Mp3 Player Sport Sony NWWS413B, 4GB, Waterproof

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
514,84 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.87 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

NWWS413B.CEW

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mp3 Player Sport Sony NWWS413B, 4GB, Waterproof de la Sony

 

Rezistent chiar si in apa salina

Rezistent la apa si la praf conform specificatiilor IP65/IP68, dispozitivul Walkman NW-WS410 va ramane functional chiar si imersat sub apa, pana la o adancime de 2 m, timp de maxim 30 minute – chiar si in apa salina. Pentru o functionare corespunzatoare, trebuie utilizate elementele intraauriculare pentru inot. Dupa ce il utilizati in apa sarata, nu uitati sa va spalati tot timpul dispozitivul Walkman, conform instructiunilor furnizate.

Creat pentru temperaturi cuprinse intre -5℃ si 45℃

Antrenati-va in mijlocul verii sau al iernii. Modelul NW-WS410 poate rezista aproape la orice conditii meteorologice si temperaturi cuprinse intre -5℃ si 45℃.

Mod de sunet ambiental


Modul de sunet ambiental foloseste microfonul incorporat pe partea stanga si dreapta a dispozitivului Walkman pentru a va permite sa auziti sunetele mediului din jurul dvs., chiar si atunci cand ascultati muzica. Astfel, va puteti asculta instructorul de fitness sau puteti vorbi cu prietenii, fara a pierde ritmul.

Protejeaza impotriva prafului si nisipului

De la plaje la carari prafuite de munte, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intrarea particulelor de praf sau de alt fel in dispozitivul NW-WS410. Acesta este rezistent la apa si la praf, conform specificatiilor IP65/IP68, ceea ce va permite sa aveti completa incredere in performanta dispozitivului dvs. Walkman.

Design multifunctional, pentru antrenamente cu libertate de miscare

Acest Walkman este incorporat intr-o pereche de casti cu un design multifunctional ce va permite sa va concentrati asupra exercitiilor fizice, fara grija cablurilor.

Incarcare rapida, baterie de 12 ore

Va grabiti sa iesiti pe usa pentru a va antrena? Incarcati-va dispozitivul Walkman NW-WS410 timp de numai 3 minute si il veti putea folosi 60 de minute. Cu o durata totala de utilizare impresionanta a bateriei de pana la 12 ore cu o singura incarcare, acesta este intotdeauna pregatit de drum.

 

Banda de fixare pe cap, pentru libertate de miscare

Bucurati-va de libertate de miscare cu castile cu fixare sigura pe cap. Concepute pentru a se potrivi confortabil pe cap, aceste casti usoare ramane bine fixate, astfel incat puteti alerga, sau sari fara grija.

CARACTERISITICI GENERALE

Tip MP3
Capacitate 4 GB
Formate suportate PCM liniar MP3
Interfata USB
Accesorii incluse Banda de ajustare Cablu USB Elemente intaaruriculare Elemente intraauriculare pentru inot
Culoare Negru
Greutate 32 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.