Rowenta Placa de indreptat parul Respectissim Liss & Curl SF7640, 200 grade, Ionizare, alb/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Placa de indreptat parul Respectissim Liss & Curl SF7640, 200 grade, Ionizare, alb/roz de la Rowenta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Placa pentru indreptat parul dotata cu sistemul Straight Optimizer, care permite parului sa fie indreptat perfect chiar si la 170, in loc de 230 grade C.

 

 

 

 

 

Banda de silicon intinde firele de par cu grija si amplifica actiunea placilor fara a deterioara parul. Acesta ramane puternic si sanatos.

 

Confortabil si usor de folosit

Respectissim Liss & Curl are o forma special creata pentru a usura buclarea. Sistemul de blocare si invelisul termorezistent sunt proiectate pentru a va oferi siguranta si o depozitare usoara.

 

 

O indreptare mai blanda si eficienta

invelisul ceramic Ultrashine Nano sporeste eficienta indreptarii si stralucirea parului. Placile mobile asigura o presiune egala asupra parului, pentru o indreptare perfecta.

 

 

 

Placile se incalzesc si pot fi utilizabile in mai putin de 30 de secunde de la cuplarea aparatului la priza.

 

 

 

Respectissim Liss & Curl va permite sa selectati temperatura intre 130-200*C. Ecranul LCD va permite sa controlati temperatura. Cand selectati temperaturi sub 170 grade C, ecranul LCD va deveni verde, iar peste 170 lumina rosie indica o temperatura care ar putea deteriora parul.

 

 

Un par neted si lucios

Generatorul de ioni localizat in apropierea placii inferioare, pentru o emisie puternica si omogena a ionilor pe toata durata indreptarii. Ionizarea hidrateaza parul si are un efect antiscatic, facand astfel parul neted si lucios.

 

Tehnologie Ultra Tension

Afisaj LCD cu 2 culori iluminate :
- verde: < 170°C
- rosu: > 170°C

Sistem de buclare Pro Curling

Acoperire ceramica Ultrashine Nano Ceramic

Functie ionica

Incalzire rapida < 30 sec

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.