ASUS Placa video ROG Strix LC Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 256-bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video ROG Strix LC Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 256-bit de la ASUS

Asus ROG Strix LC Radeon RX 6900 XT T16G ROG-STRIX-LC-RX6900XT-T16G-GAMING Graphic Engine AMD Radeon RX 6900 XT Bus Standard PCI Express 4.0 OpenGL OpenGL®4.6 Video Memory 16GB GDDR6 Engine Clock Gaming mode : Up to 2525 MHz (Boost Clock)/ Up to 2375 MHz (Game Clock) Stream Processors 5120 Memory Speed 16 Gbps Memory Interface 256-bit Interface Yes x 1 (Native HDMI 2.1) Yes x 2 (Native DisplayPort 1.4a) Yes x 1 (USB Type-C) HDCP Support Yes (2.3) Maximum Display Support 4 NVlink/ Crossfire Support Yes Accessories 1 x ROG Velcro Hook & Loop 1 x ASUS ruler 1 x Collection card 1 x Speedsetup manual 1 x Cable ties pack(s) Software ASUS GPU Tweak II & Drivers: please download all software from the support site. Dimensions Card : 27.7 x 13.1 x 4.36 Centimeter Radiator 27.6 x 12 x 5.17 Centimeter (including fan) Recommended PSU 850W Power Connectors 3 x 8-pin Slot 2.2 Slot https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-strix/rog-strix- lc-rx6900xt-t16g-gaming-model/spec



imagine produs

LEVIATAN RACIT CU LICHID

In laboratoarele de cercetare si dezvoltare ASUS, inginerii au teoretizat solutia termica optima pentru cea mai recenta arhitectura RDNA™ 2 de la AMD. Bestia care a iesit la iveala este un leviatan racit cu lichid, capabil sa extraga performante maxime de la noile cipuri, ramanand in acelasi timp complet rece si silentios. Pasionatii de performanta aflati in cautarea celei mai feroce placi RX 6900 XT si-au gasit jocul.

Cold plate cu acoperire completa

O placa de racire personalizata se extinde peste matricea GPU si memoria GDDR6 de la bord, aducand toate beneficiile racirii cu lichid la componentele responsabile pentru performanta bruta.

imagine produs
   

Racire integrata

In burta fiarei, caldura produsa de componentele de furnizare a energiei este eliminata de un ventilator de tip suflanta si de un radiator cu profil redus aflat sub carcasa. Combinatia evacueaza aerul cald in mod silentios si eficient.

imagine produs
   

Ventilatoare radiator

Radiatorul de 240 mm este racit de doua ventilatoare ARGB puternice de 120 mm care sunt optimizate pentru CFM-uri si presiune statica ridicate.

imagine produs

COMPATIBILITATE INTELIGENTA

LC utilizeaza tuburi de 600 mm pentru a permite compatibilitatea cu sasiuri mari sau cu modelele care dispun de un cooler AIO pentru CPU. Cablurile ventilatorului radiatorului pot fi conectate direct la placa si fixate cu ajutorul legaturilor de cablu incluse pentru a pastra totul organizat.

imagine produs

Componente premium

Condensatorii, bobinele si MOSFET-urile de top sunt selectate pentru a furniza fara efort sute de wati la o milisecunda. Piesele Super Alloy Power II sunt lipite pe PCB cu ajutorul procesului nostru avansat de fabricatie automata Auto-Extreme. Imbinarile precise si eliminarea erorilor umane asigura ca fiecare placa grafica indeplineste specificatiile noastre riguroase.

imagine produs
   

FANCONNECT II

In partea din spate a placii se afla doua conectori PWM FanConnect care ofera o flexibilitate suplimentara pentru DIY. Ventilatoarele sasiului pot fi atasate direct la GPU si pot fi reglate cu o curba bazata pe temperaturile CPU si GPU, oferind o admisie sau o evacuare suplimentara pentru sarcinile 3D solicitante.

