Casti Panasonic RP-BTS55E-H, Bluetooth, Ultra-light, Microfon, Sport, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Panasonic RP-BTS55E-H, Bluetooth, Ultra-light, Microfon, Sport, Gri de la Panasonic

Casti Panasonic RP-BTS55E-H, Bluetooth, Ultra-light, Microfon, Sport, Gri

 
 

Nu cad niciodata

Cleme tip 3D-Flex pentru activităţi sportive, dispozitiv de reglare cu fixare rapidă şi design după forma canalului auditiv Porţiunea cârligului care se fixează după ureche poate fi îndoită în mod liber, asigurând o fixare optimă şi confortabilă. Odată ce le-aţi fixat după forma urechilor, clemele tip 3D-Flex memorează forma respectivă şi se potrivesc perfect pe urechi, chiar şi în timpul exerciţiilor fizice. Căştile BTS55 au o structură perfectă pentru potrivirea pe urechi, astfel că vă puteţi bucura de activităţi sportive pe muzica dvs. preferată, indiferent cât de intens vă mişcaţi.

 
 

Rezistente la patrunderea transpiratiei, rezistenta la apa IPX5

Design rezistent pentru utilizare la activităţi sportive Cu o clasificare IPX5 pentru rezistenţa la apă şi o structură rezistentă la pătrunderea transpiraţiei, căştile BTS55 reprezintă un partener de încredere în timpul antrenamentelor. Căştile BTS%5 continuă să redea sunet chiar şi în condiţii de ploaie sau de transpiraţie, iar dvs. vă concentraţi asupra menţinerii formei fizice. Specificaţiile privind rezistenţa la apă sunt echivalente cu IPX5 din IEC 60529.

 
 

Durata scurta de incarcare, durata indelungata de utilizare

Compatibilitate cu funcţia de încărcare rapidă Căştile BTS55 pot fi utilizate timp de maximum 70 de minute după o încărcare de doar 15 minute. Chiar dacă uitaţi să le încărcaţi, după o scurtă aşteptare, acestea sunt pregătite să fie utilizate pentru o perioadă îndelungată. Atunci când sunt încărcate complet, asigură redare timp de 6 ore.

 
 

Bas puternic

Concentraţi-vă asupra antrenamentului cu ajutorul sunetului dinamic care vă stimulează Căştile BTS%5 dispun de difuzoare de 9 mm care redau bas puternic, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de puterea ritmului clar. Cablul plat direcţionat în spatele urechii reduce în mod semnificativ zgomotele provocate de atingere, ceea ce permite redarea unor sunete clare şi bine definite. Cu un sunet care vă amplifică starea de spirit, căştile BTS55 vă stimulează pe parcursul antrenamentului. Concentraţi-vă asupra antrenamentului cu ajutorul sunetului dinamic care vă stimulează Căştile BTS55 dispun de difuzoare de 9 mm care redau bas puternic, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de puterea ritmului clar. Cablul plat direcţionat în spatele urechii reduce în mod semnificativ zgomotele provocate de atingere, ceea ce permite redarea unor sunete clare şi bine definite. Cu un sunet care vă amplifică starea de spirit, căştile BTS55 vă stimulează pe parcursul antrenamentului.

 
 

 Control inteligent cu vocea

Puteti utiliza asistentul vocal al telefonului apasand pe butonul de control. Prin intermediul lui puteti sa schimbati muzica, sa schimbati volumul si sa faci apeluri telefonice fara a scoate telefonul, deci puteti sa va concentrati pe antrenament.

 

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.