ASUS Placa de retea PCE-AX1800, AX1800, Dual Band, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
157,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PCE-AX1800

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de retea PCE-AX1800, AX1800, Dual Band, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 de la ASUS

AX1800 Dual Band PCI-E WiFi 6 (802.11ax). Bluetooth 5.2, securitate de retea WPA3, OFDMA si MU-MIMO.

  • Standard WiFi Next-Gen - Standard WiFi 6 (802.11ax) pentru o eficienta si un debit mai bune.
  • Viteza WiFi ultrarapida -Viteza WiFi de 1800 Mbps pentru a face fata cu usurinta chiar si celei mai aglomerate retele.
  • Tehnologia 802.11ax -Dupa OFDMA si MU-MIMO, WiFi 6 permite o transmisie mai eficienta, mai stabila si mai rapida chiar si atunci cand mai multe dispozitive transmit date in acelasi timp.
  • Bluetooth 5.2 pentru o acoperire mai rapida si mai extinsa - Bluetooth 5.2 nu numai ca permite transferul de date de doua ori mai rapid decat pana acum si cu o raza de actiune de 4X, dar prelungeste si bateria si imbunatateste calitatea audio.
  • Cea mai recenta securitate de retea WPA3 -oferind PC-ului dvs. un strat suplimentar de protectie impotriva atacurilor externe, pentru a va oferi o mai mare liniste sufleteasca.

 

WiFi de 1,5 ori mai rapid, chiar si in retelele aglomerate

Cu tehnologia WiFi 6 (802.11ax), ASUS PCE-AX1800 ofera viteze wireless de pana la 1,5 ori mai rapide decat dispozitivele WiFi 5 (802.11ac). O combinatie revolutionara de tehnologii OFDMA si MU-MIMO asigura cea mai eficienta conexiune WiFi pentru PC-ul tau.

PCE-AX1800 suporta doar standardul PCI-Express x1, va rugam sa instalati adaptorul in slotul PCI-e x1.

 

Inca rapid, chiar si intr-o retea aglomerata

ASUS PCE-AX1800 asociaza conectivitatea MU-MIMO de incredere si tehnologia inovatoare OFDMA pentru a aloca eficient latimea de banda si a comunica cu mai multe dispozitive simultan. Rezultatul consta in conexiuni WiFi mai fluide si cele mai rapide viteze accesibile pentru toate dispozitivele*.

*Disclaimer: sunt necesare un router si un client compatibil MU-MIMO.

 

Actualizare instantanee Bluetooth - Viteza mai rapida si calitate audio mai buna

Introduceti ASUS PCE-AX1800 in PC-ul dvs. pentru un upgrade instantaneu la cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5.2. Bluetooth 5.2 nu numai ca permite transferul de date de doua ori mai rapid decat inainte si cu o raza de actiune de 4 ori mai mare, ci si prelungeste durata de viata a bateriei si imbunatateste calitatea audio.

 

Cel mai recent WPA3 - Securitatea retelei

ASUS PCE-AX1800 este dotat cu cel mai recent standard de securitate Wi-Fi WPA3, oferind PC-ului tau un strat suplimentar de protectie impotriva atacurilor externe, pentru a-ti oferi un plus de liniste.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.