Placa video Asus Phoenix GeForce® GTX 1650 OC edition 4GB GDDR6 128bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video Asus Phoenix GeForce® GTX 1650 OC edition 4GB GDDR6 128bit de la ASUS

Plina de putere
Placile grafice Phoenix imbina performantele cat mai mult posibil intr-un design compact care ofera o compatibilitate larga intr-un sasiu mic. Spatiul limitat impune un sistem eficient de racire, iar Phoenix GeForce® GTX 1650 dispunde de un ventilator cu rulment dual si este certificat pentru rezistenta la praf IP5X. Indiferent daca inlocuiti o placa grafica depasita sau construiti primul dvs. rig de gaming, Phoenix ofera performante de ultima generatie. 
 
 

Proiectare ventilator axial-tech - Mai bine, mai repede, mai puternic

Proiectate recent pentru ultima generatie de placi grafice ROG de varf, aceste ventilatoare au un butuc mai mic care faciliteaza lamele mai lungi si un inel de bariera pentru a creste presiunea aerului in jos.

 
Rulmenti ventilator cu bile duale
Diferite tipuri de rulmenti au avantaje si dezavantaje. Rulmentii cu bile exceleaza la durabilitate si pot rezista pana la de doua ori mai mult decat modelele obisnuite.
 

Suport din otel inoxidabil

Suportul de montaj al Phoenix a fost imbunatatit cu otel inoxidabil 304, care este mai dur si mai rezistent la coroziune.

 
Construita cu precizie automatizata
Tehnologia Auto-Extreme este un proces de productie automatizata care impune noi standarde in industrie prin faptul ca face posibil ca toate actiunile de sudare sa fie realizate intr-o singura etapa. Acest lucru reduce efortul termic asupra componentelor si se evita utilizarea produselor chimice dure de curatare, rezultand un produs mai durabil din toate punctele de vedere.
 
 
Design compact
Phoenix are o putere impresionant de redare intr-un cadru compact care maximizeaza compatibilitatea cu cele mai recente carcase.
 
 

Tehnologie NVIDIA® G-SYNC ™

Aceasta placa grafica accepta tehnologia de afisare NVIDIA® G-SYNC pentru o experienta cu rata de reimprospatare variabila foarte neteda. Bucurati-va de jocuri AAA fara a fi deranjant de rupere sau lag.

 

 

Vezi mai mult

  • Chipset
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12 Ultimate
    • Suport OpenGL
      4.6
  • Porturi
    • DVI
      1
    • HDMI
      1
    • Display Port
      1
  • Racire

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.