Gainward Placa video GeForce RTX 4070 Panther, 12GB GDDR6X, 192-bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video GeForce RTX 4070 Panther, 12GB GDDR6X, 192-bit de la Gainward

Evitand toate clopotele si fluierele, Gainward GeForce RTX™ 4070 Panther se prezinta intr-un finisaj negru elegant, cu modele de linii simple care adauga o nota de dinamica in intuneric.

 

Sub exteriorul invizibil al lui Panther se ascunde cea mai recenta tehnologie grafica si o solutie termica extraordinara. Modelul valorifica ventilatorul Cyclone Fan pentru o performanta aerodinamica optima. Cu sprijinul placii de protectie ultra-dense si al placii spate metalice cu zone decupate, GeForce RTX™ 4070 Panther ofera o racire exceptionala si o stabilitate imbunatatita.

 

 

   

Placuta metalica eleganta

Bucurati-va de performanta premium a fluxului de aer, pastrand in acelasi timp estetica. Placa din spate este prevazuta cu decupaje precise pentru o aerisire optima. Taieturile artistice si designul cu model geometric indreptatesc placa din spate ca pe o piesa de arta, reflectand stilul de viata de inalta clasa al utilizatorului sau.

   

Baza Mega Copper

Baza Mega Copper Base produsa cu un proces anti-oxidare acopera atat GPU-ul, cat si DRAM-ul pentru o absorbtie eficienta a caldurii.

   

Placa de protectie ultra-densa

Placa de protectie Ultra-Dense ofera protectie suplimentara placii grafice, mentinand placa in forma robusta.

   

Rulemt cu 2 bile

Rulment cu 2 bile pentru a aduce o durata de viata mai lunga pentru ventilator.

  • Tehnologie rezistenta la praf IP5X
  • Vibratii mai mici ale ventilatorului
  • Speranta de viata prelungita a ventilatorului
   

VENTILATOR ZERO RPM

Ventilatoarele Pastrati oprirea rotatiei in timp ce experimentati aplicatia multimedia sau sarcina de lucru generala. Ventilatoarele incep sa se roteasca in timp ce lucrati la sarcini mai grele, cum ar fi jocurile in care temperatura GPU-ului depaseste 60°C

   

NVIDIA DLSS 3

DLSS este o descoperire revolutionara in domeniul graficii bazate pe inteligenta artificiala care sporeste masiv performanta. Alimentat de noile Tensor Cores de a patra generatie si de acceleratorul Optical Flow Accelerator de pe RTX 40, DLSS 3 utilizeaza AI pentru a crea cadre suplimentare de inalta calitate.

   

NVIDIA Reflex

Construit pentru a optimiza si masura latenta sistemului, Reflex ofera o achizitie mai rapida a tintelor, timpi de reactie mai rapizi si cea mai buna precizie de ochire pentru jocurile competitive.

   

Ray Tracing

Arhitectura Ada dezlantuie intreaga glorie a ray tracing-ului, care simuleaza modul in care se comporta lumina in lumea reala. Cu puterea seriei RTX 40 si a nucleelor RT de a treia generatie, puteti experimenta lumi virtuale incredibil de detaliate ca niciodata.

   

NVIDIA G-SYNC

Obtineti un gameplay fluid, fara lacrimi, la rate de reimprospatare ridicate, plus HDR si multe altele. Acesta este ecranul de gaming de ultima generatie si echipamentul de referinta pentru gamerii entuziasti.

   
Vezi mai mult

  • General
    • Rezolutie maxima
      7680 x 4320
    • Tip placa
      Gaming
  • Chipset
  • Memorie
  • Porturi
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      3 x
  • Racire

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.