Casti Panasonic RP-HS35ME-A, sport, microfon, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Panasonic RP-HS35ME-A, sport, microfon, Albastru de la Panasonic

Casti in ear Panasonic RP-HS35ME-A, sport, microfon, Albastru
 
Ideale pentru exercitii fizice dinamice
- Designul dupa forma canalului auditiv si elementul de prindere ajustabil mentin aceste casti cu clema fixate confortabil in timpul activitatilor sportive. Designul cu rezistenta la apa (echivalenta cu IPX2) protejeaza impotriva patrunderii transpiratiei. De asemenea, sunetele de bas sunt clare si robuste.
 
Design dupa forma canalului auditiv pentru o fixare ferma
- Element de prindere ajustabil
Designul dupa forma canalului auditiv si clema de prindere ajustabila fixeaza ferm castile HS35M pe ureche, iar pozitia partii interioare poate fi ajustata pentru o potrivire confortabila.
 
Proiectate optim pentru utilizare in timpul activitatilor sportive
- Rezistenta la apa la standard IPX2
Clema auriculara si cablul castilor HS35M trec prin spatele urechii, astfel incat sa nu se desprinda in timpul exercitiilor fizice, iar zgomotele provocate de atingere sunt reduse la minimum pentru o calitate excelenta a auditiei. Deoarece castile HS35M sunt rezistente la apa (echivalenta cu IPX2*), acestea sunt optime pentru utilizare in timpul activitatilor sportive. Castile sunt disponibile in mai multe variante de culoare, astfel ca le puteti asorta cu echipamentul dvs. sportiv.
 
Compatibile cu telefoane inteligente
- Microfon si telecomanda
Castile sunt compatibile cu dispozitive iPhone, BlackBerry® si Android™.* Puteti asculta cu usurinta muzica de pe un telefon inteligent si, de asemenea, beneficiati de functia Switch for Call (Comutare pentru apel telefonic) pentru a utiliza microfonul pentru conversatii pe telefonul inteligent.
 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.