Plita incorporabila inductie cu hota integrata Aeg IDK84451IB, 4 zone de gatit, Combo Hob, 647 mc/h, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila inductie cu hota integrata Aeg IDK84451IB, 4 zone de gatit, Combo Hob, 647 mc/h, negru de la AEG

Libertate in design-ul bucatariei


Ati dorit vreodata sa va aranjati bucataria asa cum ati visat? Aceasta plita cu inductie nu are nevoie de o hota conventionala deasupra ei. Hota este deja incorporata in plita. Acest lucru inseamna ca nu mai sunteti constransi in amplasarea plitei in bucataria dvs. Cu aceasta plita cu hota integrata, aveti libertatea de a o plasa oriunde doriti.

 

Amplasati-o unde doriti


Design-ul unic 2 in 1 al plitei cu hota integrata face posibila integrarea acesteia oriunde in bucatarie. Acum puteti amplasa plita oriunde doriti, cum ar fi pe o insula din bucatarie sau poate in fata ferestrei. Si nu ocupa mai mult spatiu decat o plita normala.

 

Controlul plitei


Aceasta plita are Hob2Hood, o functie utila care controleaza automat viteza de aspiratie. Lasati Hob2Hood sa regleze ventilatorul in timp ce va concentrati pe momentele cheie pentru a avea un preparat gatit ideal. Insa, daca doriti sa reglati singuri viteza ventilatorului, exista si comenzi manuale pe plita.

 

Curatare si intretinere usoara


Gatitul se poate face fara efort atunci cand curatarea este atat de usoara. Grila circulara din centrul plitei poate fi rotita si scoasa. Acest lucru inseamna acces usor pentru curatarea filtrului de grasime din aluminiu si intretinere fara efort a filtrului de miros cu eficienta inalta aflat la interior. Asigurand aer proaspat si performanta in orice moment.

 

Caracteristici

 

Tip alimentare Fotoelectrica

Numar arzatoare 4

Clasa de eficienta energetica A+

Pozitionare butoane Frontal

Aprindere electrica Da

Inductie Da

Inox Nu

Culoare Negru

Duze pentru GPL Nu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.