D-Link USB-C to Gigabit Ethernet Adapter

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
88,98 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DUB-E130

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere USB-C to Gigabit Ethernet Adapter de la D-Link

D-link USB-C to Gigabit Ethernet Adapter, DUB-E130; Achieve transfer speeds of up to 1Gbps; Status LEDs for connection status and data transfer speed;

O conexiune mai buna

Adaugati instantaneu conectivitate Gigabit cu fir la computer. Pur si simplu conectati adaptorul DUB-E130 la un port USB de tip C si sunteti gata sa va conectati la routerul sau la comutatorul de retea, cu viteza si fiabilitatea unei conexiuni Gigabit cu fir.

Usor de utilizat

Adaptorul DUB-E130 se conecteaza la portul USB Type-C al computerului. Plug and Play asigura ca nu este necesara modificarea setarilor de configurare sau instalarea niciunui software. Designul compact si robust al adaptorului inseamna ca il puteti strecura cu usurinta in buzunar sau in geanta laptopului si sa il luati cu voi.




Functionalitate de economisire a energiei
Alimentarea adaptorului este asigurata direct de portul USB-Type C, astfel incat nu este nevoie de un adaptor extern de alimentare.
Include functii de economisire a energiei USB 3.0 si, de asemenea, tehnologie suplimentara de economisire a energiei pentru a reduce consumul de energie atunci cand dispozitivul este inactiv, cand traficul de retea este scazut sau cand cablul Ethernet este deconectat. Util pentru a ajuta la conservarea duratei de viata a bateriei, astfel incat sa puteti continua sa lucrati mai mult timp fara a fi nevoie sa va reincarcati laptopul.


Wake-on-LAN

Daca computerul accepta o functie Wake-On-LAN, adaptorul DUB-E130 poate fi utilizat pentru a relua computerul din standby sau pentru a fi pornit prin LAN. Daca doriti sa accesati computerul de la distanta, aceasta caracteristica va permite sa recastigati accesul la fisierele si programele dvs., pastrand computerul intr-o stare de consum redus pentru a economisi energie.



CARACTERISTICI GENERALE

Interfata USB 3.0
Porturi 1 x 10/100/1000
Management Nu
Dimensiuni 205 x 26.5 x 15 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.