Plita incorporabila pe gaz Aeg HG654550SM, 4 arzatoare, 60 cm, gratare fonta, Wok, aprindere electrica, siguranta, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila pe gaz Aeg HG654550SM, 4 arzatoare, 60 cm, gratare fonta, Wok, aprindere electrica, siguranta, inox de la AEG

Îngustă, strălucitoare și cu 20% mai rapidă.

Noua plită cu gaz de la AEG ajunge mai rapid la aroma căutată. Arzătoarele rapide ale aceste plite vă asigură cu 20% mai multă viteză comparativ cu o plită obișnuită cu gaz și suprafața fină din oțel inoxidabil se încadrează perfect în designul bucătăriei.

Noua generaţie de arzătoare

Design-ul arzătoarelor rapide ale acestei plite pe gaz AEG permite flacăra să intre în contact direct cu fundul vasului, asigurând un foc iute şi o eficienţă mărită. Aceste arzătoare gătesc cu 20% mai repede.

 
Design aliniat stilului dumneavoastră

Această plită funcționează excelent și arată și mai bine. Designul uimitor permite încadrarea cu orice bucătărie stilată contemporană.

Suporţii din fontă asigură nu numai siguranţă şi durabilitate în timpul preparării mâncării, dar şi o imagine profesională. Vasele dvs. de gătit vor avea întotdeauna suportul necesar.

 
Trei cercuri de flăcări oferă căldură maximă pentru a găti în wok

Arzătorul cu triplă coroană încorporează trei cercuri separate de flăcări într-un arzător de 4kW, pentru o căldură maximă. Perfect pentru a găti la wok.

Aprindeţi gazul cu o singură mână

Aveţi control total asupra aprinderii. Pur şi simplu, activaţi arzătorul cu gaz de care aveţi nevoie rotind şi apăsând uşor butonul.

 

Caracteristici

 

Tip plită: Gaz

Tip ramă: No, No

Butoane de control acţionate prin rotire

Poziţionare butoane control: Frontal dreapta

Zonă spate stânga: +

Zonă frontală dreapta: +

Zonă spate dreapta: +

Aprindere electrică integrată şi control prin butoane

Termocuplu pentru siguranţa gazului; gazul este oprit dacă flacăra se stinge

Suporţi din fier pentru tăvi

Kit conversie gaz

Culoare: Inox

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.