Gainward Placa video GeForce RTX3050 Ghost 8GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.474,81 lei
Pret 36 Rate Optimo: 54.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

471056224-3710

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video GeForce RTX3050 Ghost 8GB de la Gainward

Designul avansat al lamei ventilatorului creste stabilitatea rotatiei ventilatorului.

Cu sculpturile de pe lame, fluxul de aer este mai lin. Deci vibratiile si zgomotele ventilatorului sunt mult mai reduse.

   

Rulment cu 2 bile pentru a aduce o durata de viata mai lunga pentru ventilator

- Tehnologie IP5X rezistenta la praf

- Vibratii reduse ale ventilatorului

- Durata de viata prelungita a ventilatorului

   
RGB adresabil permite jucatorilor sa personalizeze fiecare culoare LED. Puteti personaliza efectele de iluminare cu utilitarul GAINWARD Expertool
   

Conducta de caldura tip U

Conductele de caldura sunt special formate intr-o forma de dublu U pentru a mari zona de disipare a caldurii. Eficienta transferului de caldura este mult mai mare decat designul traditional al conductelor de caldura.

 

   

VENTILATOR ZERO RPM

Ventilatoarele se opresc in rotatie in timp ce experimentati aplicatia multimedia sau sarcina generala de lucru. Ventilatoarele incep sa se roteasca in timp ce lucreaza la incarcari mai grele, cum ar fi jocurile, iar temperatura GPU-ului depaseste 60°C

   

Kit placi metalice

Doua placi turnate sub presiune acopera complet placa de circuit si se ataseaza direct la toate punctele fierbinti de pe PCB.

Ei furnizeaza:

• Protectie puternica ca armura

• Disiparea caldurii optimizata

   

GEFORCE EXPERIENCE™

Insotitorul esential al placii dvs. grafice GeForce. Capturati si partajati videoclipuri, capturi de ecran si fluxuri live. Tine-ti driverele la zi si optimizeaza-ti jocurile.

   

GAME READY DRIVERS

Obtineti cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai fluida experienta posibila, din momentul in care incepeti sa jucati.

   

NVIDIA SHADOWPLAY™

Inregistrati si partajati videoclipuri de joc, capturi de ecran si streamuri live de inalta calitate cu prietenii dvs.

   

NVIDIA ANSEL

Transforma-ti capturile de ecran in arta cu acest mod foto puternic din joc, care surprinde fotografii la 360, HDR si la super-rezolutie.

   

NVIDIA STUDIO

O noua era a creativitatii este la cale, cu aplicatiile creative de care depindeti sa se miste mai repede decat v-ati imaginat vreodata. GPU-urile NVIDIA va accelereaza munca cu cresteri incredibile ale performantei. Bun venit la NVIDIA Studio si la noul proces, mai creativ.

   

REALITATE VIRTUALA

Combinand randarea VR avansata, urmarirea razelor in timp real si AI, GeForce RTX va duce VR la un nou nivel de realism.

   

NVIDIA G-SYNC®

Obtineti un joc fluid, fara tear la rate de reimprospatare de pana la 240 Hz, plus HDR si multe altele. Acesta este afisajul suprem pentru jocuri si echipamentul ideal pentru jucatorii entuziasti.

   

TRANSMITE CA UN PROFESIONIST

Cel mai bun din ambele lumi. Seria GeForce RTX® 20 dispune de un codificator hardware dedicat care deblocheaza capacitatea de a juca si de a transmite in flux simultan, cu o calitate superioara. Placile grafice RTX sunt optimizate pentru aplicatiile de streaming preferate pentru a oferi performanta maxima pentru fluxul live.

   

4k

Treceti la cea mai buna experienta de joc 4K cu GeForce RTX si bucurati-va de cele mai mari jocuri de astazi cu detalii uimitoare.

 

NVIDIA DLSS

FPS MAXIM. CALITATE MAXIMA. CU TEHNOLOGIE AI

 

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) este o tehnologie AI revolutionara de randare, datorita careia te poti bucura de performanta grafica sporita, folosind placile grafice GeForce RTX cu procesoare AI Tensor Core dedicate. Tehnologia DLSS utilizeaza puterea unei retele neurale de tip deep learning pentru a spori frecventa cadrelor si pentru a genera imagini frumoase si clare in jocuri.

 

 

CALITATE PERFECTA LA O PERFORMANTA MAI MARE

Bucura-te de ray-tracing si de rezolutii foarte mari cu tehnologia DLSS. Aceasta utilizeaza randarea avansata, bazata pe AI, pentru a produce imagini de o calitate comparabila cu rezolutia nativa – si uneori chiar mai buna – randand in mod conventional doar o fractiune din pixeli.  Tehnicile de feedback temporal iti ofera imagini cu detalii foarte clare si stabilitate imbunatatita de la un cadru la altul.

 

 

NVIDIA REFLEX

VICTORIE MASURATA IN MILISECUNDE


NVIDIA Reflex ofera cel mai bun avantaj competitiv. Cea mai redusa latenta. Cele mai bune niveluri de raspuns. Cu placi grafice GeForce RTX™ seria 30 si monitoare NVIDIA® G-SYNC®. Doboara tintele mai rapid, reactioneaza mai bine si sporeste precizia urmaririi cu o serie revolutionara de tehnologii create pentru a masura si optimiza latenta sistemului in jocuri competitive.

 

 

CEA MAI REDUSA LATENTA A SISTEMULUI

 

NVIDIA Reflex reduce dinamic latenta sistemului combinand atat optimizarea placii grafice, cat si pe cea a jocului. Activeaza modul Reflex de latenta redusa in cele mai competitive jocuri, cum ar fi Valorant, Apex Legend, pentru a spori precizia. Sporeste precizia – si timpul tau de raspuns – in cele mai bune jocuri competitive, inclusiv Valorant, Apex Legends si Fortnite. Impreuna cu puterea placilor grafice GeForce RTX seria 30, Reflex ofera timpul de reactie critic atunci cand fiecare milisecunda conteaza.

 

DIRECTX 12

DirectX 12 (DX12) le permite dezvoltatorilor sa adauge efecte grafice uimitoare in jocurile pentru PC-urile cu Microsoft Windows. Placile grafice GeForce ofera functii DX12 avansate, cum ar fi ray-tracing si shading cu frecventa variabila, dand viata jocurilor prin efectele vizuale ultrarealiste si frecvente mai rapide ale cadrelor.

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      PCI Express x4 4.0
    • Rezolutie maxima
      7680x4320 pixeli
  • Chipset
    • Producator chipset
    • Tehnologie de fabricatie
      8 nm
    • Procesor grafic
      Ampere GA106
    • GPU Boost clock
      1777 MHz
    • Texture Units
      112
    • Raster Operators
      48
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12 Ultimate
    • Suport OpenGL
      4.6
    • Suport OpenCL
      2.0
    • Suport G-Sync
      Da
  • Porturi
    • DVI
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
  • Racire
    • Sistem racire
    • Dimensiune racire
      Dual slot
    • Tip racire
      Aer

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.