Placa de indreptat parul ROWENTA Ultimate Experience Inimitable SF8230F0, invelis de lac Ultra Glide, afisaj LED, placi flotante 3D, tehnologie Thermo control, 5 trepte de temperatura, pieptene, suport termoceramic, negru/maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
783,50 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 784,69 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 28.76 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SF8230F0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de indreptat parul ROWENTA Ultimate Experience Inimitable SF8230F0, invelis de lac Ultra Glide, afisaj LED, placi flotante 3D, tehnologie Thermo control, 5 trepte de temperatura, pieptene, suport termoceramic, negru/maro de la Rowenta

De acum inainte, tehnica profosionista este la dispozitia ta

Nimic nu se compara cu sentimentul de proaspat iesit din salon. Acum placa de indreptat parul Rowenta Ultimate Experience Inimitable iti va permite sa reproduci acest sentiment incredibil chiar in confortul locuintei tale. Experimenteaza cu o unealta exceptionala ce-ti va revolutiona rutina de infrumusetare datorita invelisului de lac Ultra Glide, prizei speciale pentru stilizare profesionala si a rezultatelor perfecte obtinute cu grija pentru un look exceptional.

Placa de indreptat parul Rowenta Ultimate Experience Inimitable: De acum inainte, tehnica profosionista este la dispozitia ta

Rowenta Ultimate Experience este o placa de indreptat parul de inalta performanta ce beneficiaza de un pieptene fin si transforma pina si cele mai dificile sesiuni de stilizare in unele profesionale cu rezultate perfecte chiar in confortul locuintei tale.

Placa de indreptat parul ROWENTA Ultimate Experience Inimitable SF8230F0

• Invelis de lac Ultra Glide asigura o alunecare exceptionala si indreptare perfecta

• 2 placi flotante 3D pentru un nivel inalt de precizie si control

• Tehnologie Thermo Control pentru ajustare optima a temperaturii si difuzie optima a caldurii pentru rezultate exceptionale de la radacini la virfuri

• Pastreaza in proportie de 100% nivelul de Keratina datorita placilor perfecte ce nu agata parul, dovedit clinic

• Par mai stralucitor, dovedit clinic

• Aparat versatil, ideal pentru indreptat, creponat si buclat parul

• Cablu de alimentare 360° de mai dimensiuni pentru libertate de miscare maxima

• Gata de utilizare in numai 25 de secunde, ideal pentru stilizare de ultima moment

• Design ergonomic si compact, cu o greutate redusa, pentru sesiuni de stilizare ca la salon oriunde, oricand

Proiectat pentru indreptare perfecta

Bucura-te de performante premium oferite de o placa de indreptat parul cu pieptene inclus ce reproduce miscarea unui hairstylist profesionist pentru eficienta de neegalat.

 

Rezultate profesionale de la radacini la virfuri

Pieptenele incorporat ghideaza suvita de par prin placile flotante 3D de la radacini pina la virfuri cu o forta de apasare egala si temperatura constanta. Tehnologia Thermocontrol ofera control sporit asupra temperaturii si difuzie optima a caldurii pentru rezultate perfecte.

 

Alunecare perfecta

Marginile rotunjite, suprafata de contact fina si invelisul exclusiv de lac Ultra Glide obtinut prin tratament termic iti vor permite sa obtii o alunecare perfecta de fiecare data.

Stralucire & ingrijire

Combinatia dintre alunecarea perfecta a pieptenului si placilor ofera o experienta de stilizare fara efort. Placile nu agata sau smulg firele de par, astfel, acesta beneficiaza de o ingrijire sporita si de un plus de stralucire. Bucura-te de rezultate perfecte, ca la salon, in deplina siguranta.

 

Priza speciala

Ultimate Experience a fost proiectata special sa ofere control sporit si precizie inalta sesiunilor de stilizare, cu un nivel redus de presiune exercitata de mina utilizatorului datorita structurii consolidate. Cele 2 placi flotante 3D garanteaza contact continuu cu suvita de par.

 

Schimba-ti stilul

Noua placa de indreptat parul Rowenta este un produs versatil, ce se va adapta perfect stilului tau datorita pieptenului detasabil ce-ti va permite sa transformi placa de indreptat intr-un ondulator intr-o clipa. Marginile rotunjite sunt ideal atit pentru a indrepta parul, cit si pentru a creea bucle perfecte. Flacile flotante 3D si invelisul Ultra Glide garanteaza o alunecare usoara si rapida pentru rezultate perfecte.

5 trepte de temperatura

Bucura-te de versatilitate sporita si precizie datorita celor 5 trepte de temperatura - 120, 140, 160, 180, 200 °C. Treptele de temperatura joasa 120 si 140 °C limiteaza caldura pentru a putea face ajustari intre 2 sesiuni de stilizare. Obtine rezultate perfecte pe orice tip de par fara a trece de 200°C pentru eficienta maxima si protectie sporita - la fel de eficienta ca o placa de indreptat la 230 °C*.

*test intern vs Rowenta SF4210

Stilizare fara griji

Bucura-re de un plus de confort datorita functiilor sigure precum avertizarea sonora la Pornire/Oprire, Oprire automata dupa 45 de minute si un suport termo-rezistent pentru depozitare sigura si usoara.

 

Partenerul perfect pentru stilizare oriunde, oricind

Placa este gata de utilizare in numai 25 de secunde pentru ca tu sa arati impecabil intr-un timp scurt. Designul compact si cablul lung de alimentare iti vor permite sa-ti stilizezi coafura oriunde, oricand.

 

Partenerul perfect pentru stilizare oriunde, oricind

Placa este gata de utilizare in numai 25 de secunde pentru ca tu sa arati impecabil intr-un timp scurt. Designul compact si cablul lung de alimentare iti vor permite sa-ti stilizezi coafura oriunde, oricand.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par uscat
Destinat pentru Indreptare
Material invelis Ceramica
Trepte temperatura 5
Functii

Control temperatura

Afisaj digital

Placi mobile

Continut pachet 1 x Placa de par
Culoare Negru/Maro

SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura maxima 200 C
Lungime cablu 2.7 cm

DIMENSIUNI

Lungime placi 90 mm
Latime placi 25 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.