imagine produs

AURA SYNC

Nu veti gasi Strix LC ascuns in umbra. In schimb, acest locuitor al adancurilor isi etaleaza puterea cu iluminare RGB adresabila care straluceste prin striatiile din carcasa, un logo ROG iluminat si doua ventilatoare de radiator ARGB.

imagine produs

Arhitectura AMD RNDA™ 2

Performante nelimitate

Placile grafice AMD Radeon ™ RX 6900 XT ofera framerates ultra-ridicate si un joc serios 4K. Obtineti experienta de gaming finala cu noi unitati de calcul puternice, revolutionare AMD Infinity Cache si pana la 16 GB de memorie GDDR6 dedicata. Si, cand este asociat cu un procesor desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series, tehnologia AMD Smart Access Memory ofera noi niveluri de performanta in jocuri.

imagine produs
   

Imagini vii

Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6900 XT va atrag in actiune cu tehnologii de gaming captivante si suport pentru DirectX® 12 Ultimate. Experimentati jocurile cu iluminare realista, umbre si reflexii, impreuna cu detalii bogate datorita DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) si caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA™ 2.

imagine produs
   

Experiente next-level

Viteza si gaming-ul fara lag sunt imbunatatite cu tehnologia cu latenta scazuta de la AMD Radeon Anti-Lag si AMD Radeon Boost.1,2 Propulseaza-ti experienta de gaming cu cea mai recenta tehnologie HDMI™ 2.1 VRR, USB-C ™ VR activat casti sau peste 1250 de display-uri de gaming compatibile cu tehnologia AMD FreeSync ™.

imagine produs

FidelityFX

FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening

Scoate in evidenta detaliile

Contrast Adaptive Sharpening (CAS) ajuta la cresterea calitatii vizuale, permitand claritate uimitoare cu upscaling optional pentru a restabili detaliile pierdute dupa aplicarea Temporal Anti-Aliasing (TAA). Pentru jocurile care accepta FidelityFX CAS, se recomanda dezactivarea Radeon ™ Image Sharpening in software-ul Radeon ™ pentru a evita supra-sharpening.

imagine produs
   

Ocluzia ambianta

Geometrie mai realista

AMD RDNA™ architecture-optimized Combined Adaptive Compute Ambient Occlusion (CACAO) ajuta dinamic si eficient la imbunatatirea aspectului obiectelor pe baza expunerii lor la lumina ambianta.

imagine produs
   

Shading variabil

Obtineti performanta de calitate

Utilizeaza suportul arhitecturii AMD RDNA ™ 2 pentru variable rate shading (VRS) pentru a analiza luminance si miscarea cadrelor pentru a ajuta la optimizarea redarii si a da performante optime fara a reduce calitatea imaginii.

imagine produs

Accelerare raze

DirectX® Raytracing

Experimenteaza jocuri fotorealiste.

DirectX Raytracing (DXR) adauga un nou nivel de realism grafic jocurilor prin efecte precum reflectii, umbre si iluminare globala la rate de cadru in timp real pe grafica AMD Radeon ™ RX 6000, gratie AMD RDNA ™ 2 suport pentru raytracing accelerat hardware.

imagine produs

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      PCIe 4.0 x16
    • Rezolutie maxima
      7680 x 4320 pixeli
  • Chipset
    • Producator chipset
      AMD
    • Tehnologie de fabricatie
      7 nm (TSMC)
    • Procesor grafic
      Radeon RX 6900 XT
    • Frecventa procesor
      1950 MHz
    • GPU Boost clock
      2375-2525MHz
    • Versiune Pixel Shader
      Shader Units/TMUs/ROPs: 5120/​320/​128
  • Memorie
    • Tip memorie
    • Dimensiune memorie
    • BUS memorie
    • Latime banda max
      512 GB/​s
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12 Ultimate (12_2)
    • Suport OpenGL
      4.6
    • Suport OpenCL
      2.1
  • Porturi
    • HDMI
      1
    • Display Port
      2
  • Altele
    • Dimensiuni
      277 x 131 x 43.6 mm Radiator 276 x 120 x 51.7mm (including fan)
    • Altele
      1 x USB-C cu DisplayPort 1.4a

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.