Mp4 player Sony NWZA15B, 16GB, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mp4 player Sony NWZA15B, 16GB, Negru de la Sony

Mp4 player Sony NWZA15B, 16GB, Negru

 
   
Sistemul audio de inalta rezolutie emite un sunet de calitate premium
De la sursa la difuzor, Sony a reunit o serie de tehnologii pentru cea mai buna experienta audio. Tweeterele specializate reproduc fiecare detaliu subtil al fisierelor audio de inalta rezolutie, pentru a auzi fiecare nota exact asa cum a intentionat artistul. In cazul fisierelor MP3, software-ul de procesare digitala converteste muzica comprimata la calitate superioara, pentru a restabili detaliile pierdute.
   
Memorie incorporata si extensibila
Modelele sunt prevazute cu spatiu de stocare incorporat de 16 GB sau 64 GB; acesta se extinde cu un card de memorie microSDXC pentru liste de redare extensibile la infinit.
   
Redare usoara in timp real cu NFC si Bluetooth®
Comunicarea in camp apropiat (NFC) si tehnologia Bluetooth® elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Atingeti boxa dispozitivului cu NFC pentru o conectare rapida si simpla si incepeti redarea in timp real a colectiei de muzica. Nu aveti NFC? Nicio problema. Conectati-va prin Bluetooth® si sunteti gata de pornire.
   
Amplificator digital S-Master™ HX pentru un sunet de calitate pura
Amplificatorul digital incorporat S-Master HX™ va ajuta sa profitati la maxim de sistemul audio de inalta rezolutie. Pentru aceasta, se reduc nivelurile de zgomot care apar de obicei in gamele de frecvente inalte, pentru a va permite sa va bucurati de sunete clare si precise.
   
Design compact si usor
Alaturi de un sunet de calitate superioara, Walkman® de inalta rezolutie seria A10 dispune de un aspect premium. Prin designul sau compact si usor, acesta incape cu usurinta in buzunar sau intr-o poseta, in timp ce panoul de comanda unic in forma de diamant confera o tenta sofisticata.
   
Prezinta tehnologia aptX® pentru conectivitate wireless
Tehnologia aptX® alimenteaza sunetul pur wireless al multora dintre cele mai bune smartphone-uri, boxe, bare de sunet, casti si tablete din lume. Acum iubitorii de muzica se pot bucura de o bogata experienta de auditie pe care doar aptX o poate asigura: sunet wireless convenabil care nu compromite calitatea audio.
   
Tehnologia DSEE HX™ actualizeaza fisierele comprimate
Tehnologia DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine - Motor de accentuare a sunetului digital) imbunatateste calitatea fisierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzica, se pierd elementele de inalta frecventa ale acesteia. DSEE HX™ restaureaza aceste elemente pentru a genera un sunet de inalta calitate, mai apropiat de inregistrarea originala pe CD.
   
Creat pentru auditie: ClearAudio+
Transformati experienta de auditie intr-una cat mai realista. Un sunet cu reglaj fin ClearAudio+ pentru o experienta emotionanta si captivanta care pare ca va invaluie. Ascultati muzica si versuri cu o claritate si nuanta superioara pentru o experienta care rivalizeaza cu cea a unei actiuni live.
   
Mai multe formate de muzica
Indiferent daca ascultati fisiere noi in format audio premium de inalta rezolutie sau melodii mai vechi in format standard MP3, playerul Walkman® seria A10 este compatibil cu aceste formate populare pentru usurinta si confort: MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC, ALAC.
   
Baterie de durata
Veti obtine aproximativ 30 de ore de redare cu fisiere audio de inalta rezolutie si aproximativ 50 de ore cu formatul MP3 standard.
 

 

Specificatii

Mp4 player Sony NWZA15B, 16GB, Negru

 
Cod: NWZA15B.CEW
 
 

Tip:

MP4

Capacitate:

16 GB

Durata de functionare:

Audio: 30 ore

Ecran:

2.2 inch (320 x 240)

FM radio:

FM

Formate suportate:

MP3
AAC
PCM
JPEG
MPEG

Interfata:

USB

Accesorii incluse:

Cablu USB

Culoare:

Negru

Dimensiuni (W x H x D mm):

44.4 x 109.1 x 9.1

Greutate:

66 g

Altele:

Clear Stereo
Clear Bass
Dynamic Normaliser

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.