Sony Mp3 Player Sport NWZWS613B, 4GB, Waterproof, Bluetooth, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mp3 Player Sport NWZWS613B, 4GB, Waterproof, Bluetooth, Albastru de la Sony

Sony Mp3 Player Sport NWZWS613B, 4GB, Waterproof, Bluetooth, Albastru

CARACTERISTICI

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Design rezistent la apa, pentru inot 

Plonjati impreuna cu melodiile preferate. Acest Walkman® este rezistent la apa* la adancimi de pana la 2 metri, pentru a rezista mai mult in apa. Stocati listele de redare pentru antrenamente pe playerul Walkman® si ascultati-le in timp ce inotati sau practicati sporturi acvatice. *NWZ-WS610 nu este adecvat pentru utilizare in apa sarata. Acest model functioneaza in apa la adancimi de pana la 2 m timp de pana la 30 de minute. Pentru o functionare corespunzatoare, trebuie utilizate elementele intraauriculare pentru inot. 

Un Walkman® cu spatiu de stocare de 16 GB 

Body CopyInainte de a va lansa pe pista sau in piscina, preincarcati melodiile, albumele si listele de redare pentru antrenamente pe un Walkman® incorporat. Cu un spatiu de stocare incorporat de pana la 16 GB* - suficient pentru pana la 4.000 de MP3-uri - nu veti duce lipsa de melodii, nici macar in timpul celor mai lungi antrenamente. *Capacitatea de stocare variaza in functie regiune.

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®
Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Ascultare printr-o singura atingere prin NFC pentru redare instantanee in timp real

Tehnologia de comunicatii in camp apropiat (NFC) elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Este suficient sa atingeti dispozitivul cu functie NFC activata de marcajul N, pentru a realiza o conexiune rapida si simpla si pentru a incepe redarea in timp real prin Bluetooth®. Nu aveti NFC? Nicio problema. Conectarea si redarea in timp real pot fi realizate si direct prin Bluetooth®.

Conectivitate Bluetooth®, pentru redarea cu usurinta a muzicii in timp real

Bazata pe undele radio, tehnologia Bluetooth® va permite sa realizati rapid o conexiune wireless cu raza scurta ce nu va fi intrerupta de obiectele aflate pe traseul semnalului*. Asocierea odata realizata, aveti libertatea de a reda tot continutul preferat - inclusiv filme, fotografii si muzica - de pe smartphone sau tableta pe un dispozitiv compatibil. Functia Bluetooth® nu poate fi utilizata in timpul scufundarilor

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®
Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Telecomanda rezistenta la stropire, pentru practicarea exercitiilor fizice indiferent de vreme 

Pastrati controlul, indiferent de vreme, cu o telecomanda comoda rezistenta la stropire*. Atasati pur si simplu aceasta telecomanda compacta de deget sau pe o curea de mana si veti putea omite melodii si da volumul la maxim cu usurinta, dupa cum doriti, concentrandu-va in voie asupra exercitiilor fizice. Telecomanda este rezistenta la stropire, avand clasa de protectie IPX 5 si nu este adecvata pentru utilizare in piscina. Nu poate fi complet scufundata in apa.

Design multifunctional, pentru antrenamente cu libertate de miscare 

Bucurati-va de un player Walkman® care este conceput pentru a va insoti peste tot. Designul multifunctional va permite sa va concentrati asupra exercitiilor fizice, fara grija cablurilor. Acest Walkman® este integrat in casca, punandu-va la dispozitie o multitudine de posibilitati de control. Puteti omite melodii si regla volumul cu telecomanda inclusa, puteti utiliza aplicatia SongPal de pe smartphone sau puteti utiliza chiar comenzile de pe casti. 

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®
Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Banda de fixare pe cap sigura, pentru libertate de miscare

Bucurati-va de libertate de miscare cu castile cu fixare sigura pe cap. Concepute pentru a se potrivi confortabil pe cap, aceste casti usoare ramane bine fixate, astfel incat puteti alerga, sau sari fara grija. 

Microfon incorporat, pentru apeluri in regim "maini libere" 

Nu trebuie sa intrerupeti programul de antrenament pentru a prelua apelurile telefonice importante. Cu un microfon incorporat si conectivitate Bluetooth®, puteti efectua si prelua apeluri telefonice wireless, de pe smartphone. 

