Edimax Placa de retea Gigabit Ethernet USB 3.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
103,54 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 104,73 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 3.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EU-4306

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de retea Gigabit Ethernet USB 3.0 de la Edimax

Cu viteze de pana la 5Gbps, USB 3.0 devine rapid noul standard in tehnologia de transfer a datelor pentru PC-uri si pentru laptopuri. Totusi, anumite calculatoare au doar porturi de 10/100 Ethernet in timp ce calculatoarele Macbook Air si Ultrabook nu au de loc porturi Ethernet. Adaptoarele existente USB 2.0 sunt limitate prin utilizarea unui raport de date USB 2.0 de 480Mbps in timp ce adaptorul USB 3.0 poate ajunge pana la viteze de 5Mbps.  Actualizati conectivitatea existenta 10/100 Ethernet la vitezele super-fast Gigabit sau introduceti conectivitatea USB 3.0 Gigabit Ethernet la un Ultrabook sau un Macbook Air.
- Suporta viteze USB Super/High/Full Speed;
- Suporta toate modelele de economisire energetica USB 3.0;
- Suporta functia Wake-on-LAN (Trezire la LAN);
- Suporta IEEE 802.3az (Energy Efficient Ethernet);
- Suporta IEEE 802.1x control 802.1Q VLAN;
- Suporta cadre jumbo de pana la 4000 octeti.

USB 3.0
EU-4306 suporta USB 3.0, cea mai recenta specificatie a standardului USB , care specifica o viteza maxima de transmitere a datelor de 5Gbps. Fiind de pana la zece ori mai rapid decat standardul existent USB 2.0 care este restrictionat la o viteza maxima de 480Mbps, USB 3.0 face posibila obtinerea capacitatii complete 10/100/1000Mbps a Gigabit Ethernet printr-un port USB, fara a mai fi nevoie sa instalati un card Gigabit Ethernet.

Ideal pentru Ultrabook
Pentru Ultrabooks sau Macbook Air fara un port Ethernet, folositi adaptorul USB 3.0 Gigabit Ethernet pentru o conectare si o utilizare rapida la o retea Gigabit Ethernet. Luati compactul, portabilul EU-4306 oriunde luati si laptopul si asigurati-va ca sunteti conectat la rapida, fiabila retea Gigabit Ethernet, de fiecare data cand aveti nevoie. Oferiti conectivitatea Gigabit Ethernet pentru desktopuri, laptopuri, console de jocuri sau aparate care folosesc reteaua casnica.


Suporta cadre Jumbo
Suportul pentru cadre jumbo poate oferi imbunatatiri semnificative in performanta retelei si poate creste latimea de banda. Cadrele Jumbo sunt cadre Ethernet (pachete de date) de pana la 4000 de octeti per cadru, in comparatie cu standardele cadre Ethernet, care sunt semnificativ mai mici, avand 1500 octeti. Folosirea unor cadre mai mari inseamna ca mai putine cadre sunt trimise prin retea, ceea ce imbunatateste ciclurile CPU si latimea de banda. Pentru anumite aplicatii, in special cele care sunt tipice pentru utilizarea Gigabit Ethernet si folosesc transferuri de fisiere mari, rezultatul este o crestere semnificativa a performantei de retea.


Economisire energetica
EU-4306 include caracteristica de economisire energetica pentru reducerea consumului energetic cu pana la 35% cand nu mai este activitate Ethernet, reducand costurile si contribuind la un mediu mai bun.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.