Placa video Asus GTX960 Strix, 2048MB GDDR5 128 bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video Asus GTX960 Strix, 2048MB GDDR5 128 bit de la ASUS

Placa video Asus NVIDIA STRIX-GTX960-DC2OC-2GD5, GTX 960, PCI-E, 2048MB GDDR5, 128 bit, 1253MHz, 7200MHz, 3*DP, HDMI, 1*DVI, FAN


 


Inspirat de terminologia clasica Romana si Greaca pentru bufnita, Strix este simbolul celui mai ascutit auz si al celor mai buni ochi. Strix iti ofera un nivel superior de perceptie asupra mediului inconjurator virtual, astfel incat vei putea imediat detecta si reactiona chiar si la cea mai mica miscare. Strix inseamna supravietuire la limita instinctului. Strix iti intra in sange de la prima utilizare.


DirectCU II cu Tehnologie 0dB pentru ventilatoare
cu 30% mai reci si zgomot redus.


Tehnologia de racire exclusiva DirectCU II ofera un nivel de performanta net superior fata de modelele de referinta cu ajutorul unui heat pipe de 10mm ce permite un nivel de eficienta crescut cu 40% in disiparea caldurii acumulate in zona GPU-ului - o premiera in industrie!
Design-ul revolutionar mai include si un radiator a carui eficienta este cu 220% mai ridicata, pentru o performanta cu 30% mai mare decat a modelului de referinta si un nivel sonor de 3 ori mai mic, facand astfel posibila o experienta extraordinara de utilizare in jocuri si zgomot foarte redus.



Aplicatie GPU Tweak cu Functie de Streaming.
Optimizarea intuitiva in timp real a performantelor grafice

Afiseaza specificatiile detaliate si informatii in timp real privind activitatea placii cu ajutorul GPU-Z
Widget dedicat monitorizarii si raportarii in timp real a modificarilor parametrilor de functionare
Verificarea si actualizarea automata a driver-elor si versiunilor de BIOS







XSplit Gamecaster va permite sa transmiteti cu usurinta si sa inregistrati cele mai bune momente de joc, cu ajutorul unui singur click de buton. Este simplu, usor de utilizat, si perfect pentru a partaja actiunea din jocuri cu intreaga lume. Asus GPU Tweak te ajuta sa modifici viteza ceasului, tensiunile, performantele ventilatorului si multe altele, toate cu ajutorul unei interfete intiuitive
Indicatorul LED asigura o conectare usoara si izbutita.
Vezi mai mult

  • General
  • Chipset
  • Memorie
  • Porturi
    • DVI
      1
    • HDMI
      1
    • Display Port
      3
  • Racire
    • Sistem racire
    • Dimensiune racire
      Dual slot
  • Altele
    • Tehnologii
      nVidia GPU Boost 2.0
      nVIDIA Adaptive V-Sync
      nVIDIA PhysX Ready
      nVIDIA SLI
      nVIDIA 3D Vision Surround Ready

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.