Philips Mp3 Player SA5MXX02KF, 2 GB, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mp3 Player SA5MXX02KF, 2 GB, negru de la Philips

 
Purtati-va muzica in orice buzunar
GoGEAR Mix va preia muzica si o pune in orice buzunar. Playerul subtire face transferul de fisiere floare la ureche prin Direct USB, fara a fi necesare cabluri. Dispune, de asemenea, de o clema comoda incorporata, un afisaj LCD si 10 ore timp de redare.
cu FullSound pentru a aduce la viata muzica MP3
Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate in format MP3, imbunatatind-o si amplificand-o in mod substantial, astfel incat sa experimentati o muzica impresionanta - fara distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combina experienta renumita a Philips in reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultima generatie. Rezultatul consta intr-un bas mai amplu, cu o profunzime si un impact superioare, o voce intensificata si o claritate a instrumentelor, precum si detalii bogate. Redescoperiti melodiile comprimate in format MP3 cu un sunet natural care va va sensibiliza si va va invita sa dansati.
   
Redare MP3 si WMA
Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fisierelor mari digitale de muzica de pana la 10 ori, fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 sau WMA sunt doua din formatele de compresie care va permit sa va bucurati de universul muzicii digitale pe playerul GoGear. Descarcati melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzica autorizate de pe Internet sau creati singuri fisiere de muzica MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi sa le transferati pe player.
   
Radio FM cu 30 de presetari pt. mai multe optiuni muzicale
Radioul FM digital ofera optiuni muzicale suplimentare colectiei de muzica pe GoGear. Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Puteti preseta pana la 30 de posturi de radio si va puteti bucura de programele preferate oriunde va aflati.
Radio FM cu 30 de presetari
   
Inregistrare vocala pt. note sau inregistrare oricand si orice
inregistrarea vocii converteste playerul GoGear intr-un dictafon. in afara de a asculta muzica sau posturi de radio, puteti inregistra note sau memento-uri pentru scoala sau serviciu, liste de cumparaturi si numere de telefon - chiar si versuri de melodii. Apasand butonul de inregistrare si vorbind in dreptul microfonului incorporat, mesajele vocale vor fi comprimate si stocate in memoria interna incorporata. inregistrarea vocii va ofera un reportofon ce va permite sa inregistrati orice, oricand si oriunde!
   
Incarcare direct de la PC prin USB
incarcati rapid si usor bateria playerului GoGear de la PC prin USB. Prin conectarea playerului dvs. la PC cu cablul furnizat si urmarea instructiunilor necesare, PC-ul dvs. va oferi energie pentru incarcarea playerului in cateva secunde. Bucurati-va de confortul de a renunta la un incarcator separat.
 
   

Uneori, aveti nevoie sa luati playerul GoGEAR cu dvs. de acasa la birou si inapoi sau pentru o scurta alergare – insa ati uitat sa-l incarcati noaptea trecuta. Spuneti adio frustrarii si calatoriilor tacute si plictisitoare cu Fast Charge. Solutia inteligenta si confortabila de la Philips va permite sa conectati dispozitivul GoGEAR la PC sau la incarcatorul USB pentru doar 6 minute si, in schimb, primiti 60 de minute de redare audio! Fast Charge se bazeaza pe un nivel de curent mult superior pentru a da bateriei dvs. litiu ion puterea de care are nevoie pentru a trece de obstacole… pentru muzica non-stop.

 

Caracteristici generale

Tip MP3
Capacitate 2 GB
FM radio Da
Formate suportate MP3
WMA
WAV
Interfata USB
Porturi 1 x 3.5 mm
1 x USB
Cerinte sistem: Windows XP (SP3) / Vista / 7
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 24.5 x 15.9 x 82.4
Greutate 0.022 kg
Alimentare Acumulator Li-Polymer
Altele Microfon incorporat
Inregistrare vocala: WAV
Radio FM

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.