Plita incorporabila pe gaz Aeg HC412001GB, 2 arzatoare, gratare fonta, butoane frontale, siguranta, 36 cm, sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila pe gaz Aeg HC412001GB, 2 arzatoare, gratare fonta, butoane frontale, siguranta, 36 cm, sticla neagra de la AEG

Personalizaţi-vă bucătăria şi atingeţi noi performanţe culinare

Sistemul modular CrystalLine vă oferă flexibilitatea de care aveţi nevoie când proiectaţi bucătăria, pentru a vă asigura că puteţi atinge noi performanţe culinare.

Integrare elegantă cu o finisare sofisticată

Cu o suprafaţă netedă de sticlă sub suporţii de fontă, această plită adaugă instant un strop de eleganţă. În plus, se instalează perfect în blat, încât formează o singură suprafaţă integrată elegantă. Pe scurt, această plită merită o suprafaţă de lucru sofisticată.

 
Noua generaţie de arzătoare

Design-ul arzătoarelor rapide ale acestei plite pe gaz AEG permite flacăra să intre în contact direct cu fundul vasului, asigurând un foc iute şi o eficienţă mărită. Aceste arzătoare gătesc cu 20% mai repede.

Suporturi pentru vase cu un design modern şi elegant

Suporturile de vase din fontă ale plitei au un design modern şi elegant. Elegante şi extrem de funcţionale în acelaşi timp, acestea susţin perfect vase de toate formele şi dimensiunile.

 
Caracteristici
 

Tip plită: Gaz pe sticlă

Butoane de control acţionate prin rotire

Poziţionare butoane control: Frontal centru

Zonă mijloc spate: +

Aprindere electrică integrată şi control prin butoane

Termocuplu pentru siguranţa gazului; gazul este oprit dacă flacăra se stinge

Suporţi din fier pentru tăvi

Kit conversie gaz

Culoare: Negru

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      2
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Vitroceramica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.