirea datorita invelisului ceramic ce asigura o alunecare usoara si protejeaza firul de par. Sistemul flotant al placilor asigura o presiune uniforma, puternica asupra suvitei de par, completand astfel actiunea de indreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singura miscare. Placile lungi si subtiri cu margini rotunjite asigura rezultate rapide si optiuni nelimitate de coafare. Dispune de un sistem de blocare a placilor pentru depozitare usoara, in conditii de siguranta si de un cablu rotativ 360° pentru un confort sporit in utilizare.
 
Performanta inalta

Pana la 200°C pentru indreptare rapida si eficienta.
   
Alunecare optima si un par neted

Invelisul ceramic al placilor ofera indreptare perfecta si reda parului finetea si stralucirea naturala.
   
Stilizare usoara

Placi subtiri pentru stilizarea coafurii.
   
Eficienta maxima

Placile mobile se ajusteaza automat in functie de grosimea suvitei de par, asigurand o presiune constata si uniforma asupra parului pentru o indreptare perfecta de la radacina pana la varfuri.
   
Incalzire rapida

Gata de utilizare doar 60 de secunde.
   
Depozitare usoara

Sistemul de blocare a placilor permite depozitarea usoara si in siguranta a aparatului.
   
Confort in utilizare

Cablul de alimentare cu sistem rotativ la 360° asigura un confort sporit in timpul utilizarii.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Indreptare, Ondulare
Material invelis Ceramica
Functii Cablu rotativ, Easy lock
Tehnologie Indicator de incalzire
Continut pachet 1 x Placa de par
Culoare Negru/Maro.


SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura maxima 200 C
Timp maxim de incalzire 60 s
Lungime cablu 1.8 m


DIMENSIUNI

Lungime placi 90 mm
Latime placi 25 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.