Rowenta Placa de par SF7510F0 Brush&Straight Premium Care, LCD, 130 - 200 °C, placi mobile, ionizare, Cashmere Keratin, alb/mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
382,91 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 384,10 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 14.08 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SF7510F0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de par SF7510F0 Brush&Straight Premium Care, LCD, 130 - 200 °C, placi mobile, ionizare, Cashmere Keratin, alb/mov de la Rowenta

VOLUM SI INGRIJIRE


Peria naturala integrata intinde usor parul pentru o indreptare perfecta dintr-o singura miscare, mentinand volumul natural pentru o coafura plina de viata!

 
  Placa de par Rowenta Premium Care Brush & Straight indreapta perfect la 170°C, pentru un par protejat, sanatos si plin de viata! Peria integrata cu peri naturali mentine volumului parului, pentru o coafura supla si flexibila. Invelisul exclusiv Cahmere Keratin din keratina impreuna cu generatorul de ioni ii redau stralucirea parului, iar ecranul LCD ofera control precis al temperaturii, adaptabile in functie de tipul de par si de rezultatele dorite (de la 130 pana la 200°C).

INDREPTARE PERFECTA SI UN PAR STRALUCITOR SI PLIN DE VIATA!


Coafura perfecta nu a fost niciodata mai usor de obtinut!
Cu Rowenta Premium Care Brush & Straight te bucuri de un look natural si un par sanatos si stralucitor. Peria integrata din par natural indreapta perfect, mentinand volumului parului, pentru o coafura supla, flexibila si plina de vitalitate! Temperatura optima de 170°C pastreaza intacta rezistenta parului, pentru o coafura superba si un par sanatos de la radacina pana la varfuri. Combinatia dintre generatorul de ioni si invelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan protejeaza parul, lasandu-l fin, stralucitor si usor de coafat. Ecranul LCD permite reglarea cu precizie a temperaturii intre 130°C si 200°C in functie de tipul de par si de coafura dorita. Placile mobile asigura o presiune uniforma, puternica asupra suvitei de par, indiferent de grosimea acesteia, completand astfel actiunea de indreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singura miscare.
Premium Care Brush & Straight de la Rowenta ofera rezultate eficiente si coafuri pline de viata!

PAR NETED SI STRALUCITOR


Combinatia dintre generatorul de ioni si invelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan protejeaza parul, lasandu-l matasos, stralucitor si usor de coafat.

   

PAR PROTEJAT


Transfer optim de caldura cu reglare excelenta a temperaturii pentru indreptare eficienta la temperaturi scazute. Temperatura optima de 170°C pentru indreptare perfecta fara a deteriora rezistenta firului de par.

 

REGLAREA CU PRECIZIE A TEMPERATURII


Setari de temperatura de la 130°C la 200°C, adaptabile in functie de tipul de par si de coafura dorita.

   

INCALZIRE RAPIDA


Placa se incalzeste si este gata de utilizare in doar 15 secunde.

 

PRESIUNE OPTIMA ASUPRA PARULUI


Placile mobile asigura o presiune constanta si uniforma asupra parului, indiferent de grosimea suvitei de par, pentru o indreptare perfecta de la radacina pana la varfuri.

   

DEPOZITARE IN SIGURANTA


Sistemul de blocare a placilor permite depozitarea usoara si in siguranta a aparatului.

 

CONFORT IN UTILIZARE


Cablul de alimentare cu sistem rotativ la 360° asigura libertate de miscare si confort sporit in timpul utilizarii.

   

UTILIZARE IN SIGURANTA


Aparatul se opreste automat dupa o perioada de 60 de minute in care nu a fost utilizat.

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Temperatura maxima (grade C) 200
Reglaj temperatura Da
Display LCD
Timp de incalzire 15 s
Tip invelis Cashmere Keratin
Oprire automata Da

FUNCTII

Easy lock Da
Ionizare Da
Control temperatura Da

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare Alb/Mov
Lungime cablu 2 m
Alimentare (V/Hz) 110 - 240
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.