Casti PHILIPS SHB2505BK/10, True Wireless Bluetooth, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti PHILIPS SHB2505BK/10, True Wireless Bluetooth, negru de la Philips

Casti PHILIPS SHB2505BK/10, True Wireless Bluetooth, negru



Nu opri muzica
Beneficiezi de o durata de redare de pana la 20 ore si o durata de 14 ore pentru convorbiri
Cu tocul de incarcare portabil, aceste casti nu te vor lasa la greu. Beneficiezi de o durata de redare sau de convorbire de pana la trei ore la o singura incarcare. Daca pleci la drum cu un toc incarcat complet, beneficiezi de inca 9 ore la mai multe incarcari. Doar introdu castile in toc de fiecare data cand trebuie incarcate. O incarcare completa dureaza 1,5 ore.

Suporturi moi si cauciucate in forma de aripa. Sigure si confortabile
Gratie designului comod si usor, poti sa dai un impuls muzicii confortabil. Suporturile moi si cauciucate in forma de aripa se fixeaza in siguranta sub pliul urechii exterioare. Capacele auriculare interschimbabile din cauciuc iti permit o potrivire intraauriculara perfecta, creand o etansare stransa, astfel incat sa nu pierzi niciun sunet.

Difuzoare acustice din neodim de 6 mm. Sunet excelent, bas puternic
Difuzoarele acustice din neodim de 6 mm iti ofera un sunet excelent si un bas puternic. Tubul acustic de forma ovala maximizeaza izolarea pasiva a zgomotului. Modul mono iti da posibilitatea de a lasa o ureche descoperita cand vrei sa ramai la curent cu ce se intampla in jur.

Buton multifunctional. Controleaza cu usurinta muzica si apelurile
Controleaza cu usurinta muzica si apelurile de la butonul multifunctional. Nu iti place melodia redata? Omite-o printr-o apasare lunga. Vrei sa respingi un apel si sa asculti in continuare? O simpla apasare de buton rezolva situatia. Microfonul incorporat cu anularea ecoului pastreaza sunetul clar atunci cand vrei sa vorbesti.

O apasare dubla pe buton activeaza asistentul vocal al telefonului
Activeaza-ti asistentul vocal al telefonului cu o apasare dubla pe buton. Solicita Siri sau Asistentului Google sa configureze urmatoarea lista de melodii, sa efectueze apeluri sau sa trimita mesaje prietenilor, sa consulte prognoza meteo si multe altele.

Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitivul Bluetooth
Castile tale sunt gata de asociere imediat ce le scoti din cutie. Odata ce le-ai asociat, castile isi amintesc ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Microfon incorporat cu anularea ecoului pentru sunet clar
Spuneti adio acelor ecouri enervante cand vorbiti la telefon. Cu tehnologia noastra de anulare a ecoului acustic, aveti parte intotdeauna de o conexiune clara, neperturbata.

Toc de incarcare portabil. Mai multe incarcari la indemana
Mergi la sala. Apoi pe pista. Aceste casti intraauriculare true wireless sunt prevazute cu un toc de incarcare ultraportabil.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.