AEG Plita incorporabila electrica Ceramic HK634020XB, 4 zone electrice, 1 zona extinsa, 60 cm, sticla neagra, rama inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila electrica Ceramic HK634020XB, 4 zone electrice, 1 zona extinsa, 60 cm, sticla neagra, rama inox de la AEG

Comenzi tactile precise pentru sursele de incalzire

Comenzile tactile electronice ale plitei sunt bine structurate si raspund rapid si precis - astfel aveti un control deplin asupra surselor de incalzire. 

Extindeti-va optiunile pentru gatit

Puteti face mai multe lucruri cu aceasta plita! Datorita zonei de gatire extensibile puteti pregati felurile de mancare folosind o gama mai larga de oale si cratite. 

Folositi timpul si energia electrica in mod optim

Folositi timpul la maxim datorita functiei Automax a plitei. Aceasta functie incalzeste extrem de rapid plita, astfel ca puteti incepe aproape imediat sa gatiti. 

Control maxim pe durata procesului de preparare

Functia Stop&Go a acestei plite va ofera mai mult control atunci cand gatiti. Activati aceasta functie si plita va pastra alimentele calde pana cand sunteti gata sa continuati.

O plita care nu poate fi pornita atunci cand nu este cazul

Dispozitivul de siguranta pentru copii asigura ca plita nu poate fi pornita, accidental sau intentionat. 

Detineti controlul absolut asupra duratei de preparare

Cronometrul reglabil, care poate dura pana la 99 de minute, va instiinteaza cu privire la durata de preparare ramasa si poate fi folosit si ca ceas de avertizare atunci cand nu utilizati plita. 

 

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electrica
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane Frontal


Functii

Taste touch: Da
Timer: Da
Semnal sonor: Da
Sistem protectie copii: Da
Indicator caldura reziduala: Da


Date tehnice

Culoare: Negru
Material: Ceramica
Dimensiuni (IxLxA) cm: 3.8 x 57.6 x 51.6

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.