ASUS Adaptor PCI-E de Retea WiFi6 PCE-AXE5400 2 Antene

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
206,13 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.56 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PCE-AXE5400

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Adaptor PCI-E de Retea WiFi6 PCE-AXE5400 2 Antene de la ASUS

 

Liderul WiFi 6E

ASUS ofera o solutie totala pentru cel mai recent standard WiFi 6E, de la routere la carduri PCIe® wireless. Cu software de inginerie si suport proiectat cu grija, solutia totala ASUS WiFi 6E asigura capabilitati si performante optimizate.

* PCE-AXE5400 accepta doar standardul PCI-Express x1, va rugam sa instalati adaptorul in slotul PCI-e x1.

 

Banda de 6GHz este dedicata dispozitivelor WiFi 6E, oferind mai multe canale de 160MHz.

 

WiFi mai putin aglomerat

ASUS PCE-AXE5400 este o placa WiFi 6E PCIe ® care permite computerului sa se conecteze la un router WiFi 6E prin banda dedicata de 6 GHz. Aceasta inseamna ca nu va concura pentru latimea de banda cu dispozitivele non-WiFi 6E. Banda de 6 GHz ofera pana la sapte canale suplimentare de 160 MHz, oferind mai multa latime de banda, mai multa flexibilitate si mai putina congestie.

 

PCE-AXE5400 upgrading PC for more efficient working experience.

Ultrafast WiFi 6E

Actualizarea desktopului

Cu tehnologia WiFi 6E de 6 GHz si canale largi de 160 MHz, PCE-AXE5400 ofera viteze wireless de pana la 4,6 ori mai rapide* decat dispozitivele WiFi 5, facandu-l perfect chiar si pentru cele mai solicitante sarcini de banda.

 

*Comparatie bazata pe un card WiFi 6E PCIe 2x2 160 MHz fata de un card PCIe WiFi 5 WiFi 2x2 80 MHz

 

PCE-AXE5400 oferind PC-ului o conexiune WiFi mai rapida si stabila.

 

Latenta scazuta. WiFi rapid.

PCE-AXE5400 adauga functionalitati puternice OFDMA si MU-MIMO computerului dvs. In loc sa va faca computerul sa astepte pe rand cu alte dispozitive conectate atunci cand transferati date wireless catre router, aceste tehnologii permit trimiterea simultana a datelor fiecarui dispozitiv. Rezultatul este o eficienta sporita a retelei si o latenta mai mica pentru performanta WiFi maxima.

* Este necesar un router cu WiFi 6 si suport MU-MIMO

 

Upgrade instantaneu 

Introduceti PCE-AXE5400 in computerul dvs. pentru un upgrade instantaneu la cea mai recenta tehnologie Bluetooth ® 5.2 si bucurati-va de viteze de transmisie de pana la 2 ori mai mari si o raza de actiune de 4 ori mai mare in comparatie cu Bluetooth 4.2. Interferenta este, de asemenea, redusa in comparatie cu Bluetooth 5.0. PC-ul dumneavoastra se va bucura de conexiuni rapide si stabile la toate perifericele dumneavoastra wireless.

 

WPA3 ofera o mai buna securitate a retelei

 

Securitate imbunatatita a retelei cu WPA3

PCE-AXE5400 foloseste protocolul de securitate WPA3 WiFi, oferind computerului dumneavoastra un strat suplimentar de protectie impotriva atacurilor externe pentru a va oferi un plus de siguranta.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.