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®
Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Transferuri usoare cu statia de andocare inclusa 

Antrenati-va pe melodii noi. Playerul Walkman® utilizeaza un sistem de transfer prin tragere si plasare, astfel incat sa puteti adauga si sterge melodiile mai usor. Asezati castile in statia de andocare cu USB inclusa, conectati-l la PC sau la Mac, apoi trageti si plasati melodiile preferate. 

Comutati intre muzica si aplicatii cu SoundMix 

SoundMix combina perfect muzica si aplicatiile dvs., astfel incat sa nu trebuiasca sa va intrerupeti antrenamentul. Redarea audio este intrerupta automat pentru a va instiinta in privinta alertelor referitoare la aplicatii sau pentru mesajele citite cu voce tare - ceea ce va permite sa continuati exercitiile fizice si sa fiti in acelasi timp la curent cu cele mai recente stiri, mesaje si multe altele.

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®
Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Elemente intraauriculare standard rezistente la apa

Beneficiati de cel mai bun sunet pentru antrenamente, alegand dintr-o gama variata de elemente intraauriculare standard sau rezistente la apa. Elementele intraauriculare standard va ofera o fixare confortabila si sunet echilibrat. Intrati in piscina? Alegeti elementele intraauriculare rezistente la apa; O pelicula subtire acopera fiecare element auricular, prevenind deteriorarile cauzate de apa ale playerului Walkman® si optimizand nivelurile de sunet, pentru auditia subacvatica. 

Preluati controlul in apa cu ajutorul comenzilor incorporate 

Cand va aflati in piscina, puteti controla redarea aleatorie a melodiilor, puteti mari volumul si puteti comuta usor intre listele de redare cu ajutorul comenzilor incorporate in casca cu Walkman®. 

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®
Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Uniti-va muzica, cu aplicatia SongPal 

Descarcati SongPal pentru smartphone-ul sau tableta dvs. si preluati controlul asupra colectiei dvs. de muzica. Este suficient sa va conectati prin Bluetooth® si veti avea acces nelimitat la toate melodiile si aplicatiile muzicale preferate. 

Incarcati rapid si sunteti gata

Eficienta maxima. O incarcare de 3 minute ofera 60 de minute de auditie: incarcati-l in timp ce va schimbati echipamentul.

Baterie reincarcabila care asigura pana la 8 ore de redare 

Nu ramaneti fara energie la jumatatea antrenamentelor. O baterie litiu-ion incorporata asigura pana la 8 ore de redare si poate fi reincarcata prin statia de andocare furnizata, astfel incat sa va puteti antrena mai mult timp fara intreruperi.

Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®
Imagine cu Walkman® rezistent la apa cu NFC si Bluetooth®

Clear Phase, pentru sunet natural si echilibrat

Imbunatatiti sunetul melodiilor preferate. O inovatie Sony, tehnologia Clear Phase regleaza automat sunetul care provine de la difuzoarele castilor dvs., pentru reproducerea echilibrata a notelor joase, medii si inalte. 

 

 

SPECIFICATII
 
Antrenati-va intens fara intreruperi. Acest Walkman® seria NWZ-WS610 rezistent la apa este prevazut cu o banda de fixare pe cap usoara, care asigura o fixare ferma indiferent daca va aflati in piscina sau pe pista de alergare. Auditie simplificata datorita conectivitatii prin NFC si Bluetooth®1, astfel incat sa aveti libertatea de a va concentra asupra exercitiilor fizice.

 

  •  Capacitate de stocare de 4 GB, pentru aproximativ 4.000 de melodii 

  •  Design rezistent la apa pentru utilizare fara griji

  •  Incarcare rapida in 3 minute, pentru 60 de minute de redare 

  •  Conectivitate Bluetooth® printr-o atingere prin NFC/redare wireless in timp real prin Bluetooth® 

  •  Redati in timp real si controlati direct de pe smartphone cu SongPal

DIMENSIUNEA MEMORIEI
Pana la 4 GB, 16 GB
DUR. UTIL. BAT. - RED. CONT. MUZ.
7 ore
GREUTATE
37 g

 

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.