Sony MP4 Player NW-ZX100HNS, 128 GB, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere MP4 Player NW-ZX100HNS, 128 GB, Argintiu de la Sony

MP4 Player Sony Hi ResNW-ZX100HNS, 128 GB, Argintiu

In cautarea perfectiunii

Dispozitivul Walkman seria NW-ZX100 cu audio de inalta rezolutie este conceput cu meticulozitate cu circuite premium, corp rafinat din aluminiu si tehnologie de anulare a zgomotului, astfel incat sa va concentrati intreaga atentie asupra muzicii.

Nimic altceva decat muzica

Concentrati-va exclusiv asupra muzicii, cu castile cu anularea zgomotului

Lasati-va captivat de sunet, datorita castilor incluse exclusive ale seriei NW-ZX1001. Anularea zgomotului blocheaza elementele de distragere a atentiei din exterior, astfel incat nu va mai exista nimic in afara de dvs. si de muzica dvs.

Proiectat cu precizie pentru sunet superior

O multime de componente premium au fost selectate special pentru utilizarea in placile noastre de circuite, pentru a oferi cea mai buna experienta audio portabila.

Rigiditate ridicata

Cadrul de mare rigiditate mentine placile de circuite in siguranta, impiedicand zgomotul si distorsiunile nedorite cauzate de deplasari sau vibratii externe.

   

Lipituri de inalta calitate, semnal mai curat

Am dezvoltat propriile noastre lipituri de inalta calitate pentru zgomot redus, care are rezolutie imbunatatita a sunetului pe toata gama de frecvente.

Placa cu dielectric scazut, sunet mai uniform

Placa cu dielectric scazut izoleaza placa de circuite, minimizand astfel interferentele electromagnetice, pentru un sunet mai uniform. Reduce de asemenea pierderile de energie, imbunatatind eficienta generala a sistemului.

Muzica in miscare nu s-a mai auzit niciodata atat de bine

Seria NW-ZX100 dispune de o combinatie puternica de tehnologii audio de inalta calitate - pentru redare detaliata, fara pierderi pentru toata muzica, indiferent daca se asculta la casti sau prin boxe.

Obtineti ce este mai bun din fiecare piesa

Bucurati-va de cele mai subtile nuante ale sunetului de calitate de studio cu sunetul de inalta rezolutie si tehnologia de conversie extinsa digitala avansata.

Cum functioneaza tehnologia audio de inalta rezolutie

Sunetul de inalta rezolutie se refera la o colectie de procese digitale care permit codificarea si redarea muzicii folosind rate de esantionare mai ridicate decat cele folosite pentru CD-uri.

Redare in timp real prin Bluetooth la cel mai inalt nivel

Bucurati-va de redare de muzica in timp real datorita LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rata de biti de 3 ori mai mare comparativ cu rata standard Bluetooth, va puteti bucura de o experienta de auditie superioara pentru toate piesele.

Auditie fara limite

Cu o memorie extensibila de 128 GB si cea mai mare durata de viata a bateriei disponibila vreodata la un model Walkman 2, puteti sa va bucurati mai mult de muzica, pentru mai mult timp.

Mai mult spatiu pentru muzica dvs.

Slotul de memorie suplimentar al seriei NW-ZX100 va ofera libertatea de a adauga un card microSD, astfel ca nu veti duce niciodata lipsa de muzica.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.