PNY NVIDIA T1000 - graphics card - T1000 - 4 GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.686,45 lei
Pret 36 Rate Optimo: 61.82 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VCNT1000-SB

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere NVIDIA T1000 - graphics card - T1000 - 4 GB de la PNY

Unknown Image

4 GB de memorie RAM GDDR6

Fii uimit de calitatea exceptionala a imaginii afisate si treci la un nivel cu totul nou de joc . Creati, editati si lucrati mai eficient cu o placa grafica cu 4 GB RAM GDDR6 . Performanta mai mare, cu cerinte mai mici de energie, va va distra fara blocaje, blocaje sau intreruperi frustrante. RAM GDDR6 , puteti conta pe o imagine neteda, un consum mai mic de energie si, in consecinta, emotii si mai mari in timp ce vizionati filme de actiune si jucati productii de top .

Unknown Image

Sistem de racire activ

Sistemul de racire activ pentru placa grafica consta dintr-un radiator si un ventilator (unul sau mai multe). Radiatorul de caldura preia caldura din miezul grafic si o disipeaza datorita zecilor de placi subtiri. La randul sau, ventilatorul este proiectat sa raceasca eficient radiatorul. Un astfel de set completeaza perfect si ofera in majoritatea cazurilor cea mai optima racire a placii grafice. Ofera un compromis bun intre zgomot redus si eficienta ridicata, deoarece viteza ventilatorului depinde de sarcina curenta pe cipul grafic: atunci cand este scazut ventilatorul se roteste aproape silentios . Pe masura ce sarcina creste, creste si viteza ventilatorului, asigurand o racire eficienta a intregului sistem.

O alternativa la racirea activa este un sistem pasiv complet silentios , care utilizeaza doar un radiator fara ventilator. Se foloseste insa doar in placile grafice cu performante reduse din segmentul inferior, care nu genereaza prea multa caldura.

Cele mai putine si mai eficiente unitati sunt, de asemenea , adaptate din fabrica pentru racirea cu apa . Aceasta solutie este mai costisitoare si mai complicata decat racirea activa sau pasiva, dar ofera cea mai mare eficienta.

Unknown Image

Patru conectori MiniDisplayPort

Daca doriti sa creati chiar si configuratii de computer foarte complexe, nu trebuie sa utilizati conectori de dimensiune completa pe placa grafica cu orice pret. Acest model de grafica este echipat cu pana la 4 mini Display Ports, care va fi alegerea perfecta atunci cand vine vorba de conectarea unuia sau chiar mai multor monitoare la card. Standardul mini Display Port va fi perfect pentru a transmite imagini si sunet de inalta calitate.

Unknown Image
Unknown Image

Experimenteaza un nou nivel de joc

Acest model de placa este echipat cu un conector PCI Express 3.0 x16, care asigura atat o mare compatibilitate cu numeroase placi de baza, cat si o latime de banda foarte mare. Marea majoritate a placilor grafice din diverse game de pret au acest tip de conector. Deci va fi alegerea potrivita pentru aproape orice configuratie.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • General
  • Chipset
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12
  • Porturi
    • Display Port
      4 x
  • Racire
    • Sistem racire
    • Tip racire
      Aer

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.