MP4 Player Sony Walkman NW-A45HNB, Casti, High Resolution Audio, Ecran tactil, Bluetooth, NFC, Wireless, 16GB, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere MP4 Player Sony Walkman NW-A45HNB, Casti, High Resolution Audio, Ecran tactil, Bluetooth, NFC, Wireless, 16GB, Negru de la Sony

S-Master HX va ofera sunet de inalta rezolutie la calitate maxima

Fiind optimizat pentru sunet de inalta rezolutie, amplificatorul S-Master HX reduce distorsiunea si zgomotul, ceea ce va permite sa va bucurati de toate sunetele subtile ale muzicii.
Restabiliti toate fisierele comprimate

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) face conversia extinsa a fisierele digitale comprimate de muzica (MP3, ACC, ATRAC si WMA) si le duce mai aproape de calitatea sunetului de inalta rezolutie. Prin restaurarea sunetului de inalta frecventa pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX reproduce fisierele audio cu un sunet amplu si natural.
LDAC: pentru transmisia continutului audio de inalta rezolutie

Bucurati-va de muzica la o calitate mai buna ca cea a unui CD cu transmisia wireless a sunetului LDAC. LDAC foloseste conexiunea BLUETOOTH obisnuita, dar transferul are loc la o rata maxima de transfer al datelor pana la 990 kbps – aproximativ de trei ori mai mare decat cea a altor profiluri audio. Rezultatul consta intr-o auditie wireless imbunatatita, mult mai apropiata de cea dorita de artist.
Reda si decodifica fisierele MQA

Seria NW-A40 este compatibila cu redarea si decodificarea fisierelor MQA, deci puteti reda muzica fara pierderi la o calitate si mai buna.
Control fara efort cu ecranul tactil mare

Cu ecranul tactil color mare, aveti controlul deplin. Schimbati melodiile, creati liste de redare si altele, prin singura atingere a butoanelor de pe ecran aflate la indemana.
Extindeti memoria cu slotul pentru carduri SD

Doriti sa stocati si mai multa muzica pe Walkman? Introduceti un card SD (nu este furnizat) pentru memorie suplimentara.
Butoane la indemana pentru control rapid

Forma si pozitia butoanelor de redare/pauza, de selectare a melodiilor si de modificare a volumului de pe panoul lateral permit utilizarea simpla.
Cu modul de sunet ambiental ramaneti atent la mediul exterior

Ascultati muzica, dar vreti sa auziti ce se petrece in jur? Cand folositi castile IER-NW500N compatibile, selectati modul de sunet ambiental si seria NW-A40 va va permite sa auziti sunetul extern, pentru a sti ce se intampla in jur.
Calitate audio de inalta rezolutie pentru un sunet fara compromisuri

Bucurati-va de cele mai subtile tonalitati ale sunetului la calitate de studio, mai ridicata decat cea a CD-ului, cu sunetul de inalta rezolutie. Pasiunea pentru muzica uneste fiecare element, de la semnal la boxa, ceea ce creeaza impresia ca artistul se afla chiar in fata dumneavoastra.
Redare DSD

Simtiti sunetul natural si detaliile intense ale formatelor audio DSD. Acesta este formatul de inregistrare preferat al multor producatori de top si ingineri; puteti beneficia de acesta prin conversia PCM de inalta calitate a seriei NW-A40.
Noul aliaj de lipit maximizeaza claritatea

Componentele fabricate cu precizie ale seriei NW-A40 includ aliaje pentru lipit fara plumb, de inalta calitate, pe placa de circuite. Acest aliaj de lipit imbunatatit se foloseste si la cipul S-Master HX (CXD-3778GF), rezultand conexiuni electronice mai eficiente. Prin urmare, la fiecare apasare pe butonul de redare va puteti bucura de redarea unui sunet mai pur, cu claritate vocala imbunatatita.
Anulare digitala a zgomotului pentru ca nimic sa nu va distraga atentia

Cand se utilizeaza cu castile IER-NW500N compatibile, functia de anulare digitala a zgomotului a seriei NW-A40 reduce zgomotul ambiant pe care il auziti, in mod normal, in jur. Microfonul incorporat in casti functioneaza cu motorul de anulare digitala a zgomotului pentru a elimina zgomotele nedorite.
Functia DAC USB face ca muzica redata de pe computer sa sune si mai bine

Folositi seria NW-A40 drept dispozitiv DAC (convertor digital-analogic) cu interfata USB, asociindu-o cu un PC sau cu un computer Mac. Cand conectati si activati seria NW-A40 prin cablul USB inclus, acesta inlocuieste procesarea sunetului obisnuita a computerului cu procesarea sa hardware proprie, foarte fin reglata. Acum, indiferent daca sunteti acasa sau la birou, intr-o cafenea sau faceti naveta, va puteti bucura intotdeauna de calitatea premium a sunetului.
Ascultati mai mult cu o durata de utilizare a bateriei pana la 45 de ore

Perfecte pentru cei care fac naveta sau daca doriti sa ascultati muzica toata ziua; cand sunt incarcate complet, puteti avea parte de pana la 45 de ore de muzica.
Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicatii in camp apropiat (NFC) si BLUETOOTH permit conectarea simpla si rapida a muzicii. Atingeti dispozitivul dumneavoastra dotat NFC deseria NW-A40 pentru a-l conecta rapid si fiabil, apoi porniti redarea in timp real.
Placa de circuite noua, pentru bas clar si puternic

Placa de circuite a seriei NW-A40 a fost optimizata pentru a imbunatati curentul electric. Dispunerea elementelor, de la baterie pana la etajul de sunet, reduce ciclul de putere, alimentarea fiind astfel stabila. Rezultatul consta intr-un sunet clar si un bas puternic pentru fiecare melodie.

Specificatii

Tip MP3 Player
Capacitate 16 GB
Durata de functionare 37 h
Ecran

Touchscreen

TFT

FM radio Da
Formate suportate

AAC

APE

Apple Lossless

DSD

FLAC

HE-AAC

MP3

WAV

WMA

Interfata NFC
Porturi

USB 2.0

WM-PORT

Slot Micro SD

Cerinte sistem

Microsoft Windows 10

Windows 8.1

Microsoft Windows 7

Accesorii incluse

Casti

Ghid de utilizare

Cablu USB 2.0

Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 55.9 x 97.5 x 10.9
Greutate 98 g
Alimentare Acumulator
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.