MP3 Player Portabil Philips EXP2546, Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere MP3 Player Portabil Philips EXP2546, Blue de la Philips

MP3 Player Portabil Philips EXP2546, Blue

 

 

Reda discuri CD, CD-R si CD-RW
Philips este cunoscuta pentru crearea de produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piata. Acest sistem audio va permite sa va bucurati de muzica de pe CD, CD-R si CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) inseamna ca sistemul dvs. audio poate reda atat discuri inregistrabile (CD-R), cat si discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi inregistrate o singura data si pot fi redate de orice player audio de CD-uri, in timp ce discurile CD-RW pot fi inregistrate si reinregistrate de mai multe ori si pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.
   
Magic ESP™ de 100 de secunde
Magic Electronic Skip Protection™ este o functie utila care reda muzica fara intreruperi chiar si atunci cand playerul MP3-CD este supus socurilor sau trepidatiilor in timp ce alergati sau va deplasati. Echipamentele dotate cu Magic Electronic Skip Protection™ au o memorie tampon electronica inteligenta care poate stoca diferite formate audio, cum ar fi MP3, WMA. Memoria tampon regleaza automat atat propriul continut, cat si viteza de rotire a laserului pentru a garanta o redare fara intreruperi.
   
Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

Tip:

MP3

FM radio:

Nu

Formate suportate:

CD
MP3-CD

Porturi:

Jack 3.5 mm

Culoare:

Negru

Alimentare:

Baterie UM3
Baterie LR6
Baterie AA

Altele:

Dynamic Bass Boost

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.