Placa video ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 6500 XT OC, 4GB GDDR6, 64-bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 6500 XT OC, 4GB GDDR6, 64-bit de la ASUS

CONSTRUITA TUF

TUF GAMING Radeon ™ RX 6500 XT este o fiara tenace, cu un exterior metalic dur, o racire super-eficienta si componente care ofera rezistenta sporita. Un invelis din metal gazduieste trei ventilatoare puternice axiale, cu rulmenti cu dublu ventilator cu bile si lame suplimentare. Sub exoschelet, un radiator gros tine termicele sub control strans, iar componentele TUF, selectate pentru durabilitate si performanta maxima, mentin placa inaintea competitiei. Ai cerut o masinarie rautacioasa ... aceasta este gata de actiune.

 

DESIGNUL VENTILATORULUI AXIAL-TECH

Cele doua ventilatoare Axial-tech testate si verificate dispun de un butuc mai mic care faciliteaza palete mai lungi si un inel de bariera mai subtire pentru a asigura un flux de aer mai bun prin reteaua de racire.

 

RACIRE VICLEANA

Ventilatoarele vor incepe sa se invarta doar atunci cand temperatura GPU atinge 57 Celsius si se vor opri atunci cand temperatura scade sub 50 Celsius, ajutand la reducerea zgomotului atunci cand sistemul este la ralanti sau in sarcina usoara.

 

2.7-SLOT DESIGN

Dispersorul de caldura atrage caldura in conductele de caldura care o transporta printr-o gramada de aripioare care umple cea mai mare parte din amprenta mare a placii, cu 2,7 sloturi.

 

COMPONENTE TUF

Au fost selectate condensatoare robuste de calitate militara pentru proiectarea puterii cardului. Acestea si alte componente sunt lipite pe PCB utilizand procesul nostru automat de fabricatie Auto-Extreme. Imbinarile precise si eliminarea erorilor umane asigura ca fiecare placa grafica respecta specificatiile noastre riguroase. Pentru a asigura performante impecabile atunci cand conteaza, cartile sunt supuse unui proces de validare durabil de 144 de ore.

 

ACOPERIRE METALICA

Un invelis din aluminiu prelucrat creeaza o carcasa exterioara robusta si un design industrial fara prostii, iar culoarea in tonuri de gri se potriveste cu usurinta in orice constructie.

 

PARTE INFERIOARA BLINDATA

Partea inferioara a cardului arata imbunatatiri suplimentare. Cea mai mare parte din spate este infasurata intr-o placa de protectie din metal, care prezinta in mod proeminent un orificiu de aerisire larg. Aerisirea permite evacuarea aerului cald catre ventilatoarele de evacuare ale sasiului in loc sa fie reciclate inapoi in racitorul GPU. Un suport GPU ofera o stabilitate suplimentara conexiunii critice dintre matrita si distribuitor de caldura. Otelul inoxidabil este utilizat pentru consola I / O pentru a proteja porturile si a oferi o montare mai sigura. Iar un comutator Dual Bios amplasat convenabil permite personalizarea profilului de performanta implicit al cardului fara software.

 

FRONT FUNCTIONAL

Elementul RGB din partea frontala poate fi personalizat pentru a afisa o serie de efecte estetice si functionale si, de asemenea, poate fi sincronizat cu alte componente ASUS pentru a permite o iluminare uniforma. Pentru a satisface cerintele de alimentare ale Radeon RX 6500 XT, este prezent un conector de alimentare cu 6 pini, impreuna cu LED-uri onboard care se aprind daca conectorii de alimentare PSU PCIe nu sunt conectati corect.

 

 

Arhitectura AMD RNDA™ 2

 

Performanta pentru jocuri next-gen

Va prezentam placile grafice AMD Radeon™ RX 6500 XT, care dispun de arhitectura revolutionara AMD RDNA™ 2 si au fost proiectate pentru a oferi performante excelente in jocuri cu o eficienta remarcabila. Deschideti o cale spre ziua de maine, scufundati-va in jocurile 1080P, bucurati-va de lumi virtuale vii si de experiente elevate cu puterea graficii de ultima generatie.

 

Performanta intensa la 1080p

Placile grafice AMD Radeon™ RX 6500 XT ofera jocuri serioase la 1080p si fps impresionante. Puterea arhitecturii AMD RDNA™ 2 este dezlantuita cu pana la 16 unitati de calcul grafic puternice, cuplate cu toate unitatile de banda ultra-inalta AMD Infinity Cache™ si pana la 4 GB de memorie GDDR6 dedicata.

 

Imagini vii

Cu tehnologii de jocuri captivante si suport pentru DirectX® 12 Ultimate, placile grafice AMD Radeon™ RX 6500 XT va atrag in actiune. Experimentati jocurile cu iluminare, umbre si reflexii realiste, impreuna cu detalii bogate, datorita functiilor DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) si tehnologiei AMD FidelityFX™, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA™ 2.

 

Obtineti o crestere a cadrelor pentru jocurile dvs.

Tehnologia AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) creste ratele cadrelor cu 2,4X in medie in anumite jocuri compatibile cu FidelityFX Super Resolution2, cu experiente de joc de inalta calitate, de inalta rezolutie, oferite de placile grafice AMD Radeon™ RX 6000 Series. Optimizeaza-ti experienta de joc intre patru presetari, de la cea mai buna fidelitate vizuala la performanta maxima.

 

Cea mai buna experienta de joc pentru cel mai bun gaming Os

Grafica AMD Radeon™ cu Windows 11 permite cea mai buna experienta de joc prin grafica superioara, performante uimitoare, functii de securitate optimizate. Cu suport pentru DirectX® 12 Ultimate, Auto HDR, grafica AMD Radeon si software-ul Radeon™, toate acestea sunt pregatite sa va supraincarce experienta de joc cu Windows 11.

Vezi mai mult

  • General
  • Chipset
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12
    • Suport OpenGL
      4.6
  • Porturi
    • HDMI
      1
    • Display Port
      1
  • Racire
    • Tip racire
      Activa

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.