Sony MP4 Player NW-A25, 16GB, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere MP4 Player NW-A25, 16GB, Rosu de la Sony

MP4 Player Sony Hi Res NW-A25, 16GB, Rosu

Hear Your Colours

Oferiti fiecarei piese spatiul pe care il merita. Claritatea incredibila a sunetului de inalta rezolutie si castile premium cu anularea zgomotului, seria NW-A20 va introduc in esenta muzicii pe care o iubiti.

Expresia prospetimii

Stilul distinct, materialele rafinate si finisajul tactil fac din seria NW-A20 o bucurie pentru ochi si o placere in manipulare. Castile incluse se potrivesc perfect.

Calitate audio de inalta rezolutie pentru un sunet fara compromisuri

Bucurati-va de muzica digitala la maxim cu sunet de inalta rezolutie. Capturand muzica la o rata mai mare decat in cazul standardului CD, amplificand atat numarul esantioanelor de sunet pe secunda, cat si precizia ratei de biti a fiecarui esantion, sunetul de inalta rezolutie ofera o redare fara compromisuri a muzicii unui artist. Savurati fiecare respiratie si miscare subtila pentru o experienta cu adevarat emotionanta.

Memorie incorporata si extensibila

Slotul de memorie suplimentar din seria NW-A20 permite adaugarea unui card microSD, astfel sa nu duceti niciodata lipsa de muzica.

Seria NW-A20 accepta formate audio de inalta rezolutie, precum si formate populare cum ar fi MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC si ALAC.

Ascultare printr-o singura atingere pentru a reda muzica instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicatii in camp apropiat) elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare.

Atingeti doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat si incepeti sa redati muzica. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti si sa asociati dispozitivele manual in setarile Bluetooth. *Verificati dispozitive compatibile.

Amplificator digital S-Master HX pentru un sunet de calitate pura

Bucurati-va de o experienta de cea mai buna calitate a sunetului de inalta rezolutie cu amplificatorul digital S-Master HX. Utilizand o cale simplificata si complet digitala a semnalului, S-Master HX reproduce subtilitatile si gama larga de frecvente a formatelor de inalta rezolutie. Spre deosebire de amplificatoarele conventionale, acesta pastreaza semnalul digital pana inainte de puterea de iesire a boxei, eliminand distorsiunile - pentru sunet de inalta rezolutie, asa cum a intentionat artistul.

Design compact si usor

Alaturi de un sunet de calitate superioara, Walkman de inalta rezolutie seria NW-A20 dispune de un aspect premium. Prin designul sau compact si usor, acesta incape cu usurinta in buzunar sau intr-o poseta, in timp ce panoul de comanda unic in forma de diamant confera o tenta sofisticata.

Castile cu anularea zgomotului va aduc muzica in centrul atentiei

Seria NW-A20 include casti exclusive cu anularea zgomotului, astfel incat sa va puteti izola de sunetele lumii din jurul dvs. Alegeti dintr-o serie de setari in functie de mediul dvs. si lasati-va captivat de mai mult de muzica de calitate, deoarece anularea zgomotului elimina zgomotul ambiant, pentru a va bucura de o experienta de auditie mai captivanta.

DSEE HX restaureaza fisierele de muzica

Depasiti calitatea de CD. DSEE HX incorporeaza tehnologia noastra patentata DSEE, realizand conversia fisierelor audio comprimate la un nivel mai apropiat de calitatea sunetului de inalta rezolutie. Restabilind subtilitatile inregistrarii originale care se pierd in timpul procesului de compresie, DSEE HX ofera sunet bogat, la calitate de studio pentru toata colectia dvs. de muzica.

Creat pentru auditie: ClearAudio+

O inovatie unica de la Sony, ClearAudio+ regleaza automat setarile de sunet pentru o experienta sonora mai bogata. Reunind cele mai performante tehnologii de procesare digitala a semnalului, ClearAudio+ reuseste sa optimizeze formatele audio pentru a reda in mod consecvent sunet clar, de inalta calitate, indiferent ce muzica va place.

Tip:

MP4

Capacitate:

16 GB

Durata de functionare:

Audio: 30 ore

Ecran:

2.2 inch (320 x 240)

FM radio:

FM

Formate suportate:

MP3
WMA
AAC-LC
Linear PCM
MPEG4
WMV 9
AIFF
FLAC

Interfata:

USB

Porturi:

1 x micro SD

Accesorii incluse:

Cablu USB
Casti

Culoare:

Rosu

Dimensiuni (W x H x D mm)::

44 x 109 x 9

Greutate:

66 g

Altele:

Bluetooth
NFC
Clear Bass
DSEE
Dynamic Normaliser
Egalizator

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.