Casti PHILIPS TAUN102BK/00, Wireless, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti PHILIPS TAUN102BK/00, Wireless, negru de la Philips

Casti PHILIPS TAUN102BK/00, Wireless, negru




Libertate wireless
Casca intraauriculara Bluetooth Upbeat compacta ofera sunet puternic cu pana la 7 ore de divertisment muzical wireless. Solutie portabila pentru convenabilitate.

Tehnologie de incarcare rapida
Tehnologia de incarcare rapida iti ofera un plus rapid de energie cand bateria are un nivel redus. Doar 15 minute de incarcare iti asigura 90 de minute de redare.

Castile magnetice asigura o depozitare simpla si usoara
Castile tale intraauriculare sunt prevazute cu difuzoare intraauriculare magnetice, cu caneluri, care asigura in mod inteligent o depozitare simpla si usoara. Magnetii sunt integrati in partea din spate a fiecarei casti, astfel incat acestea sa ramana lipite una de cealalta, fara a se incurca si fara complicatii sau dezordine. Nu trebuie decat sa le lipesti partile din spate, sa le infasori cu ajutorul cablului plat anti-incurcare si sa le pui in geanta, stiind ca le vei putea scoate usor oricand.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.