GIGABYTE Placa video AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER, 16GB GDDR6 256bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER, 16GB GDDR6 256bit de la GIGABYTE

Va prezentam placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6000, care vin cu arhitectura revolutionara AMD RDNA™ 2, proiectata pentru a oferi performante puternice pentru toti gamerii. Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6800 alimenteaza o noua generatie de jocuri competitive si 4K, cu imagini vii si experiente ridicate in fiecare joc si fiecare cadru.

 

Performantele imense

Placile grafice din seria AMD Radeon ™ RX 6800 ofera frame rates ultra-ridicate si un joc 4K serios. Obtineti experienta de gaming finala cu noi unitati de calcul puternice, revolutionare AMD Infinity Cache si pana la 16 GB de memorie GDDR6 dedicata. Si, atunci cand este asociat cu un procesor desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series, tehnologia AMD Smart Access Memory ofera noi niveluri de performanta in jocuri.

 

Imagini vii

Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6800 va atrag in actiune cu tehnologii de joc captivante si suport pentru DirectX® 12 Ultimate. Experimentati jocurile cu iluminare realista, umbre si reflexii, impreuna cu detalii bogate datorita DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) si caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA ™ 2.

 

Experiente ridicate

Raspunsul final si jocul fara lag sunt imbunatatite cu tehnologia de gaming cu latenta scazuta de la AMD Radeon Anti-Lag si AMD Radeon Boost. Propulseaza-ti experienta de gaming cu cea mai recenta tehnologie HDMI ™ 2.1 VRR, USB-C ™ VR activat sau peste 1250 de ecrane de jocuri compatibile cu tehnologia AMD FreeSync ™.

 

Un singur ADN de gaming pentru PC-uri si console

Arhitectura AMD RDNA™ 2 este fundamentul computerelor si consolelor de gaming de generatia urmatoare. Este piatra de temelie a viitoarei revolutii in materie de jocuri pe computer si jocuri in cloud. AMD RDNA™ 2 ridica si unifica efectele vizuale si gameplay-ul pe platforme multi-joc, ca nici o alta arhitectura grafica pana acum.

 

Concept design

In dimensiunea AORUS, totul este construit digital. Iluminatul si modelele sunt mapate pe produse cu un stil eficient, care curge liber. Bine ati venit la Era Codului Digital.

 

Racire cu acoperire maxima

Racirea Max-Covered are ventilatoare unice de 2x 115mm si 1x 100mm, cu design wind claw si rotire alternativa, astfel incat presiunea aerului poate acoperi complet radiatorul.
 

Ventilatoare cu lame unice

Fluxul de aer este impartit de varful triunghiular al ventilatorului si este ghidat lin prin curba benzii 3D de pe suprafata ventilatorului.

   

Design wind-claw

Consolidati si canalizati fluxul de aer pentru a acoperi complet radiatorul.

   

Rotire alternativa

Reduceti turbulenta ventilatoarelor adiacente si cresteti presiunea aerului.

   

Racire screen

Designul extins al radiatorului permite trecerea fluxului de aer, asigurand o mai buna disipare a caldurii.

   

Camera vapori si tuburi termice

Cu contact direct cu GPU si VRAM, placa mare de cupru combina conductele de caldura compozite pentru a transfera eficient caldura generata de la miezurile interioare la radiator.

   

Design unghiular al aripioarelor

Inaltimea unghiulara si inegala a aripioarelor poate canaliza fluxul de aer prin aripioare si poate mari suprafata de contact.

   

LCD EDGE VIEW 

Monitorul LCD nu afiseaza doar informatii despre placi grafice, ci si diverse texte, imagini si GIF-uri preferate. De asemenea, puteti regla efectele de iluminare prin intermediul software-ului RGB FUSION 2.0.

   

RGB FUSION 2.0 

Cu optiuni de culoare personalizabile de 16,7M si numeroase efecte de iluminare, puteti alege efecte de iluminare sau sincroniza cu alte dispozitive AORUS.

 

PERFORMANTA 

Radeon ™ RX 6800 XT are 4608 de procesoare de flux, noi unitati de calcul puternice si noul AMD Infinity Cache, impreuna cu pana la 16 GB de memorie dedicata GDDR6, ofera framerates ultra-ridicate si niveluri serioase de gaming cu rezolutie 4K.

 

Backplate din metal

Placa din spate din metal nu numai ca ofera o forma estetica, dar imbunatateste si structura placii grafice pentru a oferi o protectie completa.

   

BIOS Dual

Modul silentios va oferi o experienta mai linistita. Comutatorul de mod necesita o repornire pentru a avea efect. Implicit este modul OC.

   

Indicator de putere

Cand se confrunta cu o anomalie a alimentarii cu energie, indicatorul va avertiza gamerii prin lumina intermitenta.

 

EXCELENTA 

Proiectarea excelenta a circuitelor cu materiale de prima clasa, nu numai ca maximizeaza excelenta GPU-ului, dar mentine si o functionare stabila si de lunga durata.

Overclocking extrem - Placa grafica foloseste un design de faza de putere mai bun pentru a permite MOSFET-ului sa functioneze la o temperatura mai scazuta, precum si designul de protectie la supratemperatura si echilibrarea sarcinii pentru fiecare MOSFET.

Ultra dureabilitate - Inductoare si condensatoare certificate Ultra Durable, pentru a oferi performante excelente si o durata mai mare de viata a sistemului.

Coating PCB - Rezistent la praf - scuturi de praf, insecte, suruburi cazute, aschii si abraziune. Rezistent la umiditate - previne caile de conducere nedorite si deteriorarea placii. Rezistent la coroziune - protejeaza impotriva pulverizarii sarate, umiditatii si coroziunii.

Design PCB Prietenos - Procesul de productie complet automatizat asigura o calitate superioara a placilor de circuit si elimina proeminentele ascutite ale conectorilor de lipit vazuti pe suprafata conventionala a PCB. Acest design prietenos impiedica taierea mainilor sau deteriorarea accidentala a componentelor atunci cand construiti.

 

Vezi mai mult

  • General
    • Rezolutie maxima
      7680 x 4320
    • Tip placa
      Gaming
  • Chipset
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12 Ultimate
    • Suport OpenGL
      4.6
  • Porturi
    • HDMI
      2 x
    • Display Port
      2
  • Racire

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.