MSI Placa video Radeon RX 6700 XT GAMING X 12G, 12GB GDDR6 192bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video Radeon RX 6700 XT GAMING X 12G, 12GB GDDR6 192bit de la MSI

 

Jocul in care ai incredere si-l cunosti

Cea mai recenta iteratie a gamei iconice MSI GAMING aduce din nou performanta, eficienta redusa a zgomotului si estetica pe care gamerii hardcore au ajuns sa o recunoasca si sa aiba incredere. Acum si tu poti sa te bucuri de toate jocurile tale preferate cu o placa grafica puternica, care ramane rece si silentioasa. Asa cum iti place.

 

LIGHT 'EM UP  

Este timpul sa imbraci culorile echipei. Sincronizati iluminarea cu alte dispozitive compatibile pentru a duce spectacolul de lumini la un alt nivel. Intunericul este la fel de usor ca oprirea luminilor.

 

O tinem rece

Sistemul termic TWIN FROZR 8 a fost proiectat pentru eficiență. Așteptați-vă la un echilibru perfect între răcoare și silențiozitate pentru mai multă distracție în timpul sesiunilor nesfârșite de jocuri.

 

Munca in echipa face visul realitate

TORX FAN 4.0 este construit pe munca in echipa, cu perechi de palete ale ventilatorului legate impreuna cu un design inel exterior conectat care focalizeaza fluxul de aer in sistemul de racire TRI FROZR 2 actualizat.

   

Conducte complet reci

Conductele de baza sunt prelucrate cu precizie pentru un contact maxim pe GPU si raspandesc caldura pe toata lungimea radiatorului pentru o racire optima.

   

SHHHH… design silentios al radiatorului

Ramaneti ascuns cu controlul fluxului de aer care imbunatateste dinamica fluxului de aer. Deflectoarele ofera suprafata suplimentara si ghideaza aerul acolo unde este necesar pentru o racire maxima. Marginile aripioarelor curbate de unda 2.0 perturba armonicele nedorite ale fluxului de aer, rezultand un zgomot redus.

 

Zero "transpiratie"

  • Puternic si rece - backplate din metal;
  • Stai rece - captusire termica;
  • Racoros de silentioasa - ZERO FROZR.

 

Suficient de dura sa-ti asigure spatele!

GAMING a fost creat pentru a va servi bine in timpul jocului intens. Acest articol legendar are o putere suplimentara deblocata prin PCB personalizat.

   

Forjat din materiale imbunatatite

Un design imbunatatit al materialului PCB cu cupru ingrosat de 2 oz creste conductivitatea, imbunatatind disiparea caldurii si fiabilitatea de inalta performanta.

 

Indoaie regulile, nu placa

Calitatea solida a constructiei in zonele cheie este intarita cu o curea metalica rigida anti-indoire.

 

PERFORMANTA PENTRU A VA DOMINA JOCUL

Game changer-ul pentru jocurile la 1440p. Construit pe arhitectura revolutionara AMD RDNA™ 2.

 

Va prezentam placile video AMD Radeon ™ RX 6700 XT, cu arhitectura revolutionara AMD RDNA ™ 2. Conceput pentru a oferi cea mai buna experienta de joc 1440p, AMD Radeon ™ RX 6700 XT alimenteaza o noua generatie de jocuri cu imagini vii si experiente ridicate.

 

Va prezentam placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6000, care vin cu arhitectura revolutionara AMD RDNA™ 2, proiectata pentru a oferi performante puternice pentru toti gamerii. Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6700 alimenteaza o noua generatie de jocuri competitive si 2K, cu imagini vii si experiente ridicate in fiecare joc si fiecare cadru.

 

Performantele imense

Placile grafice din seria AMD Radeon ™ RX 6700 ofera frame rates ultra-ridicate si un joc 2K serios. Obtineti experienta de gaming finala cu noi unitati de calcul puternice, revolutionare AMD Infinity Cache si pana la 16 GB de memorie GDDR6 dedicata. Si, atunci cand este asociat cu un procesor desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series, tehnologia AMD Smart Access Memory ofera noi niveluri de performanta in jocuri.

 

Imagini vii

Placile grafice din seria AMD Radeon™ RX 6700 va atrag in actiune cu tehnologii de joc captivante si suport pentru DirectX® 12 Ultimate. Experimentati jocurile cu iluminare realista, umbre si reflexii, impreuna cu detalii bogate datorita DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) si caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA ™ 2.

 

Experiente ridicate

Raspunsul final si jocul fara lag sunt imbunatatite cu tehnologia de gaming cu latenta scazuta de la AMD Radeon Anti-Lag si AMD Radeon Boost. Propulseaza-ti experienta de gaming cu cea mai recenta tehnologie HDMI ™ 2.1 VRR, USB-C ™ VR activat sau peste 1300 de ecrane de jocuri compatibile cu tehnologia AMD FreeSync ™.

 

Un singur ADN de gaming pentru PC-uri si console

Arhitectura AMD RDNA™ 2 este fundamentul computerelor si consolelor de gaming de generatia urmatoare. Este piatra de temelie a viitoarei revolutii in materie de jocuri pe computer si jocuri in cloud. AMD RDNA™ 2 ridica si unifica efectele vizuale si gameplay-ul pe platforme multi-joc, ca nici o alta arhitectura grafica pana acum.

Vezi mai mult

  • General
    • Rezolutie maxima
      7680 x 4320
    • Tip placa
      Gaming
  • Chipset
    • Producator chipset
      AMD
    • Tehnologie de fabricatie
      7
    • Frecventa procesor
      Boost pana la 2622
      Game pana la 2514
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12 Ultimate
    • Suport OpenGL
      4.6
  • Porturi
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      3 x
  • Racire

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.